Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V jedné místnosti, panelák, 2x 600w okno na sever, se dá v pohodě uchladit. Vždy svítí jen jedna skříň. Samozřejmě v létě, když je přes třicet to problém je, ale to je až na sklep skoro všude.. Hluk z 2x 420m3 přes zavřené dveře neruší
Chlapy nehulete to když jste paranoidní..Borec od čezu přijde a zapíše a jde do hajzlu jestli to platíte tak to není žadný riziko měl sem ve 2+1 asi 72 metrů čtverečných 2 krát stan 600w plus spotřebiče záloha na měsíc byla 1700..jelo to celý rok v srpnu jsem se odstěhoval majitel si spotřeby přepsal na sebe a doplácel jsem jen asi 1900 kč..teď jsem ve 4-kk 120 metrů čtverečných el.sporák.mička na nádobí mikrovlná trouba,vestavěná el.trouba 2 televize,comp,ps4..odšťavňovač (žena jede zdravé věci jelikož kojí do toho telka běží stále a tablet taky) předpokládám tak 3500 zálohy na proud a ještě topení na plynový kotel ústřeďáky a ohřev vody tak dvojka za plyn kdyby měl někdo řešit odběr tak se z toho vomrdá vždyť když si uděláte el,topení v baraku tak vám elektrikář jen udělá rozvody a pojistky a nikdo se o to nezajímá plus nějaký spotřebiče děcka mají compy telky běží kdejaký indukce atd..na nějaký zálohy když budete mít baráky nebo i kvartýry sere pes...plaťte složenky včas jestli máte více světel nastavte si časovače aby spínaly po dvou minutách když máte na hovno pojistky a neřešte sračky 14 let pěstuji v bytech nebo u kámoše ve sklepě všechno platím jak mám a nikdo nic neřešil až na jeden problém kdy mi odpadla ventilace a pri sušení sklizně přijeli na popud sousedů benga k dědovi a babičce kde jsem svítil že tam smrdí marihuana vše se po dobrém vyřešilo a byl klid..ještě že semd let nehulím a nejsem díky tomu tak paranoidní a moudro na závěr kdo se bojí sere v síni plať jak máš a neřeš nesmysly buď pěstuj a nebo se na to vyser
Jen doplním zvlastní zkušenosti a měření mi jen počítač při zatížení žene skoro 1200W klidovej stav 700W. Přestaň pařit na kompu a je to ok. Pokud ti to nesmrdí tak nikdo nic netuší....
Jde fakt o to zda je to najem, nebo byt toho kdo vi co se tam bude delat a je mu to " jedno" . Jestli je to najem, tak rozhodne ne. Majitel uvidi fakturu a budes mit problemy... Pri nejlepsim jen s majitelem bytu. Kdyby to byl byt tvuj, tak urcite koupim predradniky s regulaci.. v rustu jim to stahnu na 250w , v kvetu jim to osolis na max tech 660 w.. a ona ta spotreba takova "neni" s tema regulatorama.Kazdopadne poradne poresit pachace, odtah, odhlucneni, at sousedi nic nevi.
Určitě ne, kdyby to byl Cez tak polovina republiky, co polovina, tak skoro všichni maji podmínky, takže té práskl někdo ze známých, soused, Kamos, nějakej fetak z ulice který ví o tom jak sis doma smelil boxik
Původní příspěvek od crazyn Určitě ne, kdyby to byl Cez tak polovina republiky, co polovina, tak skoro všichni maji podmínky, takže té práskl někdo ze známých, soused, Kamos, nějakej fetak z ulice který ví o tom jak sis doma smelil boxik
přesně tak..ČEZ určitě nebude nikoho práskat hochu, myslíš že když máš doma všechno na elektřinu, třeba jako já doma a mám zálohy 2500 měsíčně,tak že mi domů jezdí policajti jo?ale no tak 😂😂😂 nemluvě o baráku kde je vše na elektřinu taky myslíš že po všech bydlištích jezdí policisté aby zjistili proč platí vysoké zálohy jo? normálně tě někdo napráskal 😉😉