Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huleni s pribuznejma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14
Autor
Téma 
PERRO
Stálý Člen

Karma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

já hulím pravidelně se sestrou a bratrancem...mnoa nedavno jsem si zahulil i s dědou...ale jen tak lehce aby ho to nerozkopalo

panta rei

Old Post 24-10-2007 v 19:32 PM
PERRO je offline   Profil uživatele PERRO   Find more posts by PERRO   Foto galerie člena PERRO   Click here to Send PERRO a Private Message   Add PERRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pr45k
Stálý Člen

Karma uživatele Pr45k - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

ja som hulil zatial len so stríkom ale hovoril mi že hulil s mamou (mojou babkou) a smojim ocom tak uvidím možno sa aj na mňa usmeje niekedy šťasatie

na zákony srať lomeným oblúkem ve stylu gotiky

Old Post 25-10-2007 v 17:16 PM
Pr45k je offline   Profil uživatele Pr45k   Find more posts by Pr45k   Foto galerie člena Pr45k   Click here to Send Pr45k a Private Message   Add Pr45k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

To je parada si dat pava s pribuznejma-ponevadz to dobre znam,je to takova pararela zivotaHulim se svagrovou,hulim s brotherem,take jsem 1x zhulil i motherfucker,to jsem cumel jak peero,ale jeste mi chybi jeden kanditat ato je fatherfucker-ten si neda rici.Mejte se konzumenti

Old Post 27-10-2007 v 16:35 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mdfk
Stálý Člen

Karma uživatele mdfk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

z rodiny pálim len s bratom a pohodka, kedysi to bolo také divné s bratom, teraz je to už plne vpohode

awr awr awr

Old Post 30-10-2007 v 14:49 PM
mdfk je offline   Profil uživatele mdfk   Find more posts by mdfk   Foto galerie člena mdfk   Click here to Send mdfk a Private Message   Add mdfk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

hulim nekdy s otcem ale ne moc casto bude to tim ze je vcelku mladej takze v klidku a nekdy je to s nim dobrej ulet

Old Post 24-11-2007 v 13:14 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 182

tak já si dnes večer poprvé zahulil na terase s otcem.. a byl (ještě asi je )zkouřenej ...takže hezkej dárek na Vánoce

Old Post 24-12-2007 v 21:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuan
Nový Člen

Karma uživatele chuan - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

Tak to já sem hulil jenom z bratrancem,ale s rodičema to vůbec ty sou proti trávě.Mám kámoše a ten snad hulil se všema z rodiny závidím mu to.Co já bych za to dal kdybych přišel ze školy a šel z matkou ubalit špeka.

Old Post 25-12-2007 v 09:51 AM
chuan je offline   Profil uživatele chuan   Find more posts by chuan   Foto galerie člena chuan   Click here to Send chuan a Private Message   Add chuan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Biely vdovec
Nový Člen

Karma uživatele Biely vdovec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Presne tak som na tom aj ja jedine bratranec...:-D

Old Post 26-12-2007 v 10:33 AM
Biely vdovec je offline   Profil uživatele Biely vdovec   Find more posts by Biely vdovec   Foto galerie člena Biely vdovec   Click here to Send Biely vdovec a Private Message   Add Biely vdovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Já jsem ledy probortil až minulý rok, co se naši dozvěděli, že hulím. Poprvé dělala maminka strašně závěřy , ale potom co jsme si sedli, uvařili dobrý čajík a já jim řekl všechny pro a proti Mě s tatíkem pochopili. Teď už ve mě vidí, že jsem zoodpovědný, a že mě marihuana nějakým drastickým způsobem neničí. Každopádně si teď doma zařizuju skříň a mamina se propůjčila, že bude ty kytičky zalívat. Abych nebyl OT. Tak si tatík teď před nedávnem jak mi sdělil zahulil, ale k jeho smůle byl nějaký ožralý a tak to moc prý necítil. Mamině jsem dokonce nabídl, ať si se mnou někdy zahulí a ta řekla, že až se dá dohromady (stres, práce, rozvod) Tak si dá mile ráda. Takže asi tak. Díky za tolerantní generaci

