Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Recepty v obrazech :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12
Autor
Téma 
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

konopna bonboniera Příspěvek č. 161











konopná bonboniéra:
ingrediencie:

pol krabice od bot sušeného konopného lístia ( foto je len ilustračné, množstvo si určí každý sám)
375g masla
1 čokoláda na varenie
1 mliečna čokoláda
1 biela čokoláda
1 študentská zmes ( oriešky, hrozienka....)
množstvá si môže každý upraviť podľa seba ako aj druh čokolády a ozdôb.













najprv dáme rozpustiť máslo, vložíme do neho nadrtené listy a necháme asi 10 minút bublať na slabom ohni.











postupne začneme prilievať vodu (postupne aby nám to naraz moc nevychladlo, vždy asi 2 deci a počkat až to zas začne vrieť) až tam vlejeme asi 1 - 1,5 litra vody.varíme asi hodinu a dáme von vychladiť ( teplotu asi takú aby nás to nepopálilo keď s tým budeme ďaľej robiť).








ubalíme špeka a popri miešaní sa zhulíme (môžeme použiť aj kýbel od vodného bonga na urýchlenie chladenia)










poriadne sa zhúlime











celú zmes precedíme cez silonovú pančuchu











poriadne vymačkáme do poslednej kvapky












dáme do mrazáku stuhnúť










asi po 3/4 hodine je máslo ztuhnuté na hladine, urobíme do neho dieru a vylejeme hnedú vodu









macabov out

Konopne bonbonky

Naposledy upravil macabo 24-09-2007 v 07:46 AM

Old Post 23-09-2007 v 15:00 PM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

Palec nahoru pokracovanie Příspěvek č. 162








pokračovanie:

máslo rozpustíme na miernom ohni









pridáme mliečnu čokoládu a čokoládu na varenie a neháme rozpustiť










medzitým si pripravíme plást od bonboniéry a naukladáme si do neho podľa chuti oriešky, hrozienka a bielu čokoládu.










rozpustenú čokoládu ochladíme na normálnu teplotu ( aby nepálila ale bola ešte tekutá) a vlejeme do pripravenej formy.










necháme asi hodinu v mrazáku stuhnúť.










vylupneme hotové bonbóny a konzumujeme podľa chuti a sily ( mne stačili 3 na to aby som mal celý večer o zábavu postarané)










odporúčam držat v chlade.
DOBRÚ CHUŤ
dik moc za K+

macabov out

Konopne bonbonky

Naposledy upravil macabo 15-10-2007 v 11:17 AM

Old Post 23-09-2007 v 15:06 PM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Karma uživatele ONko - 54% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 21  

Příspěvek č. 163

tak to seš dobrej blázen,dát horký do mrazáku!vždyť to nemůžeš!!přepejšlej trochu,mrazák není tolik výkonnej,vždyť se ti ohřeje maso zeptej se starej,však ona ti pěkně vypráší kožich!tenhle recept znám,je ok dyš vaříš z konopí,musíéš vědět,že thc se ukládá v tucích a alkoholu...

napiš mi PM nebo email

Old Post 25-10-2007 v 19:37 PM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macabo
Stálý Člen

Karma uživatele macabo - 48% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 45  

Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od ONko
tak to seš dobrej blázen,dát horký do mrazáku!vždyť to nemůžeš!!přepejšlej trochu,mrazák není tolik výkonnej,vždyť se ti ohřeje maso zeptej se starej,však ona ti pěkně vypráší kožich!tenhle recept znám,je ok dyš vaříš z konopí,musíéš vědět,že thc se ukládá v tucích a alkoholu...



