Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Portishead bezdechu
vidim ze vyuzivas net na sto procent to se ceni tak ten postrik zopaknes x krat
Já ho hlavně používám, protože to není chemka. Ten postřik samozřejmě A ten odkaz na stránky výrobce má větší váhu než kdybych to tvrdil bez dúkazú. Nepsal bych to kdybys netvrdil tu pitomost že "uz jse jich nikdy ani jenom nedotkne zadna hmyzi potvora".
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od pitris Nazdar, může mi někdo poradit co je tohle???
Teplota den 28 až 30°C a noc 25°C.Hnojeno canna bio vega +canna booster pouze dvakrát a naposledy v uterý od té doby pouze čistá voda.
Mam problemy s postupnou zmenou barvy od stredu na svetle zelenou a pak to pokracuje u nekterych rostlin i do zlute.
Aplikuji PH 6.5 + root juice. Mam to pod usporkou 6500K / 120W.
Chvili to bylo na balkone a tam se mi zdalo ze se tomu dari lepe, ale jakmile jsem to dala pod usporku tak to provazi jen problemy.
Původní příspěvek od bluewave65 Mam problemy s postupnou zmenou barvy od stredu na svetle zelenou a pak to pokracuje u nekterych rostlin i do zlute.
Aplikuji PH 6.5 + root juice. Mam to pod usporkou 6500K / 120W.
Chvili to bylo na balkone a tam se mi zdalo ze se tomu dari lepe, ale jakmile jsem to dala pod usporku tak to provazi jen problemy.
Viz foto
Kolik máš teplotu v boxu, kolik máš celkové pH a hnojíš ?
Teplota 28-29, nehnojim jen ten root juice. Ph zalivky 6.5, celkove ph nemam jak zmerit, je to zatim jen v malych plastovych kelimcich. Presny meric na mereni ph v zemi nemam
Nechapu proc se tomu dari dobre velku a vevnitr to ma problem. To nebude souviset s PH ........
nektere listy na vsech 4 kytkach jsou takove jake je vidite na fotkach.. zalivam to jednou za dva dny + jsem dal nedavko prvni hnojku Plagron Terra Grow, ale ty listy uz byly takove predtim.
Zdravím,mě to taky dělá něco podobného,shodli jsme se s kámošem že to je asi špatné PH,ale nevím to jistě řeknu až za pár dní,teprve jsem to PH upravoval,sehnal jsem totiž digitální PH meter a PH-. Je to dost možné´,jelikož tady máme strašně zásaditou vodu,asi 7,8,což je moc. Ale nevím jak u tebe,zkus to a uvidíš,taky je možné že dostala nějaký šok,chtělo by to někoho kdo je v těchto věcech sběhlý.Jinak já mám příspěvek o stranu pozadu,tak se mrkni pro srovnání.Přeji hodně štěstí.
Tak mě také postihl problém s listy . Objevilo se to tak 10dní po hnojení a vytváří se to převážně na nových výhoncích, každým dnem je to rozlezlé více a více.. osobně bych řekl že to vypadá na spálení hnojivem, ale nejsem si jist.. každopádně tohle vydím na katkách poprvý, takže budu rád za vaše rady ať stim můžu co nejříve něco udělat.. Nehnojím už aspoň dva týdny, navíc teď přez 2dny v kuse pršelo tak jsem si říkal, že kdyby to bylo tim přehnojením, tak se hlína proplachne a přestane to, ale je to pořád horší..
Původní příspěvek od gremlin101 Tak mě také postihl problém s listy . Objevilo se to tak 10dní po hnojení a vytváří se to převážně na nových výhoncích, každým dnem je to rozlezlé více a více.. osobně bych řekl že to vypadá na spálení hnojivem, ale nejsem si jist.. každopádně tohle vydím na katkách poprvý, takže budu rád za vaše rady ať stim můžu co nejříve něco udělat.. Nehnojím už aspoň dva týdny, navíc teď přez 2dny v kuse pršelo tak jsem si říkal, že kdyby to bylo tim přehnojením, tak se hlína proplachne a přestane to, ale je to pořád horší..
Původní příspěvek od bluewave65 Teplota 28-29, nehnojim jen ten root juice. Ph zalivky 6.5, celkove ph nemam jak zmerit, je to zatim jen v malych plastovych kelimcich. Presny meric na mereni ph v zemi nemam
Nechapu proc se tomu dari dobre velku a vevnitr to ma problem. To nebude souviset s PH ........
Zdarec
Uz bych to mozna trochu pohnojil...
A venku se tomu asi dari kvuli toho, ze to ma dostatecnou vlhkost - v boxu si takove male kytky nejsou schopny zvysit vlhkost odparem z listu, takze diky tomu muzou stradat. Jak trochu povyrostou, tak by se to melo zlepsit.