Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pánové co to plácáte, co vám na té gramáži nesedí ?
Pokud jste pěstovaly pod obdobnou vatáží, tak nevím čemu se divíte, pokud ne, tak se k tomu radši nevyjadřujte
njn mrtvý možná je, ale prendův thread stojí za obžívení , já i ostatní jsme se dost inspirovali a tohle stojí za řeč, taky si myslim ,že to množství sedí a hlavně proč by kecal?aby vypadal jako borec? lidi sem daj fotku i s mnozstvim na váze a lidi si furt myslej že pod palicema leží zavaží nebo co. nechápu lidi, co tohle můžou napsat ,sou podlě mě tupci.
Pod nízkejma vatážena se dá udělat gram na watt. Banány pokud se ti to nepovedlo ještě neznamená, že to nejde . Ostatní tomu věřte. A nebo nemusíte . Mě je to buřt.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Původní příspěvek od prenda Pod nízkejma vatážena se dá udělat gram na watt. Banány pokud se ti to nepovedlo ještě neznamená, že to nejde . Ostatní tomu věřte. A nebo nemusíte . Mě je to buřt.
ten kdo tomu nevěří, tak závidí
za sebe Ti můžu poděkovat za inspiraci!
Minulé nezveřejněné kolo jsme jeli 4x JH. Velice dobrý genotyp. Akorát byly na řezech svilušky, kterých jsme se nemohli zbavit až do konce. Nakonec bylo 110g slušnýho modelu. Jako pasivní boj proti sviluchám jsem nechal spodní větší listy na kytce, aby svilušky nešly vejš do palic. Povedlo se na úkor výnosu. Ale přes trable to nakonec nebylo tak špatné.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -