Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sklo je sklo, ale naj. je určite dobre zbalené brko niekde v meste. Krásne vnímaš ako sa pomaly , ale isto dostávaš do Matrixiu. Boože už som on-lineee
nejlepsi je jednoznacne kamen...mam jeden moc peknej cilam fakt ho miluju (vod ty doby nehulim brka ktery sem jednu dobu moc hulil) a jinak sklo je gut a bong je taky moc...kamen, sklo, bong+ spek (je pravda ze pek je kotel ztraceni materialu..;( )
2 usersony Faster chtel asi napsat brka jsou brka protoze to tak vyzniva ze zbytku prispevku....
2 Faster je to plytvani protoze ze skla bys usetril spoustu matrose ale jakrikam neco za neco ztraty versus pozitek zalezi na kazdem...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
...to pro mě je každá hulba jakýsi rituál, který je spojený i s ubalením, které mám neméně rád než samotnou kuřbu...Spek je proste kultovni zaležitost, to mi nikdo nevymluvi...sklenenky jsem hulil jenom proto abych byl rychle HIGH, ale to neni ono! Jednoznacne špek!!
ja jsem jednoznačně pro jointy, ze skla jsem tak nejak pomalu prestal hulit protoze nesnasim zašitovany hnusny skla, maximalne udelam vyjimku kdyz neni tolik hulení na špeka tak si dam ze skla, ale musí být uplně čistý. a jak pisete joint je vic spolecensky nemusi se furt nabijet a zapalovat. a jeste ke špeku jak říka muj kamos kterej ma s balenim jointu zkusenost uz nejakejch osm let, tak kazdy druh hulení se musi umet ubalit nejde vsechno balit stejne a jde hlavne o pomer tabaku a huleni. a jeste nevim jak ostatni ale mam po skle a po jointu jiny stavy sklo je takova narzovka jako hlavou do zdi ale joint je vic o pohode jsem v mnohem lepsi nalade. mejte se. PEACE