Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yy, taktiez som pouzil tento rok tuto metodu a presne to iste sa mi stalo... naozaj si z toho nerob tazku hlavu, da sa to bez problemov do poriadku, spravy sa tam poradne kolienko a bude to fajn mne rastlinka zosilnela este viac... inak aby som ozrejmil, skusam hymalaia gold a musim uznat ze je to neuveritelne huzevnata rastlina a na jednej vetve sa mi podarilo premenit 9 sekundarnych vetiev a vytahli sa na rovnaku uroven maju vysku okolo 2 mtrov, ale keby sa narovnali tak odhadujem take 4 metre... vrele teda odporucam pre outdoor
zd
Edit:
Jinak dodám, že kytka je ze skleníku, mno a letos už to má ze 2/3 za sebou! Protože sklízíme na dvě fáze, aby stihli dozrát spodní větve. Před první sklizní vypadala asi takhle: (na fotku se celá nevlezla)
Sorry, nevím jak vložit fotku do galerie jinak, než ji přiložit k příspěvku.
Tak tady je fotka mého supercroppingu na Jacku Herrerovi v minulém roce. Jack byl dost čahoun, a nebýt SC a jen 6,5L květináčů, tak by určitě vyrostl až do nebe..
ako ohybat staci ked okolo kytky dam 2 palice a vetvy budem one priviazovat ohnem ich nadol aby zvrchu islo slnko + dam listy prec s vrchu slo by to? neublizim tomu ked budu listy len s 1 strany kde nesvieti slunko
Příspěvek č. 48 a Příspěvek č. 49 , v dalším jsem pro první pokusné ohnutí použil samce Příspěvek č. 106 .
Ohnutí bude mít za následek,že jedna kytka ohnutím změní boční větve na hlavní a ty potom v dalším větvení utvoří vlastní boční větve,takže na jednom kořenu budeš mít třeba 6-8 “hlavních“ větví.Ohybat musíš postupně a stříhání listů bych nedoporučoval.
Ve volném čase prolistuj vlákno a určitě najdeš návod co ti bude vyhovovat.