Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PaintBall!Špičková hra, nejlepší v lese...Ležíš si zakopaný v listí, slyšíš pomalu se plížící tělo nepřítele!Už je fakt blízko.Teď už musí prostě vidět naši vlajku!!Zastavuje se kousek od tebe.Slyšíš zřetelně jeho sípavý dech, není hloupej zastavil se za malým pařezem, urputně se rozhlíží po okolí.Čeká kdykoliv smrtící kulku!Je připraven se obětovat kvůli kusu hadry, stejně jako já!!!Vzdal tu válku nervů!Nehlučně se rozbíhá k vlajce!!Přeběhne můj úkryt a já s hrozným řevem vyskočím a napálím ho přímo do palice...Za minutu sedím na pařezu a balím brko přátelství...Odpálím ho a za chvilku spěchám jdu do bojeeeeeeee!
u me vede break dance, tancim uz nejakej ten patek a ono se nekdy stane, ze dochazi napady co delat, tak si dam ze par prdiku a za chvilku vymyslim nejakou vychytavku, napadaji me nove kroky, proste pohoda, jen plice obcas nezvladaj ...
TAk já si poslední dobou ulítávam každopádně na fotbálku, diabolu a taky na šachách, a freestylovim? kole, a snažim se základy hakysáku....Jinak fotbal hokej atd...mě moc nebere.Spiš takovýhle relaxační sporty...Ale ráda fandim na MS v hokeji, to každopádně...Hraje tu vůbec někdo šachy?Golf?
nejlepší je fotbálek. největší záseky u toho sou, hrajem třeba 3 hodiny, naházíme tam 300 kč ani si toho nevšimnem a taky basket a nekdy fotbal. třeba dneska. bolej me nohy jak sviň :/
Pro mě je největší mazec běžet z nějakýho kopce, nejlepší typ sou skalnatý terény (Jeseník), ale musí se to dávat takovým stylem a lá Matrix tzv. Běhat po stěnách, jenom se tak odrážet od stromů apod. Ale asi je to fakt záhul na klouby. Jinak se mi to strašně líbilo normálně, to až budu vypečenej, tak to bude fakt úlet
Jump higher, run faster !!!
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
Tak zhulenej sem ted hral badminton Fakt dobra vec, protoze to neni ani tak extremne rychly, akorat se clovek furt boji, aby to neletelo na zahradu k sousedum, jednou sme holt prelejzali plot