Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Franzo: jsou to slivušky, pomůže silný tabákový odvar, aplikovaný opakovaně (třeba 14 dní co druhý den) nebo nějaký klasický pesticid... dokud to není v květu, tak se nemusíš bát, všechny ty chemky se do dvou týdnů většinou rozkládají, ale bacha na koncentraci, ať kytku nespálíš...
Super, ďakujem veľmi pekne za odpovede!
Tabak som nechal odmočiť už včera, dnes som ho prevaril a nastriekal.
Len som nevedel presnú koncentráciu aby som ich nespálil a ani aby to nebolo príliš slabé...
AK to nezaberie tak kúpim Rock Effect ako tu niekto spomínal. Chcel som byť bio, ale na tú háveď treba ísť asi tvrdo...
OT: jedna sa mi prepla na kvet a nie je to automat (vidno samičie blizny). Môže to byť zamračeným počasím vonku? Alebo je to normálne po 3 týždňoch vonku??
Zdravim chcem sa spytat, preco mi zltnu listy len niektore a rast sa spomalil o 100%. Pouzivam vsetko ako predtym. Soil- Biobizz all mix a hnojim len fishmixom. Vyzera to ako na bor ale niesom si isty.
Původní příspěvek od Herodes Pozdravuju.máte někdo zkušenost se žloutnutím vrcholu od středu?muže to být síra?
cau me se stalo to same asi tyden zpatky (prvni foto)
prakticky ze dne na den...
postupem casu jsme prisli na to odstata voda venku ve vane kterou jsme to zalivali ma ph 10... a vecer pred zezloutnutim jsme to zalivali tou vodou bez Biobizz hnojiv, ktere ph snizujou... dneska jsme udelali zalivku cca 6,5 za pomoci octa a ph metru... tak se to snad neobjevi znova... taky jsme trosku holky asi prelivali tak jestli to nejde od korenu... co jsem se dival ale na netu tak takovehle zloutnuti spise ukazuje na nedostatek neceho, nebo jsou kytky blokle spatnym ph... uvidime dam vedet jak nam to dopadlo... druhe foto cca po tydnu nezalivani, nechali jsme je vysusit trosku .. tzn kytky jedou dal.. kazdopadne to neni jentak, neco musi byt spatne...
Ahoj , po přesazení ven se na jedné kytce a jednom listy objevilo tohle.. Přijde mi to spíš jako okousané, ale nejsem si jistý... A vypadá to že se na tom tvoří jakýsi bílí povlak .. nevíte čím to může být?
jasný že to není jen tak..loni mi tenhle jev zcela sežral 3 kytky...podle faq "výživa hnojení" to vypadá na síru.Začal sem jim dávat kristalon start kde je síra a mnoho mikroprvku.byl bych rád kdyby se ještě někdo vyjádřil.
rakosnicek92: mne sa stalo takmer to isté, len v menšej miere (viď príspevok na strane 5) a bolo mi poradené, že sa jedná o svilušky. Ak je tam aj taká akoby pavučinka, to by to potvrdzovalo práve tie svilušky.
Skús tabakový odvar - striekať na listy. Mne to zatiaľ zaberá a nové fliačiky sa neobjavujú.
Pánové pěstitelé, když máte vykousané listy, jedná se o parazita, nejlepší je bio postřik Rock Effect, už jsem to tu psal, tabákový odvar a další rady z ptáka loskutáka jsou jen taková nouzovka na pár hodin a také zbytečně pracné a drahé.
Ale Rock Effect zanechá na listech vrstvu, která ty potvory zahubí a ty ostatní k listům nikdy nepustí, aplikace stačí občas. Mám to vyzkoušené už z loňska. Stojí to pár korun a máte klid napořád.