Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vim ze to sem patri jenom tag napul ale . Jsem ted takovej prazdninovej a mam po ruce scanner >> tady je podtacek z coffeeshopu > celkem me pobavil tag se chci podelit >samozdrejme ta druha strana>mno i gdyz>
Jsem dost prekvapenej, ze se tu spousta lidi venuje malovani, kresleni a grafice a tak. No kazdopadne se chci taky pochlubit. Fotim fluorescence a vobcas tam vidam paradni veci. A vobcas si zaslouzi trochu photoshopovy pozornosti. Kazdopadne vsecky vobrazky vznikly aspon castecne v mikroskopu.
Tuten vobrazek jsou mitochondrie ve fibroblastu (kozni bunka) - to cerveny - . To zeleny je protilatkou znacenej mitochondrialni protein.
Jestli se vam to libi, tak budu rad. Piste PM ;-)
PS: pod vlivem THC z toho nevzniklo nic. Ale jednou, kdyz jsem bylu uz hodne, hodne unavenej, tak se mi ty potvurky mitochondrialni promenily pred ocima v takovy ksichtiky a hroozne se mi smaly, mrchy ;-)
Toto je pracovní verze jednoho mojeho nápadu kterej je hlavně pro účel stickers, ale ještě málo rozpracovaný, možná něco po Brně uvidíte. Chtěl sem si udělat nějaký pozadí, takže chvilkovej úlet s fotošopem ...
Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.
Teda tímhle forem jste mi vyrazili dech.Přesně tohle tady chybělo.Já si taky porád něco kreslím a hodím sem nějaky svý skyci hned jak seženu skenr.Někdy se zažeru do kreslení aji na několik hodin,vůbec nevnímám okolí.Nepiju,nejím,ani se moc nehýbu,jenom kreslím.Možná si sem tam doplním hladinu tHcTady je pro začátek něco co jsme zplácal na PC abych to ukázal kámošovy jak to vypadá.Zbytek bude uplně o něčem jiným
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!