Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Trainwreck 400W hlína
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12
Autor
Téma 
Lump
VčeLaŘ

Karma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

citace:
Původní příspěvek od Bambuca
jj to by mě taky zajímalo,a zajímalo by mě,i když sou pod tim jeslti třebas budou mít silnější zkuř, nebo jeslti bude slabší než u těch okolních, víš % thc atd

Zkoušel si to někdy takhle přehodit ty kytky,jako jsem to udělal teď já?Jinak myslím že % THC budou stejné,uvidíme co se bude dít...

Včelaření na groweru aneb pomáhejme přírodě

Trainwreck 400w hlína

Old Post 30-01-2010 v 20:51 PM
Lump je offline   Profil uživatele Lump   Find more posts by Lump   Foto galerie člena Lump   Click here to Send Lump a Private Message   Add Lump to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 178

jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko

Old Post 30-01-2010 v 21:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lump
VčeLaŘ

Karma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% PěstitelskáKarma uživatele Lump - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

citace:
jj zkoušel sem to,ted mám všechny kytky jakšakš na stejný urovni,a normal se mi stalo spálení světlem né že by se jakoby spálili, ale ten vršek ,prostě ten list zbělal, apřitom sem to měl dcl daleko

Mě se zase minulou rundu stalo že jsem měl spálené části palic,jako že nebyly spálené ,ale úplně zbělely jen některé. Divné no.Pukat se to nedalo.Proto jsem ted radši i zvednul to stínítko.

Trainwreck 400w hlína

Naposledy upravil Lump 30-01-2010 v 22:18 PM

Old Post 30-01-2010 v 21:54 PM
Lump je offline   Profil uživatele Lump   Find more posts by Lump   Foto galerie člena Lump   Click here to Send Lump a Private Message   Add Lump to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

to je špatný tak já to mám dorbý, takový paličky tam zas až nejsou, přece jen sem to stínidlo zvedl

Old Post 30-01-2010 v 22:00 PM
Lump
VčeLaŘ

Příspěvek č. 181

citace:
to je špatný tak já to mám dorbý, takový paličky tam zas až nejsou, přece jen sem to stínidlo zvedl

Problém s tím spálením jsem měl minulý grow ne teď,ted jsem spokojený

Trainwreck 400w hlína

Old Post 31-01-2010 v 17:08 PM
Lump
VčeLaŘ

Příspěvek č. 182

To bambuca:Jsem zvědavý co se s těma šiškama na těch kytkách co jsem dal pod lampu stane,jestli se zabrzdí a ztratí se i cukr,nebo pojedou dál v pohodě.Co ty kytky udělali tobě jak jsi je přehodil?

Trainwreck 400w hlína

Old Post 31-01-2010 v 21:58 PM
Lump
VčeLaŘ

Příspěvek č. 183

Zdravím,takže jsem dnes zakoupil bloombastic od atami.Tak zkusím co to bude dělatNevíte někdo jestli to můžu přimíchat k žrádlu od AH nebo to nemíchat a dávat zvlášť?

Trainwreck 400w hlína

Old Post 02-02-2010 v 20:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 184

kam nám zmizel ten lump?
My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name

Naposledy upravil 08-02-2010 v 01:38 AM

Old Post 07-02-2010 v 23:08 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
26-05-2016 - Desertův první indoor 400W hlína - 80 odpovědí
25-02-2015 - Trainwreck/Mazar/600W/LST - 30 odpovědí
27-11-2012 - ShivaSkunk 400W,Hlína - 67 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás