Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Policisté opět získají přístup k údajům z mobilů, počítá s tím novela
Ministerstvo vnitra poslalo do připomínkového řízení novelu zákona, která by měla znovu zavést povinnost operátorů nebo poskytovatelů internetu uchovávat půl roku provozní a lokalizační údaje a poskytovat je na požádání policii. http://zpravy.idnes.cz/policiste-op...91811_krimi_wlk
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Chlapi proberte se ... Myslite že skutečně budou sledovat někoho kdo jednou za pul roku udělá pro sebe nějakých dejmetomu 450g? Sledování telefonu je drahá záležitost.A jak sami víme o peníze v našem státě je nouze.Pokud doma nemáte min. tak 4x 1000w neměl bych starost .
Já osobně jedu 250w a jednou za čas mi těch +- 170g stačí. Ale to proto že to mám jen pro sebe a pro přítelkyni.Dejmetomu někdo kdo má známe co hulí tak proč večer neposedět a cosi nevykouřit... a to už opravdu postačí tak těch 600w .... a už proto jsem pro samozásobení - podle mě je mnohem horší chlast.
Tím chci říct že pevně věřím v to,že i kdyby přišli na 600w pěstírnu tak snad pokud uvidí rozumného člověka dají mu veřejně prospěšné práce či něco takového... I když lidé jsou různí a to huliči ,poliši a nebo soudci ... NO STRESS
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
chlapi, přítelkyně má ve škole jednoho ajťáka učitele, jeho manželka dělá u policie tady tyhle odposlechy - říká že se v praxi poslouchá cca 50% hovorů ! ale žádnej stress taky hodněkrát mi to ujelo do founu
No když už je to tak, opět bych si hlavu nedělal.Ať poslouchaji.Tak nemluvím o hulení ale o létání a je kurva klid.
Příklad hovoru:
o Čau kamo,nejdem dneska zalítat?
- Čus , jasně, víš že se proletím rád.
o A máš letecké palivo?
- A jo samozřejmě se tu něco najde.
A může tě odposlouchávat i FBI.
Ale pokud do telefonu někdo mluví takhle tak ať se nediví případný návštěvy:
o "Zdar ,shanim 500g marihuany , nejlépe už nasáčkovanou po 1g"
- "Ale jistě,mám jí v tom bytě v Praze - však víš, jak tam nikdo nebydlí a pěkně mi to tam roste.Mám tam 5x 600w úplně nově čornutý z osvětlení... jo a ještě jsem byl na venkově a u lesa jsem tam objevil super sklizeň tak mám ještě 1kg venku od nějakýho hlupáka co to tam jen tak nechal
o "To jsou idioti proč to tam sadí když to nechcou sklidit tak jo vezmu si to 1kg"
---Toto je názorná ukázka lidí který by podle mě měli být napíchlí všichni!!!!A potom by to odposlouchávání k něčemu bylo ,ale myslíš že kdo dealuje je tak blbý?A pokud jo, tak nemá dýlovat a všem čorkám doufám že je zavřou za přechovávání nedovoleného množství
(Sorry trošku jsem rozčarovaný,včera mi zmizel celý OUT )
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od SubFocus No když už je to tak, opět bych si hlavu nedělal.Ať poslouchaji.Tak nemluvím o hulení ale o létání a je kurva klid.
Příklad hovoru:
o Čau kamo,nejdem dneska zalítat?
- Čus , jasně, víš že se proletím rád.
o A máš letecké palivo?
- A jo samozřejmě se tu něco najde.
A může tě odposlouchávat i FBI.
k outu upřímnou soustrast. Jinak rozhovor pěknej, ale jsi vedle justice stím počítá, tzn příklady : kapříci, 100 na stole a podobný dvojsmysli ti přeložej a dokážou hravě.
Kvůli trávě nikdo telefony odposlouchávat nebude. Pokud se nepletu je odposlech ospravedlnitelný jenom při určité trestní sazbě, která za daný trestný čin hrozí. Co vím, tak když už k tomu dojde, tak si švestky vyžádají výpis hovorů...tzn. komu a kdy volal a na obsah hovoru se musí zeptat těch konkrétních lidí co jim ty čísla patří. Ti pokud nejsou úplní dementi snad nic neřeknou.
If You Want To Fuck The Sky, Teach Your Cock To Fly!
Odposlouchavaj se hlavně vařiči,velkopěstitelé,dealeři a nebo lidi co maj opakovaně průsery za ganju či smah.Bohužel patřím k té poslední skupině(pár pruserů z hulením už bylo) a tak do mobilu mluvím následovně.
Zdáár...pepo...nezajdem na Twistera
Ale jooooo......jako z Kááééfffcééé
Přesně toho mám na mysli!
Tak fajn stavim se za 20minut
Vláda bude zítra jednat o novém data retention
Vláda zítra projedná novou zákonnou úpravu tzv. data retention (konkrétně novelu zákona o elektronických komunikacích). Jedná se o novou úpravu povinnosti operátorů uchovávat tzv. provozní a lokalizační údaje o telefonní či internetové komunikaci pro potřeby policie a dalších oprávněných orgánů. Dřívější úpravu zrušil Ústavní soud v březnu 2011 na základě návrhu skupiny poslanců vypracovaném naším sdružením. http://www.slidilove.cz/content/vla...-data-retention
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Z článku vyplívá, že mezi pěstitelema se prodalo pouze několik licencí, nicméně poté byla vyvinuta infrastruktura šifrování hovorů zacílená na vrcholnej busines a služba se stala hitem.
citace:
Původní příspěvek od SubFocus Sledování telefonu je drahá záležitost.
Neni pravda, všechny mobilní sítě které dostaly v ČR licenci mají implementováno rozhraní pro legální odposlechy a náklady jsou řekl bych spíš na administrativní úkony.
citace:
Původní příspěvek od bezdechu Vláda zítra projedná novou zákonnou úpravu tzv. data retention (konkrétně novelu zákona o elektronických komunikacích).
Kontrola nad toky informací schovaná za nějaký ušlechtilý záměr bude schválena, ať už dřív, anebo později. Proto by měl každý rozumný občan znát způsob jak uchránit své soukromí před chapadlama státu.
já jsem tedka od kamarádů slyšel to s tou ozvěnou, a pokud se nepletu, tak uz tu je nekolik let psaný, že to je naprostá píčovina docela mě to pobavilo, ale nechal sme je přitom, stejně by mi nevěřili
zdar zacinam ted mit trosku schyzu protoze kamose sebrali kvuli tomu ze mu cetli sms a celkove mi prijde ze je policie čilejší (alspon v mem okoli) tak jsem se chtel zeptat jestli staci koupit obycejnou simku s kreditem a dat ji do toho samyho telefonu ktery jsem pouzival predtim protoze jsem nekde cetl ze kdyz ji date do stejneho telefonu tak ze nejakym operatorum to tam hned vyskoci ze mate jinou simku v telefonu a jinym ne..?!
pak jeste jeden dotaz myslite ze kdyz sleduji facebook tak sleduji IP pocitace a vsechnu komunikaci a nebo jen ten jeden ucet at se pripoji odkudkoliv?
Budu vdecny za rychle odpovedi a urcite dam karmu !!! xD
Původní příspěvek od Pleskac zdar zacinam ted mit trosku schyzu protoze kamose sebrali kvuli tomu ze mu cetli sms a celkove mi prijde ze je policie čilejší (alspon v mem okoli) tak jsem se chtel zeptat jestli staci koupit obycejnou simku s kreditem a dat ji do toho samyho telefonu ktery jsem pouzival predtim protoze jsem nekde cetl ze kdyz ji date do stejneho telefonu tak ze nejakym operatorum to tam hned vyskoci ze mate jinou simku v telefonu a jinym ne..?!
pak jeste jeden dotaz myslite ze kdyz sleduji facebook tak sleduji IP pocitace a vsechnu komunikaci a nebo jen ten jeden ucet at se pripoji odkudkoliv?
Budu vdecny za rychle odpovedi a urcite dam karmu !!! xD
Sem to spojil tam kam to patři , pak poprvé slyšim že nekoho sebrali protože mu přečetli smsky , jak to víš ?? Co tam měl ? Ze jde zabit prezidenta ?? On ti to řekl jak když ho sebrali ? Je v tvém okoli policie čilejší ?? No když má důvod ,většinou to tak je .
Jo poradim ti , kup si telefon v datartu neljevnějsí maj za 400, plus kartu za 200 až to provoláš zahodit a znova zopakovat , mit však nejdele 14dní pak stejné zahodit i se zbylim kreditem , pak budeš mít tak 50% jistotu že nejseš poslouchanej , jinak k registraci v databazi podezřelých osob zřizený CIA zvaný facebook se vyjadřovat nebudu to ví snad každy ditě . Nazdar Hlava
ok dik za rychlou odpoved zitra jdu pro new foun a simku xD jinak sebrali ho tak ze si domluvil sraz smskou prisel na to misto srazu .. mam to prave asi 200 metru od baraku :-/ a on si tam za nim prisel typek normalne oblecenej ze je od kriminalky nechtel jakoze nic koupit proste si pro nej sel najisto.. jinak nevim co z toho ma nevidel jsem ho uz delsi cas ...ale asi nic hroznyho
každý telefon bez ohledu na sim kartu vysílá svoje IMEI (bo tak nějak se to jmenuje) což je něco jako seriový identfikátor přístroje, takže když prohodíš sim tak je ti to k ničemu. Krom toho sms snad operátor zaznamenává v textový podobě narozdíl od hovorů kde je jen komu a jak dlouho ale třeba se pletu.
Původní příspěvek od Madmax každý telefon bez ohledu na sim kartu vysílá svoje IMEI (bo tak nějak se to jmenuje) což je něco jako seriový identfikátor přístroje, takže když prohodíš sim tak je ti to k ničemu. Krom toho sms snad operátor zaznamenává v textový podobě narozdíl od hovorů kde je jen komu a jak dlouho ale třeba se pletu.
Myslim,že nepleteš..k nový simce je nutnej i jinej mobil,abys byl aspoň chvíli v anonymitě,smsky mají v textový podobě a hovor se nenahrává..,to jedině na žádost policie..