PORSCHAK
Stálý Člen
|
Díky všem za často velmi vydařený příspěvky, jste fakt skvělí
Já přihodim taky jeden z brutusoidních, na který jsem si vzpomněl po laškování se svou přítelkyní, páč s tím taky souvisí....
Jednoho sobotního večera můj kamarád, jinak též DJ (a kurva dobrej,jak jinak )uspořádal takovou malou private klídovou sešn na terase svýho tenkrát pronajímanýho bytu a tak jsme nakoupili nějaký masíčko a šli s dalšim kámošem navštívit pořadatele
No sobotní večer holt nejni páteční, takže je člověk takovej trochu znavenej z páteční pařby a kolikrát kouká, aby večer vůbec byl a nespal, však to znáte...Tak jsme byli rádi, že je co dělat a neni k tomu třeba zase příliš bujará aktivita. Za zvuku systémku znějícímu zevnitř pokoje jsme pekli maso, pálili špeky a koukali na řeku ladně běžící kolem, do toho občas probrali tehdy často se měnící tunící inovace našich aut, která odpočívaly u břehu a dokreslovaly obrázek ke kýčovité dokonalosti
Večer plynul ke všeobecné spokojenosti, nic náročnýho, počet účastníků se často měnil jak kámoši míjeli míříc za pařbou náš barák a zastavovali se na peška. Přesto základ byl jasný, skládal se ze čtyř příjemně rozjařených chlapíků
Opravdu jsme se solidně bavili, ale jak jsem již předem připomenul, byla sobota a u nás odjakživa byl pařmenskou prioritou pátek, a když jste v pátek nešli domů krokem jak na Titanicu v bouři, tak to byl pátek divnej. Proto naše zábava pokračovala příjemným, ale nikterak bouřlivým tempem, což se však za chvíli za naší předchozí nevědomosti mělo změnit...
Kámoš(nazveme ho pro tento moment Kuly) totiž domluvil příchod tanečnice u diskotékové tyče, kterou už pár let bokem tělesně zpracovává. Ještě bych měl dát na zřetel zvěst, že Kuly je mrdník kterej se jen tak nevidí, se svými témeř třiceti lety již stačil potěšit víc než třista dívčích srdcí, no srdcí, však víte...
Já jsem nevěděl co od týhle návštěvy mám pořádně očekávat, no po pár pivkách a špecích jsem to už nechal plynout volně a bez nervozity.. Návštěva dorazila, nazveme jí Goly, a večer začal nabírat grády. Přesto že jsem Goly dobře znal z diskoték v našem městě a z Kulyho vyprávění, nikdy jsem se s ní osobně neznal. Po chvilce vyprávění jak proběhl taneční večer na jedné z místních diskoték jsme začali opilecky laškovat na účet Goly, která se nechala unášet našimy odvážnými nápady...
Navrhli jsme totiž milé Goly, jestli by nám nepředvedla pěkněj striptýz, ta se chvilku ošívala a pak navrhla jít dovnitř, léto se totiž chýlilo ke svému konci a na terase už nejteplejc nebylo. Jako místo pro provedení striptýzu jsme vymysleli schody vedoucí do dalšího patra, kde byl ideální plácek pro takovouhle show, vyvýšenej a na očích
Naladili jsme příhodnou muziku, ale nastal problém s osvětlením. Kámoš DJ odněkud s kvitací ostatního mužského osazenstva vyštrachal dlouho nepoužívaný reflektor, který byl pro tuto příležitost jako ušitý
Zhasli jsme tedy ostatní světelné zdroje a show mohla začít. Trochu zrychlím, podprda šla za potlesku postupně dolů, ale kalhotky stále zůstávali na svém vlhkém místě, což se nám příliš nelíbilo Goly vyzvala Kulyho, a ten, živel to největší, jal se svého úkolu nad naše očekávání. Vydráždil milou Goly natolik, že jeho ztopořený pyj brzy stanul v její exhibicionistické díře a my jsme nestačili valit naše bulvy.
Odebrali jsme se do obývacího pokoje, kde mrdací show pokračovala. Já s DJ a dalším kámošem jsme zaujali místa kolem rozměrné postele, usadili jsme se s posilňujícími nápoji na zem a očekávali další nevšední okamžiky. Tentokrát již na kopulující pár svítila pouze zapnutá televize stojící mezi námi. Goly křičela, hekala, konzumovala Kulyho bimbase způsobem jakým byla zřejmě zvyklá, neostýchávajíc se před našimy zvědavýmy vytřeštěnými pohledy.
Již na začátku striptýzu jsme každý skvělý moment oceňovali zvednutou kmitající pravicí se zataženou pěstí a užaslými úsměvy na ostatní diváky, tentokrát jsme ale kynuli i na Kulyho, protože zrovna zpracovával Goly zezadu a ta se zabořenou hekající tváří do polštáře nemohla vidět jeho stejné gestlikulace směrem k nám Goly se udělala asi potřetí, takovou multiorgastickou osobu jsem dlouho neviděl, a žádala o konec představení. Kuly se totiž pro přílišnou konzumaci alkoholu nemohl udělat, přestože na začátku jsme se už o nevímco sázeli, že do dvou minut bude hotovej. No nestalo se, nevadilo, Kuly to okomentoval jako že není všem dnům konec. Zazněl potlesk, Goly se oblíkla, rozdala na rozloučenou pusy nám všem, a při polibku na má ústa všem sdělila, že příště na řadě jsem JÁ! No souhlasil jsem, její přístup k sexu byl rozhodně líbivý a já bych též rád zakusil její smyslné rytmy.
Od té doby už párkrát od Kulyho padl při tápání co dělat návrh "Tak se pořádně zhulíme, zavoláme Goly a pořádně jí voprcáme, vždyť tě už dlouho chce vole", ale zatím k realizaci většinou kvůli jiným prioritám nedošlo Při jedné z šancí jsem totiž třeba upřednostil chytání ryb v brutálním děšti do jedný v noci, kdy ještě v osm se mnou Kuly dával špeka u vody, ale už o pár hodin později po taneční akci s dalšim mojim kámošem obšťastňoval Goly a její další dvě kámošky u Kulyho doma. Měl jsem to být já kdo s ním měl jet na tu párty, ale ryby byly tehdy přednější, no trochu si to vyčítám dodnes,sakra
Tož takovej je život......
|
Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07
Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.
|