Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
u mna seedbotique stratilo doveru ked som si ja a este aj jeden clen objednali semena cez tu seedbanku od Nirvany a klicivost bola 10%!!! Stalo sa to niekedy na prelome jesen/zima 2007.
Cantona9: no ja vim, ze je to jmeno modelu, to byl foorecek
Vseved: jde o to, jestli budes platit kartou, nebo posilat cash...?Jinac ja mam se seedboutique zkusenosti dobrý ( stejne jsou to jenom prekupnici, problem bych hledal u původce=Nirvany )
Edit: Tak MS je Mystery Sativa aneb Pockejsicotivyleze
no jasne tieto firmy cez ktore sa objednavaju semena skoro na nic nemozu iba v pripade kebyze obdrzis balicek a v no by si uz mal semena rozbalene alebo nezabalene v origos obale co sa mi zatial este nestalo...vina je u seeds banky
Původní příspěvek od J.J. Cantona9: no ja vim, ze je to jmeno modelu, to byl foorecek
Vseved: jde o to, jestli budes platit kartou, nebo posilat cash...?Jinac ja mam se seedboutique zkusenosti dobrý ( stejne jsou to jenom prekupnici, problem bych hledal u původce=Nirvany )
Edit: Tak MS je Mystery Sativa aneb Pockejsicotivyleze
No budu posílat cash .
Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek
Taky bych rád zasadil na balkoně pár kousků. Bude to můj první pokus, prosím tedy o radu. Vyhledal a přečetl jsem tady o tom dost, ale asi jsem nikde nenarazil na to, co bych rád věděl:
1. Co mi hrozí, když to na balkoně někdo uvidí? Slyšel jsem od zkušených huličů, že vpoho 3 rostlinky, ale nikde jsem to nenašel oficiálně potvrzené.
2. Nechci žádný matroš, co mě vystřelí z trenek po druhém šluku, hulím do pohody. Čili něco, co není úplný humus, ale zároveň nic brutálního. A taky nějakou odrůdu, co na balkoně vydrží i méně zdařilé pěstitelské snahy. :-)
Moc dík za ochotu, vždy se rád obrátím k někomu, kdo tomu rozumí o radu.
Pre tych ktory by chceli objednavat zo seedboutique a zaplatit kartou, mam zlu spravu. Pouzivaju system AVS(adress verification service) a to bohuzial nase banky nepodporuju. Mam embosovanu visu, banka je ceska CSOB a moju platbu seedboutique zamietol.
Ked som volal na hotline typek este o AVS ani nepocul(potom mi poslali mail ze to nepodporuju), takze jedina moznost platby z CR/SR je asi ten cash v obalke.
P.S: snad to niekomu pomoze, hladal som to, ale nenasiel
ahojte
pls nasla by sa dobra dusa ktora by mi pomohla objednat semena z nirvany,uz aj mam vybrane aj e-mial mi poslali,ze schaluju moju objednavku,ale nechapem tomu postupu pri posielani penazi im na ucet.
uz teraz som velmi vdacny za pomoc
alebo...da sa obmiednat aj jednoduchym sposobom ,tj. ze im napisem do listu po anglicky ,o aku vzorku mam zaujem ,pripocitam postovne a poslem im to v CD v obalke?
Zdarec máte někdo nějakou zkušenost se seedbankou Highqualiyseeds? Na groweru o ni skoro nic neni. objednaval sem od ni jacka herrera od black label za 60Euro
Zdar zajimalo by mě jaký máte zkušenosti (hlavne cena dopravy píše tam něco o UPS) se seedbankou http://www.howardmarks.name/shop/
jsou to odrudy vyšlechtené Shantibabou a.k.a. Mr. Nice
Tak tu cenu poštovnýho už sem zjistil je to asi 4 libry.
Osobně mam ( až na ceny ) max.dobrou zkušenost se Sensiseeds, což asi víc lidí.
Ale při platbě kartou, přišly i do 7 dnů..
Klíčivost 100procent u Sensi Skunku, Afghanu a dobrej poměr F/M
Akorát Indoor Mix měl pár hluchejch kousků...no nic, to ale nebylo podstatný.