Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- hustá trojka se proměnila ve dvojku.Došla bouřka a nastupující vítr jeden květináč poslal k zemi.Než jsem stihnul sjet výtahem ze 7.patra dolu , tak ji někdo šlohnul !!! to jsou rychlí lidi.....
Je to ale poučení - musím pro venkovní parapet instalovat nějaké zábradlíčko.
Dobra vec s tim kvetinacem ze uz te nekdo predbehl jinak kitiz vypadaji krasne ale myslim ze jeste porostou dost budou se tahat za svetlem takze dokonce sezony ti to pekne poroste
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
hmm jo mimochodem mozna budou potrebovat presadit do vetsiho protoze ja je mam ohodne mensi a uz mi couhaji koreny z kvetinace no mozna to neva nevim podle me je lepsi presadit ale me se taky asi nebude chtit
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
I když jsou holky zasazené podle některých pěstitelů pozdě , předci se dělají podle mého odhadu paličky dost hustě - uvidím jak budou veliké.
Samozřejmě že pozdější sadba ubrala na bohatosti větvení a listů , a to je viditelný úbytek materiálu do mastičky.
Holky jsou více vytáhlé - doběhly už výškou kvítí zasazené do truhlíků jako první.
Spodní listy žačínají žloutnout a schnout , kytka se možná začíná zbavovat přebytečných listú , ale skusím přidat hnojení .
Možná to tím zastavím nebo přibrzdím , aby zůstalo co nejvíc materiálu použitalného do mastičky.
Navíc pro zájemce bytového pěstění můžu říct , že jsem se bál větší intenzity pachu , ale při otevřených ventilačkách to nikdo v bytě nepostřehne.Musí se přiblížit tak na 1 metr.
Spodní listy taky žačínají žloutnout a schnout , kytka se možná začíná zbavovat přebytečných listú , ale skusím přidat hnojení .
Možná to tím zastavím nebo přibrzdím , aby zůstalo co nejvíc materiálu použitalného do mastičky.
Jelikož je to moje první sadba, nevím jak se kytky chovají ve fázi kvetení – dozrávání.
Je u kytek normální ( tak jako u jiných listnatých dřevin po ukončení léta ), že v období květu začínají původně zelené listy od spodu žloutnout a po dosažení pískově žluté barvy opadnou , nebo je to důsledek toho , že kytky mají na svoji výšku ( cca 150 cm ) v květináčích málo místa pro kořeny , případně se dožadují vyšších dávek hnojení ????????
Jinak vypadají kytky zdravě , ostatní listy jsou krásně zelené bez fleků a kroucení.