Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je parada si dat pava s pribuznejma-ponevadz to dobre znam,je to takova pararela zivotaHulim se svagrovou,hulim s brotherem,take jsem 1x zhulil i motherfucker,to jsem cumel jak peero,ale jeste mi chybi jeden kanditat ato je fatherfucker-ten si neda rici.Mejte se konzumenti
Tak to já sem hulil jenom z bratrancem,ale s rodičema to vůbec ty sou proti trávě.Mám kámoše a ten snad hulil se všema z rodiny závidím mu to.Co já bych za to dal kdybych přišel ze školy a šel z matkou ubalit špeka.
Já jsem ledy probortil až minulý rok, co se naši dozvěděli, že hulím. Poprvé dělala maminka strašně závěřy , ale potom co jsme si sedli, uvařili dobrý čajík a já jim řekl všechny pro a proti Mě s tatíkem pochopili. Teď už ve mě vidí, že jsem zoodpovědný, a že mě marihuana nějakým drastickým způsobem neničí. Každopádně si teď doma zařizuju skříň a mamina se propůjčila, že bude ty kytičky zalívat. Abych nebyl OT. Tak si tatík teď před nedávnem jak mi sdělil zahulil, ale k jeho smůle byl nějaký ožralý a tak to moc prý necítil. Mamině jsem dokonce nabídl, ať si se mnou někdy zahulí a ta řekla, že až se dá dohromady (stres, práce, rozvod) Tak si dá mile ráda. Takže asi tak. Díky za tolerantní generaci
Nedavno jsme byli v hospe a slavime.Byl tam braska,mati,novej matcin pritel,kamos a jeste doktor a doktorka a samozrejme i ja-proste hukot,jelikoz nekdo navrhl,ze by si chtel dat praska,tak se smotal Josh.Nekdo to rozfajcil a uz to jelo 1 kolo probehlo v klidku akorat jedna mlada cisnice nas napomenula at jdem ven,vsichni si dali prduana a ja z toho proste nemohl.Pak rikal bratr,ze pujdem ven,ale ja rekl,ze si niceho nevsimne kdyz dame to 2 kolecko hned-tak se zhavilo dal:Ukoncil jsem posledni prd a vsichni se rechtali jako pubertaci a jeste na me matcin pritel,ze je to slabe modylek(nakonec dopadl nejhur-zeblil to):sunVsechno problehlo jak melo nikdo si nas nevsiml a vsichni byli totalne vyrizeni vcetne me
Matka už o tom že hulim ví od mých 18 a už mi i toleruje pěstování doma i když v minulosti to bylo s tim pěstováním dost nahnutý, jednou mi naprosto zlikvidovala kytky protože jí cht rapl.. Ale nehulí protože se bojí, když má epilepsii.
Jinak hulím s bráchou , klasika když bydlíme spolu, a s tetkou, což je strejdova nová manželka, zastydlá hipísačka. A občas s bratránkama nebo sestřenkou. A nojo to nesmim zapomenout na drahou sestřenici Hellu, která mě jako první zásobovala ganjou v mých prazačátcích hulicí kariéry
Nedávno mě dostal děda: Prej ať mu dáme někdy zakouřit "ten náš tabák", že prej když už to kritizuje tak aby taky to měl vyzkoušený. Tak sem zvědavej zatim čekáme na příležitost ...
rodic e o tom nevedi ale vedi ze sem pestoval u bapky na zahrade kytky a nechali je tam..jinak z brachou.. vsechni bratranci co mam tak hulej a pestujou takovej rodinej podnik..
no tak ja ted na wanoce malej hard......tatka dostal takowí malí bongo z prdele a druhej den kdyz jsem knim sel na obed tak at neco donesu...jsem prisel...narwali jsme to a bylo ...na wanoce total na sracku...
jooo.....tatik mi tak nepriamo prislubil ze si da so mnov brcko. pre mna to znamena strasne vela. sice on nikdy nebol proti, ale este ani nehulil v zivote, tak som dost zvedavy co mi na to povie(alebo nepovie)
A nikto v mojej rodine nehuli
Segra si raz za 100 rokov da, ale to sa ani nepocita. A takisto nehulia ani bratranci ani sestranice Asi sme nejaka divna rodinka
nie ste divní, u nás tiež absolútne nikto... akurát, mamka sa mi priznala, že si raz v maldosti s fotrom dali a strýko si dokonca aj jednu-dve sezóny sám pestoval ale už to pred rokmi zabalil... no, alespoň teraz, keď si growingom plánujem začínať sama, pochytám dajaké rady =D
ale vo všeobecnosti je ganja v našej rodine tabu