Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v pohode me to minuly rok rozdejchali 50cm kytky...byly pak hezky fialovy.
na druhou stranu mam balkon jizni strana, takze tam mozna neni takova zima jako poranu pri zemi.
Prizemni mraziky se vyskytuji na otevrene plose, pokud jsou kytky treba v lese, nebo na zahrade , kterou obklopuje zastavba, nebo stromy, nebal bych se. Na poli v kukurici, nebo jen u lesa je to jina.
Minulej rok mi všechny kytky omrzly, je fajn že to všichni bagatelizují, ale i tady na groweru jsem viděl omrzliny a to nebyly žádné malé keříčky. Samozřejmě taky záleží na konkrétní poloze a kde jsou kytky umístěné...
Myslím, že ten kdo pěstuje dobrou genetiku, zbytečně kytku nestresoval a davá jí poctivý kuřecí či jiné hovna k obědu, tak se nemusí bát mírného mrazu ani plísně.
Tento rok som nestihol out a som aj rád kedže už pomaly v auguste mrzne Minulý rok mi tiež povačšinu kytí chytilo pleseň vlastne všetky drahé semena boli nanič nedozreté seno. Jediná čo stála zato bola odroda kupovaná od mysteryho tu na groweru. Takže ak nebývate niekde na juhu jedine af, alebo veľmi skoro dozrievajúci strain od členov groweru. Samozrejme je iné keď to má niekto na zahrádke v skleníku a podobne A určite veľkú rolu zohráva aj skillz growera.
Ahoj, dneska večer mrzlo, rano sem přišel ke kytkam a koukam že tak 50% pryskiřice z listů je fuč! Na některých místech se srazila v docela velké krystalky.
Nwm, jestli to nemám předčasně sklidit než aby mi to dělalo tohle, samozřejmě ta zmizela pryskyřice by mohla bejt i kvuli mimu pokusu zalití solí (1,5 lžičky na 2,5litry)
Původní příspěvek od FrantaOkurka Ahoj, dneska večer mrzlo, rano sem přišel ke kytkam a koukam že tak 50% pryskiřice z listů je fuč! Na některých místech se srazila v docela velké krystalky.
Nwm, jestli to nemám předčasně sklidit než aby mi to dělalo tohle, samozřejmě ta zmizela pryskyřice by mohla bejt i kvuli mimu pokusu zalití solí (1,5 lžičky na 2,5litry)
myslim ze to podpori pryskyrici neboli se kytka dost zalije, ale toto bych radsi nedelal, fungovat to funguje na sto pro, na dalsi den ej videt dobry naznak ale bal bych se coto provede s ec/chuti, nejake negativum to mit bude, hlavne lepsi min nez vic
Šlo jen o pokus ale jak řikam na další den to zmrzlo a po pryskyřici ani stopa... ubylo jí fakt hodně , nedokážu si to vysvětlit, ej pravda že fakt mrzlo.
Možná nezmizela ale je se srazila do větších krystalů (koukal jsem pod lupou a některý krytalky jsou fakt monstrozni), ale kdo ví příde mi to dost nepravděpodobný.
V biofyzice se nevyznám :/
Kluci normalnimu odolnejsimu outdoor modelu mraz neublizi. Predloni jsem sklizel 10. Prosince. V noci mrzlo ale přes den svitilo slunicko a bylo 12 - 15 stupnu tak jsem jednu kytku experimentalne nechal. Zfialovela az skoro zcernala a kazde rano byla zmrzla a povadla ale jakmile vysvitlo slunicko, zaclo se z kytky kourit a zase se vzpamatovala. Pravda ze mi skoro pulka zplesnivela ale daleko lepe to dozralo. Byli to nejake sativy s dlouhou dobou kvetu. Ta zmrzla kytka byla daleko lepsi pokoureni nez ty co jsem zklidil drive a nenechal poradne uzrat. Takze ja myslim ze pokud to neplesnivi, mraz tomu zas moc nevadi.
Původní příspěvek od FrantaOkurka zmizela pryskyřice by mohla bejt i kvuli mimu pokusu zalití solí (1,5 lžičky na 2,5litry)
Proboha :-( Zalít rostlinu NaCl, znamená že se zasolí půda, ktera se stane hygroskopickou a místo toho aby dodávala vodu kytce, tak z kytky vodu bude vytahovat :-(
To je podobný nápad, jako léčit rakovinu pomocí chlorových tablet do zahradního bazénu.
Původní příspěvek od vv2 Maxeaux-a nic jiného krom melasy nepřidáváš?Třeba superfosfát?
Ta melasa je ve funkci květového boosteru, takže P+K se dodává v běžném květovém hnojení. Kdyby se melasou hnojilo, tak souhlasím že je třeba dodat ještě fosfor!