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 29-12-2007 v 14:06 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Nedavno jsme byli v hospe a slavime.Byl tam braska,mati,novej matcin pritel,kamos a jeste doktor a doktorka a samozrejme i ja-proste hukot,jelikoz nekdo navrhl,ze by si chtel dat praska,tak se smotal Josh.Nekdo to rozfajcil a uz to jelo 1 kolo probehlo v klidku akorat jedna mlada cisnice nas napomenula at jdem ven,vsichni si dali prduana a ja z toho proste nemohl.Pak rikal bratr,ze pujdem ven,ale ja rekl,ze si niceho nevsimne kdyz dame to 2 kolecko hned-tak se zhavilo dal:Ukoncil jsem posledni prd a vsichni se rechtali jako pubertaci a jeste na me matcin pritel,ze je to slabe modylek(nakonec dopadl nejhur-zeblil to):sunVsechno problehlo jak melo nikdo si nas nevsiml a vsichni byli totalne vyrizeni vcetne me

Old Post 31-12-2007 v 12:32 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 187

Matka už o tom že hulim ví od mých 18 a už mi i toleruje pěstování doma i když v minulosti to bylo s tim pěstováním dost nahnutý, jednou mi naprosto zlikvidovala kytky protože jí cht rapl.. Ale nehulí protože se bojí, když má epilepsii.
Jinak hulím s bráchou , klasika když bydlíme spolu, a s tetkou, což je strejdova nová manželka, zastydlá hipísačka. A občas s bratránkama nebo sestřenkou. A nojo to nesmim zapomenout na drahou sestřenici Hellu, která mě jako první zásobovala ganjou v mých prazačátcích hulicí kariéry
Nedávno mě dostal děda: Prej ať mu dáme někdy zakouřit "ten náš tabák", že prej když už to kritizuje tak aby taky to měl vyzkoušený. Tak sem zvědavej zatim čekáme na příležitost ...

Old Post 31-12-2007 v 18:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bomboliny
Stálý Člen

Karma uživatele bomboliny - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

rodic e o tom nevedi ale vedi ze sem pestoval u bapky na zahrade kytky a nechali je tam..jinak z brachou.. vsechni bratranci co mam tak hulej a pestujou takovej rodinej podnik..

Old Post 02-01-2008 v 12:30 PM
bomboliny je offline   Profil uživatele bomboliny   Find more posts by bomboliny   Foto galerie člena bomboliny   Click here to Send bomboliny a Private Message   Add bomboliny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Karma uživatele Torm - 82% PěstitelskáKarma uživatele Torm - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

no tak ja ted na wanoce malej hard......tatka dostal takowí malí bongo z prdele a druhej den kdyz jsem knim sel na obed tak at neco donesu...jsem prisel...narwali jsme to a bylo ...na wanoce total na sracku...

......Torm

Old Post 02-01-2008 v 13:02 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

jooo.....tatik mi tak nepriamo prislubil ze si da so mnov brcko. pre mna to znamena strasne vela. sice on nikdy nebol proti, ale este ani nehulil v zivote, tak som dost zvedavy co mi na to povie(alebo nepovie)

A nikto v mojej rodine nehuli
Segra si raz za 100 rokov da, ale to sa ani nepocita. A takisto nehulia ani bratranci ani sestranice Asi sme nejaka divna rodinka

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 21-02-2008 v 15:26 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kult_Luny
Nový Člen

Karma uživatele Kult_Luny - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

nie ste divní, u nás tiež absolútne nikto... akurát, mamka sa mi priznala, že si raz v maldosti s fotrom dali a strýko si dokonca aj jednu-dve sezóny sám pestoval ale už to pred rokmi zabalil... no, alespoň teraz, keď si growingom plánujem začínať sama, pochytám dajaké rady =D
ale vo všeobecnosti je ganja v našej rodine tabu

Old Post 12-12-2008 v 14:35 PM
Kult_Luny je offline   Profil uživatele Kult_Luny   Find more posts by Kult_Luny   Foto galerie člena Kult_Luny   Click here to Send Kult_Luny a Private Message   Add Kult_Luny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raStaVK
Stálý Člen

Karma uživatele raStaVK - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

tak ja som ete s brachom nehulil je na to ete mlady ale ten cas pride
s rodicmi to nieje realne ale tak hulenie s bratrancami a sesternicami je
bezne

peace

legalize it

Old Post 12-12-2008 v 15:05 PM
raStaVK je offline   Profil uživatele raStaVK   Find more posts by raStaVK   Foto galerie člena raStaVK   Click here to Send raStaVK a Private Message   Add raStaVK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-10-2009 - Huleni a spiritualita - 10 odpovědí
30-06-2003 - Huleni a priroda - 10 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás