Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau chtel bych se zeptat na branboraky z ganji nebo neco sou cokoladou atd. kolik mám dat ganji do kolika branbor nebo cokolady a neco tak kolem toho dik
Původní příspěvek od Vojtw10 Cau chtel bych se zeptat na branboraky z ganji nebo neco sou cokoladou atd. kolik mám dat ganji do kolika branbor nebo cokolady a neco tak kolem toho dik
10-15g Ganji 1litr Vodky 1litr oleje (prirodni) dat do hrnce a varit 1-2hod podle toho jak rychle se vyvari vodka , vznikne ti zelena kase . V prubehou vareni michat . Kasi precedis (pres hadr) a mas olej . V oleji potom normalne osmaz bramboraky ,na todle mnozstvi doporucuji tak 1-2kg brambor . Bramboraky delej normalni velikosti prumer 10-13cm a tlostka tak do 0,7cm
v prubeho smazeni bramborak olej natahne z tyhle varky jsme udelali asi 35bramboraku . Tri lidi jsme varily a snedli jsme jich kazdej asi 5 v prubeho vareni (nedoporucuji ) lidi z nasi bandy to pak jedli 1-2kusy a moooooc si to pochvalovali ,huceli na tom skoro 8hodin!!!!, potom uz nemusis hulit , nastup je tak do hodiny max. My co jsme ukusovali - jeden se poblil druhej byl totalne apatyckej a ja mel co delat abych to rozchodil . V kazdym pripade doporucuji , brzo to zese po nekolikaty zopakujem
už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.
Původní příspěvek od zoe69 už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.
a cim to bolo? bol slaby ten olej, alebo sa ho tie placky malo nacucali? skus urobit olej (alebo maslo - moje oblubene) a urobit z toho kolac, alebo nieco podobne. Olej by mal samozrejme fachat aj sam, este si spominam ako som s istou nemenovanou smaskou zrali zemle namazane nazelenalym maslom...
EDIT: a tiez je to treba robit z nejakeho rozumneho matrosa - technika nefacha...
už 3 krát som to robila ako je navod v recepte, a ani raz to nemalo požadovaný účinok.
to jsi asi blbě postupovala,páč já s kámošem dělal přesně podle návodu od Hlavy..udělali jsme jich asi 10...měly tak 15cm v průměru..snědl jsem dva a za hodinu jsem nevěděl,která bije...tak 6ti hodinovej setíkdobrý to bylo
lidi, potrebuju se nutne zeptat - jak dlouho vydrzi maslo pri priblizne 17-18stupnovych teplotach ve sklepe?? Vcera sem ho uvaril, ale bohuzel nemuzu vyuzit lednici tak jedina moznost je sklep kde je z celyho baraku nejvetsi zima..
uz me bylo parkrat celkem hodne spatne ze zkazenyho jidla, tak nechci riskovat, proto se radeji ptam
lednici budu mit zpet az tak v sobotu-nedeli, tak do te doby bude muset byt ve sklepe
pokusil sem se ho ocistit pri vareni od te hnusne bile peny a po vareni od vody a toho hnusu kterej se diky vode vytvori tam dole.. pamatuju si ze na nejakym obalu od masla jsem cetl ze se ma skladovat pri teplotach pod 15stupnu, tak nevim aby mi pri skladovani pri 18stupnich nebylo za par dnu z toho maslicka brutalne spatne
Původní příspěvek od Sol lidi, potrebuju se nutne zeptat - jak dlouho vydrzi maslo pri priblizne 17-18stupnovych teplotach ve sklepe?? Vcera sem ho uvaril, ale bohuzel nemuzu vyuzit lednici tak jedina moznost je sklep kde je z celyho baraku nejvetsi zima..
uz me bylo parkrat celkem hodne spatne ze zkazenyho jidla, tak nechci riskovat, proto se radeji ptam
lednici budu mit zpet az tak v sobotu-nedeli, tak do te doby bude muset byt ve sklepe
pokusil sem se ho ocistit pri vareni od te hnusne bile peny a po vareni od vody a toho hnusu kterej se diky vode vytvori tam dole.. pamatuju si ze na nejakym obalu od masla jsem cetl ze se ma skladovat pri teplotach pod 15stupnu, tak nevim aby mi pri skladovani pri 18stupnich nebylo za par dnu z toho maslicka brutalne spatne
ahoj, pokud se jedna o prepustne maslo, tedy ghi, bud v klidu. Skladovalo se vzdy v minulosti, a v mene rozvinutych (jak v cem ) zemich stale skladuje tak, ze to ciste prepustene maslicko nechas na dne nadoby, a zalijes cistou studenou vodou plus necim zakryjes. Voda zabrani pristupu vzduchu k maslu.
Čus mám dotaz pro kuchtíky. Našel jsem si pár ganja drinků které si hodlám zhotovit,ale nechce se mi čekat nějaký 3 měsíce,tak dlouho ta flaška nevydrží. A tak se chci zeptat,jestli by se vyluhování kořene či palic nedalo urychlit vložením otevřené flašky do hrnce s vroucí vodou???
S.O.L. >
nevim jak je to po technicke strance s varenim alkoholu, myslim ze z otevrene nadoby by se to dosti rychle odparilo. Ja jsem to zrychloval za topenim nebo ve vodni lazni. Ale pocitej s tim ze to je sice drive udelane, ale neni to takova parada jaka by mohla byt.
SOL: myslim ze je to jako s cajem: opravdu dobry ledovy caj udelas tak, ze caj nasypes do studene vody a nechas pres noc v lednici. Ziskas lahodny napoj. Kdyz ale na to same mnozstvi pouzijes varici vodu, v mziku ziskas nechutnou horkou brecku co se nebude dat pit.
Ucinne latky se ti pri zvysene teplote vylouhujou, o tom zadna. Ale abys to nakonec nemusel vylit do hajzlu....
Na to odpařování sem taky myslel,tak mě napadlo že bych přilil trochu vody,která by se stejně vypařila,ale alkohol by zůstal v přibližně stejném poměru. Vyvařený drink bych rozhodně nechal nějakou dobou ještě ležet,třeba tak 2-3 tejdny. Jinak myslim že břečku bys měl i po tich 3 měsících luhování,určitě by se to muselo v obou případech přefiltrovat.Jinak nevim jak by to muselo chutnat abych vylil tequilu do hajzlu...:-))
Alkohol ma o dosť nižšiu teplotu pri ktorej sa začne odparovať ako voda, na tom princípe funguje destilácia. Ak do toho pridáš vodu tak ti to nič nepomôže, lebo ten alkohol sa aj tak odpari prvý a budeš to mať ešte viac vodové. Ja bych to určite na tvojom mieste nechal poriadne prelúhovať za studena ak chceš kvalitu.