Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čo vy na toto? Objavilo sa to na zopár listoch, a neviem či s tým mám niečo robiť. Najskôr to vyzerá na nejakého "neškodného" škodcu.
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Původní příspěvek od cron Zdravím, mám 3 matky 2xHB a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!
..teda kamo jestli nevidis ty pavucinky tak bez k ocnimu...sviluchy jak svine...
Na rastlinke mam zdravé lístky a nemám s nimi žiadne problémy...Ale poslednej dobe sa mi uzatvárajú niektoré lístočky.Nie je ich vela (5.lístkov na celej rastlinke) ale potreboval by som poradiť čo s nimi...Nechať tak alebo odstrihnúť...Rastlinka je riadne polievaná....tak čo myslite...hmm
Zdravim, hledal jsem už všude možně, našel jsem i lidi s podobnym problém, ale nikdy žádný vysvětlení
..jde oto, že mi umíraj listy od spodu v květové fázi! Za radu předem dík.
Umíraj jak? Žloutnou, nebo hnědnou? V květu to bývá normální, že nějaké listy umíraj, protože je už kytí nepotřebuje. Může to být také špatné ph půdy a nebo špatná vlhkost
Původní příspěvek od cron Zdravím, mám 3 matky 2xHB a jednu WS. Neco ich napadlo a najviac to schytáva jedna z HB. ma na stonke nejaku pavučinu nebo co a listy idu do prdele nove vyhonky su v celku ok ale potom ako listy rastu tak zacnu sa na nich robit biele bodky az kym cele nezdochnu. Neviem asi som slepy ale svilusky som tam nevidel pripajam makro fotky (teda dufam ze sa mi podari) Dakujem vsetkym za pomoc nech sa darí!
tohle je udušeny kořínky, vsazim na to boty)
vic provzdušnit)
Může mi někdo poradit, jsem v 7. týdnu květu a pár dní se mi na listech začalo toto. Myslím si, že je to přehnojený, dle odumírajících špiček, ale nevím, co jsou zač ty žluté a průsvitné fleky. Jinak s kytí žádný problém není
MAM DOJEM ŽE TENTO THREAD ANI TROCHU NEFUNGUJE.......................................................................................................................
ZBYTECNE SEM PISEME O RADY, KTERE STEJNAK NEPRIJDOU.
Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]
Česky: Hloupý syn uslintané děvky a opičáka
Čínsky: Da-xiang bao-zha-shi de la du-zi [Da-shiong bao-jah-shr duh la doo-tze]
Česky: Explozivní sloní průjem
MI PŘIJDE ŽE JE GROWER PEKNE K HOV*U. ZA 2 MESICE ANI JEDNA ODPOVED....................TAAAAAK DIIIIIIK VSEEEEEEM
Čínsky: Liu kou-shui de biao-zi he hou-zi de ben er-zi [Liou coe shway duh biao-tze huh hoe-tze duh bun ur-tze]
Česky: Hloupý syn uslintané děvky a opičáka
Čínsky: Da-xiang bao-zha-shi de la du-zi [Da-shiong bao-jah-shr duh la doo-tze]
Česky: Explozivní sloní průjem
Původní příspěvek od Jungle omg MI PŘIJDE ŽE JE GROWER PEKNE K HOV*U. ZA 2 MESICE ANI JEDNA ODPOVED....................TAAAAAK DIIIIIIK VSEEEEEEM
Panacku, todle neni receptar nejen na nedeli. Mam pocit, ze zde je docela dost infa aby sis to nasel sam. Bo potrebujes aby te nekdo vodil za rucicku???
A jinak ono je docela dost dobry k temu obrazku jeste napsat v jakych podminkach ty kytky mas,. Teplotu,vlhkost, PHcko, Eccko atd, atd...
Původní příspěvek od Jungle omg MAM DOJEM ŽE TENTO THREAD ANI TROCHU NEFUNGUJE.......................................................................................................................
ZBYTECNE SEM PISEME O RADY, KTERE STEJNAK NEPRIJDOU.
mno ja mam pocit, ze funguje, to ze mas spatny PHcko a nemeris ho je vec jina... Jinak panacku, HLEDEJ, ono se tadyk staci podivat a myslet.....