Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja by som volil asi to aeroflo. Mam panda aero co je vlastne take iste ako dutchpot aero 1m a pride mi ze nato kolko tie systemy stoja tak to prevedenie posobi dost lacno.
Urcite by postavil velmi podobny system z veci z baumaxu za zlomok ceny.Jedine ak peniaze neriesis)
Smoke report!!!!!!
Musím říci že chuťově se holky předvedli.
Bong verze:
Buble gum XL: Výnosově výborný, jede na centrálu, vyplatí se ohýbat. Opravdu "hutný" dým doprovázející ovocná chuť, neškrábe a dost nabuzuje. "Další 3hodiny jsem řezal Call of duty (ps3)" Mile překvapen dám si ještě jedno kolečko.
Critical: Dýmu o dost méně(možná málo dosušené) Chuť výborná, neškrábe. Dost utlumuje, seděl jsem, nevěděl jsem, nemluvil jsem. (offline stav)
Amnesia Haze: dým a vůně strašně specifická až nepopsatelná. zakašlal jsem si po prvním bongu. "Zhulenost" brutální a dost kreativní. (lepící pásky a vše kutilského zamkněte)
No name: Voní a chutná jak bylinky ze zahrádky, zhulenost na sativu dost zvláštní spíše útlum než energie. Výnosově to byla docela bída. pálky nafouklé ale dost měkké.
Big bud: Myslím že spousta growerů zná. Palice rostou dost natěsno, vyplatí se delší doba na růstu a fakt spodky prostříhávat. Jediné kytky které z 80% unesly váhu palic. Smoke report bude zítra.