Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli sem to správně tipnul tak ti to bude dalších cca 6-8 týdnů kvést a zrát. Z pestíků začne padat pyl a měli by se ve výsledku palice uplně osypat. Sklízet by jsi měl až tyhle bílý pestíky zhnědnou a nezůstanou na kytce žádný mléčně bílý.
Podle tý fotky je kytka hodně malá na to že už je v květu. To je nějakej autoflower? Ty zásadně tvořej měnší palice a měnší kytky celkově. Myslim že z týhle konkrétní kytky to bude dost slabota, podle fotky bych řek že neni vyšší než 40 cm. Něco z toho ve výsledku bude ale nečekej víc než pár gramů.
Je to malinké no..autoflower, a těch cca 40
Je to můj první pokus a nic jsem od toho ani nečekal, navíc jsem to už od malých kytiček ničil a devastoval nesprávným zasazením
Takže možná to tu je milionkrát, ale do budoucna se vykašlat na AF kytky a jet regular?
Přidávám fotku kytky...
Původní příspěvek od Keen Jestli sem to správně tipnul tak ti to bude dalších cca 6-8 týdnů kvést a zrát. Z pestíků začne padat pyl a měli by se ve výsledku palice uplně osypat. Sklízet by jsi měl až tyhle bílý pestíky zhnědnou a nezůstanou na kytce žádný mléčně bílý.
Mě to nedá...
Netipnul...V půlce léta venku žádná klasika takhle nenakvete (já jsem to tedy ještě neviděl), takže to bude automatka, tj. tak tři týdny a bude kosa.
Až začne z pestíků padat byl? To je nějaký creampie?
S tím sklízením to taky není přesný, viz. FAQ
------------------------------------------- Nepěstovat pro radost, to je jako schovávat si sex do důchodu. Kategorická BLBOST...
Původní příspěvek od Psycholog poradi nekdo zkusenejsi ?? myslite ze to stihne vyrust a dozrat ?? pes mi sezral sazenicky tak jsem musel znova...bude z toho neco ?? jsou tam automaty,normaly i fast version
Dozrát to stačí (to závisí na fotoperiodě, né na datu zasazení), ale výrust to asi moc nestihne (asi to celkem záhy půjde do květu), takže to budou bonsaie 40-50 cm
Zdravíčko,
jedná se o můj první grow. Je to automat Skunk#1 od Natural Seeds. Vyklíčený semínko dáno do rašelináče nějak kolem MMM2014 (tj 10.5). Podle toho co jsem vyčetl v chytrých knihách a na chytrých fórech, tak už by to možná mohlo jít pod kudlu. Co vy na to? http://i58.tinypic.com/wguedu.jpg http://i61.tinypic.com/zlvyae.jpg