Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano to by bylo fajn, ale z5 budu az 28.10. Takze se chci zeptat jestli kdyz budu cekat je hodne velka sance to pokazit? vs. Sklidit to ted. Jen chci jeste nepsaz ze holky rosou uz od brezna, kvetnu sly do skelniku a tam taky porad jsou, navic je pekny vyhled na dobre pocasi, tak nechat to jeste 8dni? je to ok? A co ten napad ze bych to uklidil nekde k oknu. Jeste jedna posledni otakzka, uz tyden jsem je nezalil, tak jestli je jeste jednou zalit a hodit zase do baraku kde je tepleji(samorzejme by sly k jiznu oknu). Budu rad za kazdej navrh. Jak je vubec mozne ze to roste tak dlouho, co jsem si tak procital jak vseci uz tu mate sklizeno.
mam WW od greenhousu jedna je skosena a dve cakaju pre naskorsie kvitnutie a piatok uvidime ako WW pokracuje. myslim ze v kvete treba zalievat stale. prisum zivyn v kvete je potrebny. 28.10 by si ju mohol rovno aj skosit. na poslednej fotke mas blizny biele, a listy zas naberaju zltu farbu co znamena ze sa blizi koniec zivotneho cyklu rastliny. myslim si, ze ked sa vratis malo by to byt OK.
Původní příspěvek od lili946 tak mám sklizeno a co ted s tím pestuji poprve tak se v tom moc neorientuju poradite mi?
Hledej, šmudlo...
zaxikov:To bude ještě nadlouho. Ale nečekej zázraky-v týhle době už se palice moc nafukovat nebudou, pouze dozrajou ve skoro nezměněný podobě v jaký jsou teď.