hehe, nabuduce si to prosim ta najprv precitaj cele a potom tu kritizuj, ked si vsimnes tak piaty obrazok je chladenie celej zmesi
(mam to v kybli so studenou vodou a miesam dokial to nema normalnu teplotu). to ze thc sa uklada v tukoch a alkohole neviem naco mi tu vypravas pretoze to dnes vedia uz aj deti a uci sa to asi aj na zakladnych skolach .takze cely tvoj prispevok je vlastne total od veci bo si mi tu piskoval pre nic a povedal si nam nieco co vsetci vieme. Akurat si zasral thread zbytocnym prispevkom, zasluzil by si K- (ale nedam ti ho, staci ze si zo seba urobil debila). seeya


edit1:pri stvrtom obrazku je jasne napisane - varíme asi hodinu a dáme von vychladiť - neviem naco by som to daval von chladit keby to bolo aj potom horuce, ze ano?takze bud si tento prispevok az tak dobre neprecital alebo nechapes ze ked sa da nieco vychladit tak to potom neni horuce

macabov out

Konopne bonbonky

Naposledy upravil macabo 29-10-2007 v 07:08 AM

Old Post 26-10-2007 v 06:49 AM
macabo je offline   Profil uživatele macabo   Find more posts by macabo   Foto galerie člena macabo   Click here to Send macabo a Private Message   Add macabo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ONko
Stálý Člen

Karma uživatele ONko - 54% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 21  

Příspěvek č. 165

ja zásadně čtu vždy celej příšpěvek a něgdy aj thread od začátku tak nepovidej a jenom řikám,že bys neměl dávat horký do mrazáku,tak se z toho nepo...však i dyš to bylo v kýblu,může to bejt horký.jo a já třeba oubec nečekám,aby to máslo ztuhlo,vždy tak 15 min to mám v tom kýblu a pak to máslo seberu ze shora.malinký stráty tam jsou,ale to je nic.je to totiž stráta času a energie,pač zase to rozpustíš...a snad nemůžu něco zopakovat??sem to tam jenom hodil no...co jako?však základ je mlíko a máslo,z toho snad umíte vařit ne?nedávno sem dělal perník a celkem se to povedlo,jen sem musel ořezat kraje.

napiš mi PM nebo email

Old Post 27-10-2007 v 07:59 AM
ONko je offline   Profil uživatele ONko   Find more posts by ONko   Foto galerie člena ONko   Click here to Send ONko a Private Message   Add ONko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ONko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xbartik
Nový Člen

Karma uživatele xbartik - 0% Pěstitelská

Registrován: Oct 2007
Příspěvků: 3  

Pohodička total Nepál Příspěvek č. 166

co je třeba:

1. Listí (použil jsem 6l hrnec, plný)
2. Hodně vroucí vody - asi 20l
3. Mléko 2,5l (může být i polotuk, jelikož..
4. Smetana 12% 0,5l
5. ingredience dle chuti (med - 4 lžíce, kakao - 3-4 lžíce, chilli - 2 kávové lžičky vrchovaté)

postup:

list přelijeme 4 litry vroucí vody ve velkém hrnci, a vaříme cca 10 minut, vodu slijeme a tento proces opakujeme minimálně ještě 4x, ale nemusíme již dodržovat první dlouhý var, voda, kterou budete vylévat, by neměla mít zelenou, ba ani nazelenalou barvu, měla by být nazlátlá, až (světle) hnědá

vyvařený list zbavíme vody - vymačkáme v cedníku, nebo doporučuji odstředivou mrchu na sušení salátu - vhodíme do hrnce s mlékem a smetanou a vaříme s občasným, ale razantním mýcháním minimálně 45 minut.

po uvaření doporučuji nechat mléko vychladnout na pokojovou teplotu, přidat chilli a opět zahřívat a přidávat med a kakao.
nedoporučuji ho již ale převařovat, pokud ho chcete skladovat v lednici nebo v mrazáku

skladování:

