Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak je tam vyreseno padani bordelu do vapiku? Je na tom zdroji horkeho vzduchu nejake sitko? A co vyletovani matrose z ohrivaci komory do hadice (a naustku)?
Videl jsem video jak se to plni, a cekal bych ze jednak jemna drt z matrose bude padat dolu do vapiku, jednak pri sani bude zase prach vyletovat a clovek ho nasaje. Jak je to poresene?
Původní příspěvek od cosmos Nezkusil ho někdo? Nevíhodou je, že nelze měnit teplotu(pouze 190°C) a nemá ukazatel množství plynu v zásobníku. Líbí se mi ta přenosnost....ale zas kolik spotřebuje pynu, aby k němu nebyla potřeba ještě plynárna Asi to bude jen taková hračka...
čaute máte někdo zkušenosti s tímto vapíkem?http://www.vaporizer.cz/vaporizery/vapir-one-5.0-4/ chtěl bych si nějaký pořídit, ale 10k na volcano nemám... četl jsem že ten vapírone má na hovno balóny, že mají nějak na p*ču ventil, a po naplnění a sejmutí z vaporizéru, se musí prej ta díra držet aby to neunikalo, což je celkem na hovno . Tak si to chci ověřit z více zdrojů páč s takovou bych na to vysral, a asi šetřil na volcano...