Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mel leots neco, nevim co. ale dokonale to pohltilo jedn celou kytku, ktrea musela jit hned pryc, byla poseta ze spodu lidtu vajickama, sedobilyma, hnus.
Asi před týdnem jsem zasadil vyklíčená semínka a z osmi květináčů vyrostly jenom dvě rostliny. Ve skříni lítaly mušky, občas mi připadali takové trochu nafialovělé.
Po asi pěti dnech, když ostatní rostliny nevykoukly z půdy, jsem se do jednoho květináče podíval a semínko bylo úplně rozpadlé a lezl z něho červ. Nevíte, jak se toho zbavit a co je to za škůdce? Předem děkuji za odpověď .
Tohle mě trápí na 2 rostinách takto začínají hnědnout listy od konečků a navíc jsem viděl několik tmavších mušek vylézajících ze zeminy. NEvíte pls co to je a co proti tomu použít?
Díky.
Ahojte ludia, prepacte ak sa tento problem uz niekde riesil ale mam fakt problem s jendou rastlinkou Mam v jednom kvetinaci 5 rastlin, chcem ich presadit ale najprv by som potreboval vyriesit tento problem. Listy na jednej rastlinke vysychaju, ako kebyze zacina kapat. Dost sa mi to podoba na problem co mal jezis, ale nie som si isty. http://i27.tinypic.com/2hdcryu.jpg
Ostatne rastlinky vypadaju dobre, len tato nejak hneva. Neviete co moze byt na vine a ako sa tomu branit?? Rastlinka ma 16 dni!
Čau Slováku, sem si koukal? http://grower.cz/forum/showthread....threadid=22499. Máš je venku, ve skříni? Určitě si to nehnojil, no... Z toho obrázku toho moc nepoznáme.. Máš je docela vytáhlý. Přijde mi to trochu divný je "teď" přesazovat, a ještě divnější je, proč si je dával do jednoho květináče.. Měl si dát hned ze začátku každej do svýho, když sou ze semínka, určitě jich cca půlku vyřadíš, kvůli pohlaví, je to jedno velký sraní.. Když je tam necháš díl, potrháš si při přemísťování kořeny..
Ahoj Rhino, dik za odpoved.
Rastlinky mam doma, v spajzi pod 250 w lampou. ja viem, je to somarina ze som to dal do jedneho kvetinaca, ale mal som problemy o ktorych radsej nechcem hovorit, tuto nedelu som ich planoval presadit. A aj tak, samcov si nechavam do izby na okno kvoli okrase Dakujem za ten odkaz, idem to prestudovat kym mam cas. Slava....
Jasně, ale ty samce bych radši vyhodil. Přeci jenom pyl se dostane při dobrejch povětrnostních podmínkách až 3km, tak když doma budeš větrat, riskuješ, že budeš s indoorem zklamanej. No jak chceš.. Měj se
já teda nevím,ale to je forum o škůdcích ne o tom,jestli máš v květináčích samce se samicema!to můžete probírat jaký je váš sexuální apetit,to je taky k věci,ne?!dej si tam deset rostlin at máš problém větší,ne?
Potrebujem poradit s tymto hmyzakom.
Neviete niekto co to je ?
Je to male max. 1 cm. zo zadku mu ide ako keby pavucina a vytvara si na rastline take biele hniezda. Je to skodec alebo len nevinny chrobacik ?
Nevim presne co to je (z tyhle fotky to neni moc videt) ale podobny mrchy jsem mel na kytkach taky. Myslim, ze nijak moc neskodily. Ale jestli mas nejakej postrik, tak to imho klidne pro sichr postrikej
Čest mám tenhle problém (viz. foto) a na kytce se vyskytujou takovy mouchy s červenýma očima, nevim jestli to dělají oni. Poradí mi někdo co to je a hlavně jak na to prosím? Díky.
Nejdřív hledej, pak se ptej ! Outdoor 2008 - 23 kytek, 7 poli + test hnojiv AH vs. BioBizz Outdoor 2012 - maká se na tom