Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkoušeli jste někdo oprcávat pylem z Blueberry?Jaké máte zkušenosti s výsledkem.Co se uchová v rostlině za geny ,když je opylená pylem z Blueberry (barva,chuť,síla?) Napište svou zkušenost.Zatím....
Zdravím groweři potřebuji poradit ohledně výšky lampy od vršku kytek.Tady na G se píše že by měla být 40cm u 400w lampy.Dále jsem se tady na G dočetl,že může být klidně i níž,ale teplota u vršků nesmí přesáhnout 30st.
Mám takový problém,kytky které jsou přímo pod lampou mají takové zakrnělé paličky(i jsou méně pocukrované) oproti těm co jsou ve stranách okolo lampy,Teplotu u vršku mám nějakých 29st (pod lampou).A lampa je vysoko viz foto.
Může mi někdo poradit,nebo spíš seznámit mě stímto problémem a jak ho vyřešit?Jasně že můžu dát lampu víš,ale to bych zase prosvětlil méně směrem dolů.
není důležitý to, jak to máš od toho daleko, jako jo je, neměl bys to mít moc daleko kvůli prosvícení,dosvícení atd, ale ve faq je i psaný že když daš nad tu kytku ruku tak by to mělo přijmně hřát ale né moc jentak lehounce,dobrý je mít nasměřovanej větrák i prímo na lampu
Původní příspěvek od Bambuca není důležitý to, jak to máš od toho daleko, jako jo je, neměl bys to mít moc daleko kvůli prosvícení,dosvícení atd, ale ve faq je i psaný že když daš nad tu kytku ruku tak by to mělo přijmně hřát ale né moc jentak lehounce,dobrý je mít nasměřovanej větrák i prímo na lampu
To je jasný,to je základ zkoušet rukou,psal jsem že nemám teplotu u vršku přes 30,ale i přesto jsou některé palice pod lampou takové udušené.Nemůže to být přesvícené?Ty jedeš 400w?
jj jedu 400,mě se taky někdy zdá že ty přimo pod lampou sou takové jakoby zbržěné za to ty co nejsou těsně pod lampou ale sou na straně sou takový vitálnější lepší paldy víc pryskyřice atd,ale ted ti neřeknu ted sem teprve v 15 dni
Původní příspěvek od Bambuca jj jedu 400,mě se taky někdy zdá že ty přimo pod lampou sou takové jakoby zbržěné za to ty co nejsou těsně pod lampou ale sou na straně sou takový vitálnější lepší paldy víc pryskyřice atd,ale ted ti neřeknu ted sem teprve v 15 dni
Jn přesně tak to nějak vypadá,takže asi jediná možnost je ty krajní kytičky hodit do prostřed a ty prostřední na okraj že?Je to,ale zvláštní zajímalo by mě čím to je.....
jj to by mě taky zajímalo,a zajímalo by mě,i když sou pod tim jeslti třebas budou mít silnější zkuř, nebo jeslti bude slabší než u těch okolních, víš % thc atd
Kytičky dneska dostaly O5 baštu od AH.Dnes se uskutečnil generální a dezinfekční proces v growroomu.Všechny kytky šli ven a oholil jsem ty spodky konečně,dalo to zabrat,ale hned to vypadá lépe.Navíc všechny kytky dostali rákosovou tyč (kromě blueberryček),kterou jsem přidrátkoval ke stonku.
A takhle vypadá celek ve skříni.Samozřejmě jsem ty kytky z podlampy dal na okraje a ty krajní pod lampu,a o jeden článek řetězu jsem zvýšil lampu tak uvidíme