Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze rozmery jsou od 23cm ta nejvetsi a nejmensi ma okolo 15cm viz. foto. Myslim ze jedou krasne,nemuzu se jich vunadivat K fotkam jsem dolozyl foto Ph metru a rozprasovace,snad pro predstavu! Jinak dnes prepinam na 12/12 ,timto jeste jednou diky kami27,vazim si tvych rad
jo jeste holky do dnes mely 18/6 a to od 04.00 - 22.00 Chtel bych je prepnout na 12/12 a to od 21.00 spanek a pak 09.00 - 21.00 Tzn. ze bych holkam zkratil dneska den pouze o hodinu a noc by uz mely 12hod a zitra lets go to 12/12, co si o tom myslite,hlavne kami27?
Tak je to tady,moje krasky opet, Doporucuju si vsimnout toho ph metru,budu ho tet pouzivat jako pomer vs kyti, a zrovna tady je kytka focena tet a pak o 11hod pozdeji,fakt huste! Tak prosim
Určitě není problém to udělat jak myslíš :-) Důležité je hlavně pro tebe kdy chceš aby holky spaly a kdy byly vzhuru, rozhodnutí je jen ma tobě. Jsou opravdu pěkné. S těma co je máš největší si zkus udělat ten pokus s tím zaštipem, můžeš skusit fim. nebo klasiku. Teď jak je máš tak pěkně změřené, si u těch co budeš zaštipovat změř víšku po záštipu někam si to napiš, aby si věděl na jak dlouho se ti zastaví v růstu o proti těm co nezaštípneš. Takový výsledek se ti bude někdy v dalších kolech hodit :-) hoj
Ps: mám u tebe večeři, páč než sem to dopsal tak sem ji spálil :-) dělam si srandu