Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
naposledy jsem se vypalil s mati a 40iletou sestrenici na tatikovych sedesatinach... byly tri rano, vsichni uz byli mrtvi, jen my tri jsme fungovali, taxem smotl porro s powerplantem a jaxem jim porad musel predvadel, jak to maji slukovat, taxem se odhulil suverenne nejvic a musel jsem jit hodne rychle spat
Jou jednou sme s kamosem prijeli v sobotu k nemu domu a ze se najime a pak pojedem pryc. On se sel vykoupat a ja mezitim kecal s jehou milou maminkou. A ted to nejlepsi. Nez vylezl z vany tak sme stihly s jeho mamou vyfajcit brcko na balkone. Pritom on 4 roky schovaval pred mamou ze huli:-d
lootman : zdare, mas opravdu dobry stidro. Taky bych moc chtel presvedcit otca a celkove lidi v rodinnym kruhu, ze marihuana vlastne neni tak spatna jak se rika. Ze je spatna jen Nova a ta odruda radobyvedcu, kteri tvrdej ze po ganji se clovek stava silenym apod...Chtel bych dom postavit skrin, ale asi si o tom budu muset nechat jenom zdat. Cest growu!
edit: a vazte si toho, ze mate moznost pestovat indoor, kazdej takovy stidro nema
papínek s náma /mnou a ségou/ dává pravidelně... vfakt vtipný když si vezmu jak sme to doma hrozně nenápadně tajily větraly a podobně .. takhle je to drobet věčí pohoda máma to nemůže je jí po tom blbě .. třiaosmdesátiletá teta si dala aspoň koláče .. řikala že jí to nic nedělá ale je ráda že tu trávu zkusila .. mámy verze je že teta byla hyperaktivní jak prase ...
bratr je antihulič ale taky si dal kotletku na zelenym oleji ../účinkovalo to na něj vpodstatě hned a nebyl rád/ bratránek taky hulí ... no a pak ještě je tu sestřenka ...
sancha - to mas dobry, ze mas jeste segru na svoji strane... moje segra je ortodoxni nekurak a nehulic se vsemi spravnymi predsudky.. jeste vetsi nez muj otec.. tzn. muj vliv v rodine se (krome sestry) omezuje spis na jeji zenskou cast..
jo a taky mam sestrenku
ale verim, ze kdyz pockam par let, tak to pude vsechno pude
zavidim těm,kdo hulej s rodičema...nedokažu si představit že bych dala sklo s mamkou nebo někym jinym s rodiny a myslim že si s nima ani nikdy nezahulim bo naši sou vyhradně proti travě...
taky si myslim ze snad vsichni hulej se svejma bratrancema, sestrenicema, batrama a sestrama ci s tetou nebo strycem a kdyz se ktomu prida babicka(vim ocem mluvim..) tak to potom vypada...
treba vcera zrovna prijel bratranec na otocku a prvni co sme spachaly bylo poradny brko, a takhle to je ale furt. tak asi tak...
s mojou rodinou moc neee....ale sa mi podaril fakt podareny kusok som dofajčil svoju maminku, som sa jej pital či uz niekedy fajčila... mi povedala ze nie, ale ze s kamartkami sa rozpravala na tuto temu a ze vyskusat by chcela, a ked som to počuj sa mi rozvietili očka a utekaj ubalit dva brčka... mamine hovorim tu mas tu tvoju skušobnu... a druhe si nechaj na inokedy, pred bratom a sestrou ho sfajčila, a potom chodila po dome a hovorila nam ze sa znej smejeme, a pritom smiech mala ona... fakt podarena, a ten druhy to neviem kedy sfajala, priznat sa mi nechcela...