14 dní vám tento produkt vydrží v lednici, před konzumací je třeba obsah láhve protřepat (nebo promýchat: ), jelikož smetana a chilli vytvoří při povrchu silnější totálně nasycenou vrstvu, a kakao se usadí na dně

prakticky neomezeně dlouho vám mléko vydrží v mrazáku, kam ho však doporučuji dát ve "vyfouklé" plastové láhvy (vzduch po nalití vytlačit a uzavřít: ), avšak po rozmrazení doporučuji převařit, jinak má mléko vodnatou chuť

proč chilli?:

pokud do mléka přidáte chilli, má zajímavější chuť a potlačuje i zbytek hořkosti ze zelených rostlinných barviv, které se bohužel při vaření nikdy nepodaří úplně odstranit

dávkování:

normálně si dávám 1 panáka (při 2 schíííza a nedobrovolné odplivnutí veškerého obsahu žaludku: )
pro extra blázny doporučuji sebrat z láhve z lednice jen již zmiňovanou smetanu a konzumovat s ovocem (jahody, meruňky...)
mléko se dá použít i do kávy místo smetany

Old Post 29-10-2007 v 20:53 PM
xbartik je offline   Profil uživatele xbartik   Find more posts by xbartik   Foto galerie člena xbartik   Click here to Send xbartik a Private Message   Add xbartik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Registrován: Jun 2007
Příspěvků: 206  

Příspěvek č. 167

ta bonboniéra vypadá velice pěkně...jednoduše, efektivně..akorát ten strávený čas u sporáku je zničující...jak já dělal máslo, tak 6 hodin a více..To člověka položí na zadek..ale výsledky omračující...HorrigEn ví:-) a nedávno jsme papkal rumové(konopné) kuličky..Výtečné...Tohle vánoční cukroví doporučuji...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Old Post 04-02-2008 v 14:11 PM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BůCzeG
Stálý Člen

Karma uživatele BůCzeG - 78% PěstitelskáKarma uživatele BůCzeG - 78% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 49  

Příspěvek č. 168





Tady něco pro milovníky slaný kuchyně, vše dělaný ze zbytkovýho listí (chaluha), při vaření mlíka..........cannabátky & secanná

Old Post 20-08-2008 v 15:39 PM
BůCzeG je offline   Profil uživatele BůCzeG   Find more posts by BůCzeG   Foto galerie člena BůCzeG   Click here to Send BůCzeG a Private Message   Add BůCzeG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kurda92
Nový Člen

Karma uživatele kurda92 - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2008
Příspěvků: 6  

Příspěvek č. 169

Super recepty,... ale ty cannabátky & secanná to vypadá dost hard... spis jak maková bábovka!!!!

Old Post 16-09-2008 v 16:45 PM
kurda92 je offline   Profil uživatele kurda92   Find more posts by kurda92   Foto galerie člena kurda92   Click here to Send kurda92 a Private Message   Add kurda92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 170


..radost se skrývá v tofiffé--

250g cukru krupice rozpustíme na karamel přidáme 250g drcených nebo rozmixovaných ořechů, poté jednu plechovku salka (tatra mlíko slazené) a konečně hlavní a nejdůležitější přísadu a tou je 250g hulomáslíčka..no povaříme asi 8-10minut, hmota krapet zhoustne no a nakidáme jí do připravených korpusů na ovocné košíčky..necháme chvilku odstát a zatim si připravíme polevu..stačí ohřát sáček ve vodě a je hotovo, pokydáme, rozpatláme a přidáme půlky ořechů na vrch....
toť vše dobrou chuť...

..dva jsou cejtit, jeden nic moc neudělá....ale záleží na kvalitě másla..my jsme spodní paličky třikrát vyprali ve vodě a pak asi 2,5hoďky povařili s máslem..

Old Post 01-11-2008 v 18:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Registrován: Dec 2007
Příspěvků: 275  

Příspěvek č. 171


Čus taky něco přidám. Vánoce se blíží tak jsem dneska dělal sušenky z 200g konopnýho másla. Jsou naprosto lahodné.

Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !

