Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz víc jak 3 mesice mam pod zarivkami nakvetle klony ze stejné varky, kterou jsem část dal pod sestikilo, kde po týdnů zacli konečně zase normalne rust.. zatímco ty pod zarivkama porad stagnuji.. takze jen dobou to nebude, na watazi taky zalezi..
nemůžeš srovnávat zářivky s 6ti kilem, teagoval jsem na tvůj rozdíl mezi 250 a 600 - nemá vliv.. podle jednoho zářivkového pokusu z toho nemůžeš dělat normu - zářivky jsou dobré tak max na zakořenění řezů a na první týden až 2 růstu...omlouvám se autorovi trýdu za zasírání vlákna, takovou ptákovinou :-))
S.A.G.E.-6
Nejkrasnejsi kandidantka,kterou se snazim privest zpet k rustu.Vynos z tehle slecny byl krasnych 50g a to nebyla zastipnuta,verim ze kdyz to nechas narust pekne zastiple ze to bude jeste vic.stavbou byla dost podobna ostatnim ale mela 14 vetvy.a strasne kamene cukrove bobulky vonici nejvic ze vsech.
Cus
Tak vse uz je davno plne prosusene.Vesmes sem celkove dost zpokojenej protoze to dopadlo velmi prijemne na to ze sem selektoval 2 nove druhy.Kosa byla 81 den,sklizel sem postupne nejdele tam muselo byt S.A.G.E..80 dnu je dost ale ta 1 to potrebovala.
Vysledek--
6x S.A.G.E. = 221 g
prumer 36,83 na kytku coz bych rekl ze je super
3x Fire Alien Romulan = 85 g
prumer 28,33 na kytku neni to tolik ale zase to nahrazuje drtivej ucinek
Ahoj
Pro dalsi pest sem se rozhod ze si vyselektuju sve 2 nove druhy z meho kontrolovaneho opyleni,a 1 druh od kolegy čepry z jeho kontrolovaneho opyleni.na selekci sem pouzil 30 semen na druh.od čepry bylo 6 semen.
Selektovane druhy
Apollo 11 x Mazar (samec mazar)
C99 x Nortern Lights x Mazar (samec mazar)
NY 47 x MK Ultra (tady si ted nejsem jistej co bylo samec ale čepra upřesni)
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Cus
Tak sem konecne vyfotil sušiny Fire Alien Romulan.fotky zrovna nejsou nic moc ale aspon neco.Palice jsou kamenny a vonej tak trochu zemite.Ucinkem je to asi nejsilnejsi vec co sem zatim kouril,i kdyz teda na tatara z přelouče to nema. Vynosove je to nadprumer v g je to 30-40 na rostlinu.zustali me 2 phena,zrani maji stejne ale jedna je vic pocukrovana priskirici.
Uz sem objednal dalsi semena od OG Rascala protoze je dobry mit doma neco silneho a nekomercniho. tentokrat je to White s1 sice feminy ale nevadi.
Cao
Konecne uz to zacalo pekne kvest.Selekce se rozjela a je na co koukat,jen kdyby byl lepsi fotak.Na posledni tyden si pujcim.
Tak prvni je C99xNL X Mazar
CM-1 - Vyska je 90 cm
Vune zatim neprilis aromaticka s naznakem tutifruty zvykacek
Zatim mi pripada ze z mazara ma hodne malinko,ale nejspis se pletu,podle obrazku toho clovek moc nevydedukuje.
CM-6 - Je vysoka 100 cm je nezastipla kerikoveho vzrustu ale spis jede nahoru.Dominantni central s par postranimi vetvemi.U tehle rostliny je trochu jiny kvet nez u predeslich CM asi vic mazara.
CM-7 - Vysoka je 70 cm a je 1 zastipnuta.Stavbou palic pripomina nejvic C99xNL,a dozrava nejrychleji ze vsech CM.Vune opet zvejkacky Tutti Fruty.tesim se az ochutnam tuhle kombinaci sily a sladkosti.
Apollo x Mazar
AM-2 - vyrostla 80 cm zastipla coz mozna neni ono,nebo proste slabej jedinec.Palicema hodne do mazara s priskirici apolla.vynosove to nevypada na favorita selekce.