Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar Klamath vidim ze ti to nadherne kvitne Z mierne komplikovaneho zaciatku to valis do uspesneho konca Tie usporky maju nieco doseba.Ja som si tiez nemohol pomoct a 1/3 svojho hula som uz spotreboval
tak panove dalsi update. sisky mi doslova rostou pred ocima.
v porovnani k prvnim dvoum nebo trem tejdnum kvetu je to obrovskej rozdil.
2 PLANTER :
czus. jj celkem to kvete. sem teda trosku zklamanej, potoze sem si predstavoval ze tam vyroste tak 40-50g a to rozhodne nebude, ale nevypada to nejhur. holky maj pred sebou jeste 9 dni. ale 20 g tam bude urcite, pokud pokvetou takhle tak spis 30+
sam vidim svoje nedostatky a az zklidim, dosusim a zvazim tak sem chci napsat takovy kratky shrnuti co sem udelal spatne, at lidi co si to ctou neudelaj stejny chyby jako ja sem udelal... bohuzel tam asi nebude nic dobre .
uz mam obednany novy semena, tentokrat pojedu short ridera od nirvany. zejtra nebo v pondeli mi dorazej domu, takze si v pondeli davam naklicit. nemuzu se dockat novejch semen. urcite v nich uz nebudu opakovat stejny chyby jako naposledy
škoda, žes je toliko vostříhal na začátku květu, to ti srazilo úrodu nejvíc no, ale supr, napoprví si pohulíš líp a víc než já a většina začínajících microwatážníků :-)
jj s tim souhlasim. moc sem to ostrihal. resp sem to vsechno ostrihal. ale tyhle chyby se do budoucna vyvaruju. kazdopadne tam neco vyroste a s troskou stesti budu mit na dva mesice nez sklidim short ridera . jediny ceho nelituju je ze sem osmykal vsechny ty maly palicky co by stejne nedokvetly a nechal sem na kazdou vetev jen hlavni paldu a to co vyrustalo ihned pod ni. aspon kytka muze smerovat veskerou svoji energii do toho a ne na neco co ani nedozraje
Původní příspěvek od Klamath tak panove dalsi update. sisky mi doslova rostou pred ocima.
v porovnani k prvnim dvoum nebo trem tejdnum kvetu je to obrovskej rozdil.
2 PLANTER :
czus. jj celkem to kvete. sem teda trosku zklamanej, potoze sem si predstavoval ze tam vyroste tak 40-50g a to rozhodne nebude, ale nevypada to nejhur. holky maj pred sebou jeste 9 dni. ale 20 g tam bude urcite, pokud pokvetou takhle tak spis 30+
sam vidim svoje nedostatky a az zklidim, dosusim a zvazim tak sem chci napsat takovy kratky shrnuti co sem udelal spatne, at lidi co si to ctou neudelaj stejny chyby jako ja sem udelal... bohuzel tam asi nebude nic dobre .
uz mam obednany novy semena, tentokrat pojedu short ridera od nirvany. zejtra nebo v pondeli mi dorazej domu, takze si v pondeli davam naklicit. nemuzu se dockat novejch semen. urcite v nich uz nebudu opakovat stejny chyby jako naposledy
zdar no podle fotky to eště není jen počkej blizny sou eště bílý počkej až jich bude 85-90% hnědejch když to sklidíš takhle nedozrálý tak ti to strašně seschne a s výslednou váhou nebudeš spokojenej směj se
2PLANTER: na barvě blizen nezáleží, záleží na "zakalenosti" trichromů, hnědý blizny máš po čas kvetení skoro celou dobu, prostě sou bílý jenom chvíli a pak zhnědnou, to neukazuje kdy sklidit, to poznáš až bude většina trichromů do běla
FAQ nam rika :
Při sklízení je třeba vystihnout moment, kdy produkce pryskyřice (THC krystalů) je na vrcholu. Jakmile průhledná pryskyřice začíná žloutnout a zakalovat se, THC začíná degradovat na další (sedativnější) kanabinoidy. Proto je nejlepší sklidit, jakmile se změní barva pestíků, ale krystaly pryskyřice jsou ještě čisté. K tomu, abyste rozeznali barvu krystalků potřebujete alespoň 30x zvětšení (např. dětský mikroskop).
Původní příspěvek od 23Tounny 2PLANTER: na barvě blizen nezáleží, záleží na "zakalenosti" trichromů, hnědý blizny máš po čas kvetení skoro celou dobu, prostě sou bílý jenom chvíli a pak zhnědnou, to neukazuje kdy sklidit, to poznáš až bude většina trichromů do běla
myslíš že to nevim? každej doma nemá microskop a na barvě blizen záleží to si teda piš že jo nebo mi chceš říct že sklízíš zralí hulení s bílejma bliznama ?
pristi zalivka bude jen voda a budu prevdepodobne je budu nechavat jeste o 3 dny dele. nevypadaj vubec zraly. porad jim tam vyrazej novy a novy pestiky
svetlo sem jim prepnul na 11/13 coz by podle me melo urychlit celej proces.
Je to hnojka takze asi jo.vubec nevysadim jen top max. to co sem voholil z kytky a pak to zkousel, tak melo prijemnou chut. vubec to neskrabalo (v porovnani s tim co koupis od dealeru). odstranil sem algamic a grow a s dalsi zalivkou jim odstranim i bloom.top max jim necham, je plny cukru a ma to zlepsovat chut. bohuzel mi jde u tohohle i o kvantitu (musim s tim vydrzet nez mi doroste short rider, kterej by mi mel mimochodem kazdou hodinou dorazi domu) nejen o kvalitu . takze flushing jako takovej nebude. doted sem kouril jen prehnojeny komercni huleni a to budou moje kyticky proti tomu cisty jako padlej snih.
EDIT : KUA prosvihnul sem postaka . takze short rider bude zejtra.
to je na jistotu