Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zbyněk1 Tak co smoke report z BubbaAlien?
Chvilku vonělo jak huba-buba, ale ve finále to mělo spíš květinovo ovocný armoa, nevim jak bych to popsal Taková příjemně jemná přesto intenzivní vůně, žádná taková ta "štiplavě pronikavá" podle mě jedna z nejpříjemnějc aromatickejch věcí co sem měl.
Posadilo tě to, fyzickej stav, na večerní posezení, ale člověk si rychle vypěstoval toleranci, takže sem to dost střídal.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben 56/12 MK Ultra x Chemdawg Ibl
Za tejden hodim poslední foto před kosou.
Ahoj. Máš to moc pěkný, vypadá to na supr-výnosný strain. Mohu se zeptat, co to přesně je? Asi se ptám blbě ale popis "MK Ultra x Chemdawg Ibl" mi nic neříká- sorry za mou neznalost. Je to z klonů?? Dá se to sehnat u nějaký seedbanky?? Jen by mě zajímal nějaký podrobnější popis a co to přesně je...díky
Ja zatim jeste hodnotit nemuzu, ale co mi k tomu napsal Zoo: jj, vyšel z toho slušný kousek. Výnosově je to spíš průměr, ale účinky to vylepšují. Není to žádný extra uzemňovák, ale fresh stav taky ne e ;-) Chuť i vůně je sladčí, ale jedu ho pod Advance Nutrient, který ovlivňují chuť. Je z těch osypanějších odrůd.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No s teplotama zadna slava v tehle hicech ale pres 31 to neleze ikdyz primaklima ma co delat, mam docela stesti na polohu bytu, navic prizemi tak mam doma celkem chladek jinak. Svetlo je 30-35cm nad vrchama.
Svilušky. Zřejmě sem kytkám nevěnoval dost pozornosti, jsou docela už v pokročilejšim stádiu... 5ks muselo pryč. Zbytek zkusim uhlídat na těch posledních pár dnů. Horko a sucho mi ale moc nenahrává...