Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od white_apple
škoda, asi by to bylo moc levný a šetrný než aby to fungovalo XD
Jo to jo je to k ničemu, v květináči na hlínu jsem položil cca 5 stroužků a pak jesem ještě udělal výluh a postříkal jsem s tím listy a nic, jediný co, že to strašně smrdělo.
Nevim co se deje s mymi detmi o ktere tak vzorne pecuji, konkretne mam problem iba s jednou urostlou divkou s jmenem Special Queen kterou jsem si adoptoval od ROYAL QUEEN SEEDS.
Devce jelo jako z vody az teprve teraz se dostavili problemy, prilozim i foto samozrejme pokud to zvladnuNevim ci jsem to prehnojil nebo my tam nekdo neco nalil pocitam i stim vsak to znate paranoje jak prase.Druha varianta je nedostatek Mg alebo Zn i kdyz jen mozna, no co nevim proto o tom pisu. Treti ma varianta je napadeni myho devcete nejakou plisni nebo jinou chrochotí tak pomozte budte ochotni.nerad bych prisel o moji lasku s kterou mi muze byt na podzim tak bajecne.Listy zacinaju zlutnout od konce konecky listu se ohybaji skor nahoru
GROWERI a davejte si majzla na to ceho se pri sve zahradce dotykate trny mohou byt infikovane clovek nikdy nevi
POMOZTE
Acheron: Hele mám úplně stejný problém, dokonce jsem i zvedl lampu kdyby to nahodou bylo spaleny, vubec nemuzu prijit na to cim to muze byt. Ale myslim si ze mame uplne stejny problem. Docela se to ted rozlezlo, ze me to zacina desit.
Moc jsi mi nepomohl ale vsechna snaha se ceni spaleny to nemas aspon myslim ak to mas takove jako ja vsak pripoj foto
PROSIME vsetkych Grower´s o uzitecne rady co mam teda delat FLUSHING? Mg? Zn? BIOLOL? BIOLAN? chyby mym kytkam neco nebo je tam neco navíc
Už asi dva měsíce si něco pochutnává na listech mých rostlinek. Žádný list díky tomu neodumřel a zdá se, že listy vždy ožere jen z malé časti a pak se jim živočich už nevěnuje, takže jsem to ignoroval.
Přece jen by mne, ale zajímalo co to je za tvora?
aukro 503
vyzkousej BIOLOL a je to v suchu nemas s tym rozhodne co zkazit jenom svym holkam prilepsis a uz jse jich nikdy ani jenom nedotkne zadna hmyzi potvora
Původní příspěvek od Portishead aukro 503
vyzkousej BIOLOL a je to v suchu nemas s tym rozhodne co zkazit jenom svym holkam prilepsis a uz jse jich nikdy ani jenom nedotkne zadna hmyzi potvora
Jestli máš na mysli Biool http://www.agro-bio.cz/produkt_biool/ tak pozor na to trvzení "uz jse jich nikdy ani jenom nedotkne zadna hmyzi potvora" Biool púsobí pouze v okamžik postříkání rostliny.
Cituji ze stránek produktu: Prostředek působí kontaktně (dotykově), při aplikaci je nutné rostliny ošetřit velkým množstvím postřikové kapaliny cca 1,5litrů na 10 m2 (tj. do počátku skanutí 800 až 1500 l/ha). Nezbytné je škůdce zasáhnout postřikem a smáčet jej! Působí na pohyblivá stádia škůdců, larvy i vajíčka hmyzu a některých roztočů. Účinek přípravku je patrný za několik hodin (mšice, molice) až několik dní (puklice) - škůdce zahyne a přidotyku odpadne. Přípravek má dobré vedlejší účinky proti houbovým chorobám ze skupiny padlí.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Nazdar, může mi někdo poradit co je tohle???
Teplota den 28 až 30°C a noc 25°C.Hnojeno canna bio vega +canna booster pouze dvakrát a naposledy v uterý od té doby pouze čistá voda.