Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

moooc !!!

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 18-04-2005 v 08:55 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaava
Stálý Člen

Karma uživatele vaava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

citace:
Původní příspěvek od skaff
to je z fyzikálního hlediska nemožný. nic nemůže překonat rychlost světla. navíc, vzorec pro výpočet vzdálenosti je S = V krát T a kdyz je cas nula, tak celá rovnice je pak nula, tj nic se nikam nepohne.

jakobys nigdy nevidel StarTrek, tam panecku litali rychle jaxwina

...marijuana je špatná vlastnost...

Old Post 20-04-2005 v 17:51 PM
vaava je offline   Profil uživatele vaava   Find more posts by vaava   Foto galerie člena vaava   Click here to Send vaava a Private Message   Add vaava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Jediná možnos jak splnit s=v*t, platilo s=v*0 je: s=0, pak rovnice nezávisí na rychlosti. To znamená, že stačí "jenom" deformovat prostor do bodu, nebo velikosti jemu se blížící! (Nezhulený, Neopilý a ve škole )

Old Post 21-04-2005 v 07:37 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 180

hmmm, pokud nebereš v potaz reálný fyzikální zákony, tak se tý tyči nic nestane, laser skrz ní projde a bude pokračovat do výho koutu, tyč bude taky pokračovat do svýho koutu
(zhulený, ve škole )

ChaoticRoman: to je sice pravda, ale co když v těchhle rychlostech už neplatí naše normální zákony? Udivuje mě, jak se snažíme všechno dokázat výpočtama a přitom ani netušíme, jak by to mohlo bejt, ale jenom aplikujeme naše normální fyzikální zákony se slovy "tak, takhle to funguje všude". Co když je v tý rychlosti ten vzoreček trochu jinej?

Old Post 21-04-2005 v 08:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

Tyhle vzorce jsou úplně základní definicí rychlosti. Jiný vzorec a už to prostě není přímočarý rovnoměrný pohyb. Pokud zdeformuješ prostor(i když si to neumím dost dobře představit). Soustava zdeformovaná je rovnocená s tou naší a uvnitř ní platí stejné zákony jako ve zbytku svěa. Problém je s přechody z jedné do druhé.

Old Post 21-04-2005 v 12:38 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

No mně nenapadaj žádný teorie z fyziky a nebo z nějakejch početních věd
Nejčastěji mně napadaj různý teorie doma když ležím v posteli a nebo když du večer tmou domů.
Jko že náš mozek je ve skutečnosti ufoun a TĚLO JE JENOM JEHO SCHRÁNKA. Pak jsem se bál o tom vůbec přemejšlet aby mně náhodou nezabil.
A nebo si vysvětluju můj stav.
Např. Že člověk má červený oči protože ganja snižuje tlak a tak se žíli roztáhnou aby to vyrovnali průřezem a proto jsou větší a z dálky se zda že jsou oči červený.

Old Post 25-04-2005 v 18:29 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 183

a nebo taky třeba,že k sobě měli daleko blíž,než vynalezli palný zbraně...

SMOKE IN PEACE

Old Post 06-05-2005 v 09:14 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 184

drew> tak to se povedlo...

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 06-05-2005 v 14:12 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrZ
Stálý Člen

Karma uživatele DrZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Tak jsem prave precetl celej thread od zacatku do konce, a fakt nema chybu. Taky prispeju svou troskou do mlyna. Upozornuju, ze normalne na boha neverim, ale kdyz jsem zhulenej tak jo.

Co se tyce existence, tak mam takovou teorii. Jako maly deti jsme meli sny. To je to, po cem SKUTECNE touzime. Kdyz hulime, vybavujou se nam zazitky , myslenky a sny z detstvi. Me teda rozhodne. Dokonce jsem si nedavno vzpomnel na to, jak jsem sedel na nocniku, a na co jsem myslel, nechtejte vedet.... ))
A raj je prave to misto, kde se vyplnej vsechny, ale skutecne vsechny nase detsky sny. Cim vic clovek starne, tim vic zapomina, co vlastne skutecne chce, a zajima se o vetsi a vetsi blbosti. No a pak umre a zacne zase nanovo. Moudrost je z tohoto pohledu v hlave novorozenete a ne staryho kmeta. Proto taky andele maj k bohu relativne nejblize.
Reinkarnaci si predstavuju jako zivot rekneme potkana nebo svaba v obrovskym nekonecnym bludisti kanalizacnich trubek. Vzdycky nekam jde, nebo bezi, a kdyz prijde jeho cas, tak vyleze hajzlem na svetlo bozi, rozhlidne se a rekne si: kurnik, sem jsem taky nechtel... a zaleze do kanalu a hleda dal. A to uz je dalsi zivot. Kdyz to bude opakovat dost dlouho a nepolevi, tak ten svuj hajzlik urcite casem najde. Je-li trpelivej. Taky ze svejch nahledu z misy zacina ziskavat prehled o tom, jak to vlastne vypada mimo misu, domejsli se, spekuluje.....
Chce-li tento proces uspisit, muze hledat ruzna znameni, asi jako ve videohrach. Najde nekde napis POSLANI a kdyz na nej dostatecne rychle zareaguje a to poslani naplni, otevre se nad nim kanal a on muze vylezt ven primo na misto, kde je jeho raj.
Konzultoval jsem to s Bohem a on byl nasranej a vyvracel mi to, ale ja nepolevil. Pak me strasil a nazyval kacirem, ma fakt prisernej hlas kdyz chce, ale ja vedel, ze mam pravdu. Navic za mnou stoji Zeus a fandi mi. Je to kamos a hodne jsme se spolu nasmali. Jinak je i buh v pohode, jenom je takovej nejakej zatrpklej, ale v jadru dobrak.