Old Post 13-12-2008 v 13:22 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Registrován: Nov 2008
Příspěvků: 111  

Příspěvek č. 172

nazdarek,
skusal som tie kolačky sú perfektné. Lepsi recept som este neobjavil. Pritom som si uvaril mliecko.
vecer som zjedol ani neviem koľko koláčov vypil pohar mlieka a viac neviem. Rano som sa zobudil na gauči...hahaha

Old Post 17-12-2008 v 09:52 AM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokla
Stálý Člen

Karma uživatele nokla - 75% PěstitelskáKarma uživatele nokla - 75% PěstitelskáKarma uživatele nokla - 75% Pěstitelská

Registrován: Sep 2010
Příspěvků: 51  

Příspěvek č. 173





Cookies čokoladove - skvele čokoládové pečivo

300g masla (ja som robil podla tohto http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=%2Bmaslo )
1 hrnček cukru
1 hrnček tmavého cukru
2 vajcia
3 hrnčeky mletých ovsených vločiek
2 hrnčeky polohrubej múky
1 lyžička soli
1 lyžička sódy bikarbóny
prášok do pečiva
300g posekanej čokolády

Vyšľaháme maslo, pridáme cukor, potom vajcia a nakoniec vločky.
Počkáme 10- 15 min.
Následne primiešame múku, prášok do pečiva, sódu, soľ a čokoládu.
Pečieme 10 - 12 min. pri teplote 150°C alebo 7 min. pri teplote 200°C.
Ja odporúčam tych 150°C

Old Post 27-05-2011 v 12:51 PM
nokla je offline   Profil uživatele nokla   Find more posts by nokla   Foto galerie člena nokla   Click here to Send nokla a Private Message   Add nokla to your buddy list     Navštiv homepage uživatele nokla! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokla
Stálý Člen

Karma uživatele nokla - 75% PěstitelskáKarma uživatele nokla - 75% PěstitelskáKarma uživatele nokla - 75% Pěstitelská

Registrován: Sep 2010
Příspěvků: 51  

Příspěvek č. 174





Cookies čokoladove - skvele čokoládové pečivo

Ja som ich piekol na papieri na pečenie a treba nechať nech vychladnú lebo kým sú teple tak sa mrvia. Sú veľmi dobre na chuť a s konopným maslom sú spojením chuti a zábavy. Všetkým čo to budú skúšať prajem dobrú chuť a v prípade akýchkoľvek otázok som tu pre vás

Old Post 27-05-2011 v 13:00 PM
nokla je offline   Profil uživatele nokla   Find more posts by nokla   Foto galerie člena nokla   Click here to Send nokla a Private Message   Add nokla to your buddy list     Navštiv homepage uživatele nokla! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fabian
Nový Člen

Karma uživatele Fabian - 0% Pěstitelská

Registrován: Feb 2011
Příspěvků: 16  

Příspěvek č. 175

čus můžu hodit prave sklizene listy atd. do hrnce a varit nebo musi prvne proschnout?

Bob to věděl i my to víme

Old Post 28-06-2011 v 22:19 PM
Fabian je offline   Profil uživatele Fabian   Find more posts by Fabian   Foto galerie člena Fabian   Click here to Send Fabian a Private Message   Add Fabian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Re: Bílé koláčky z Marrakéše Příspěvek č. 176


citace:
Původní příspěvek od Srooga
Nazdar Mlsouni !

*******
Budete potřebovat:

• 1 šálek rozpuštěného konopného másla
• 1/2 šálku medu (cukru), med je ale lepčí
• 3 šálky mouky (doporučuju hladká/polohrubá napůl)
• 1 vejce
• 1 lžička PRDOPEČ (kypřící prášek )
• 2 vanilkové cukry
• mandle (nebocokolivámchutná)

*******

Díky moc za recept, místo oříšků jsem koupil konopný semínka ze zdravý výživy a rozpatlal v medu.
Jinak když je dobře zmáklý trávo-máslo tak to nemá chybu

Old Post 15-07-2011 v 17:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5607420 seconds with 33 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív