Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
snad v tvojom pripade by som uz pomyslal na neskoro. THC sa zacne menit na CBD a tym padom sa meni z energickej na "haluznu" cim viac zrej tym viac sa THC meni na CBD, tym padom sa THC znehodnocuje ked sa zacina prezrievanie. dalsia zlozka je CBN ktora v urcitych odrodach je zastupena vo vecsej ci mensej miere, a sposobuje takzvanu vymletost. inac ja by som tvoju rastlinu hned smikol. uz je cas.
Původní příspěvek od lili946 jaj lidi co se vubec z toho huli ?????
No to se nehulí, to se rozmixuje s pár kopřivama přidá se trošku bláta z louže povaří a vylisuje. No a ten roztok když si dáš na vlasy tak budeš uplně zmatlanej nebo spíš vypatlanej?
Ahoj, tak jsem se po pulroce dostal zase domu a vidim jak se mi o to doma starali, ale mam problem ze jsem totalni pestiteslka lama a nevim jestli to mam sklidit a nebo ne. Tak vam tu sem hazu nejake foto co jsem rano udelal a zadam ty zkusene zvas aby mi reknli ANO sklid a nebo ne. Diky moc¨