Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Bambuca jj to by mě taky zajímalo,a zajímalo by mě,i když sou pod tim jeslti třebas budou mít silnější zkuř, nebo jeslti bude slabší než u těch okolních, víš % thc atd
Zkoušel si to někdy takhle přehodit ty kytky,jako jsem to udělal teď já?Jinak myslím že % THC budou stejné,uvidíme co se bude dít...
jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko
Původní příspěvek od Bambuca jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko
Mě se zase minulou rundu stalo že jsem měl spálené části palic,jako že nebyly spálené ,ale úplně zbělely jen některé. Divné no.Pukat se to nedalo.Proto jsem ted radši i zvednul to stínítko.
To bambuca:Jsem zvědavý co se s těma šiškama na těch kytkách co jsem dal pod lampu stane,jestli se zabrzdí a ztratí se i cukr,nebo pojedou dál v pohodě.Co ty kytky udělali tobě jak jsi je přehodil?
Zdravím,takže jsem dnes zakoupil bloombastic od atami.Tak zkusím co to bude dělatNevíte někdo jestli to můžu přimíchat k žrádlu od AH nebo to nemíchat a dávat zvlášť?