Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caesar fiilo highmat chalosi vsetci traja mate ine nazory ako ja zjavne vsetci chceme dekriminalizaciju preco sa domna navazate za ine nazory??ved vecne argumentujte ja som hulic a ani mna ste zatial ani len minimalne nepresvedcili o "vasej"pravde ako chcete presvedcit ludi ktory su zasadne proti???
este raz ti to vysvetlim cmoud.ja som ti nenadaval,ja som iba konstatoval fakty,ktore vyplynuli z tvojho prispevku.ako inac sa da oznacit clovek, ktory napise na internet ze vie o mafii strasne vela?porad mi teda,ine pomenovanie mi neprichadza na um,jedine daleko vulgarnejsie.
legalizácia na slovensku blbosť...
OT:počuj fiilo kolko mas vlastne rokov? niekde si písal že ešte niesi plnoletý a keď si taký múdry že píšeš že niesi plnoletý tak do fóra kde je vstup od 18 neprispievaj radšej ty! viz r-manov trejd pošleš mi nejakú koštovku
mno...volal som im uz 4krat, z toho mi to raz zdvihli "nevydali sme este stanovisko" ale po poslednom strenuti (kde preberali aj predvolebny program) este ziadna odpoved.tak skusam dalej...
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
bolo by to zaujimave, ale malo pravdepodobne...este porusis zakon a este to aj oznackujes?akoze protest?a keby boli oznackovane nejake garaze, lavicky,tmavsie ulice,WC...tak by to len viedlo k zvyseniu bezpecnosti{nasadeniu viac Policajtov} v okoli.
ale pokial uz podobna akcia bola, tak som prekvapeny, ze som este nic nevidel...
CIM si predstavujes Urobenie symbolu na zem?co by si bol schopny kupit/urobit aby si podporil akciu???
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
som pisal NA ZEM!!!! kazdy kto huli si kupi sprej nech sa na slovensku siroka verejnost dozvie ze kolko ludi huli lebo myslim ze tato zakladna vec im akosi unika
cmoud [IRL] to myslis vazne? si sa nad tym vobec zamyslel? kolko ludi huli vonku na betone gde sa da striekat? okrem toho 3 krat zaprsi a uz to tam nebude..nexapem aky by to malo zmysel..