Old Post 08-05-2005 v 03:27 AM
DrZ je offline   Profil uživatele DrZ   Find more posts by DrZ   Foto galerie člena DrZ   Click here to Send DrZ a Private Message   Add DrZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrZ
Stálý Člen

Karma uživatele DrZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 186

Jako malymu se mi zdalo, ze cestuju zachodem....

Old Post 08-05-2005 v 03:29 AM
DrZ je offline   Profil uživatele DrZ   Find more posts by DrZ   Foto galerie člena DrZ   Click here to Send DrZ a Private Message   Add DrZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Příspěvek č. 187

DrZ> celkem zajímavý, ale nejvíc mě dotal ten poslední odstavec, ten je FAKT MOC Jinak s tebou souhlasím, lidi už se za něčím honí, ale už neví za čím... Musím zjistit, za čím se honím, s kámošema to budu muset v nejblišší době u brka brinstormovat.

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jaký kilo?"
"eh?"

Old Post 08-05-2005 v 07:29 AM
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

No třeba s kámošem jsme takhle seděli v parku a k nám přišli kachny. A já na něj ty vole ty mluvěj jak čínani. Avon vždyt jsou to taky čínský kachny. Pak se kolem nás srotily a my se dali do rozhovoru (z těma kachnama)

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 10-05-2005 v 19:09 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

citace:
Původní příspěvek od wOOkie
Kámoš vymyslel teorii, podle které sou barvy jenom abstraktní pojmenování toho, co my vidíme. Každý může vidět barvy jinak, ale stejně se v nich všichni shodnou, protože sou tak pojmenovaný. Je to strašně složitý, ale promyšlený. Třeba: podíváte se na trávník a řeknete, že je zelený. A proč? Protože máte asociovanou tuhle barvu se slovem "zelená". Ufff... Moc těžký na vysvětlování, je třeba být vypálenej, aby ste to pochopili.

Tak presne nad timhle jsme s jednim kamosem taky premejsleli, stejne jsme nad tim premejsleli i s chutema, ale to se da vyvratit nasledovne: Chute: např. sůl musí každýmu chutnat stejně, protože jsem ještě neviděl, že by někdo sežral lžičku soli... Každymu taky nechutna lžička cukru, ale je to pro něj možny snist, zatimco ta sul ne...

Barvy: Kdyby vsichni videli to, co já znám jako zelenou treba jako cernou, tak by treba policajti nemohli mit ty reflexni vesty, protože křiklavě černou každej lehce přehlidne, ale křiklavě zelenou ne

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 10-05-2005 v 22:30 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

taq tu to mate:

ked stojim vonku a okolo seba mam 4 steny a nad sebov strop taq si poviem ze stojim dnu... pritom to tak nie je, som stale von len okolo mama tie 4 steny ono mi to ked som bol speceny davalo taku absolutnu pravdu, ze som nechapal..........

smoke in peace

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 11-05-2005 v 11:03 AM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaava
Stálý Člen

Karma uživatele vaava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

citace:
Původní příspěvek od Dubinek

Barvy: Kdyby vsichni videli to, co já znám jako zelenou treba jako cernou, tak by treba policajti nemohli mit ty reflexni vesty, protože křiklavě černou každej lehce přehlidne, ale křiklavě zelenou ne

Ale co gdyz je to treba kriklavje cerna?! To jenom ty si myslis ze je to zelena...

...marijuana je špatná vlastnost...

Old Post 11-05-2005 v 15:45 PM
vaava je offline   Profil uživatele vaava   Find more posts by vaava   Foto galerie člena vaava   Click here to Send vaava a Private Message   Add vaava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

vaava: Nojodoprdele na to sem nepomyslel

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 12-05-2005 v 09:04 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás