Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tu mám další foto kořínků bonsaie, asi budu muset uvažovat o větším květináči
ten litr a půl je už pllnej kořenů
no roste to moc pěkně
už se těším na květ a na plody
no mozna bych vedel co s tema tvyma svinema :-) Podle popisu si myslim ze by to mohly byt msice (svilusky bys asi poznal a trochu jinak nadaval :-D)
Takze bud si nekde koupis nejakou chemii (tata pouziva karate s max ucinkem) a nebo pojedes bio a pro ten pripad by sis mel poridit slunecka sedmitecne ...... urcite se nekde na netu prodavaji tak se podivej.
Původní příspěvek od Pocahontas a ještě chilli
bohužem jsem musel hodně znich zabít aby se mi nerozmnožovaly tak moc ty malé svině, především se daří Saiti chilli, to se má nejlíp
ty vole tie 2 mega stromy co tam mas, su to moje chilli? to su tie saiti? tie idu brutalne.. to cumim.. pod ktorym svetlom ich mas?
jj sou to Saiti chili
ja to mam pod 150w MH
jede to pod tím celkem fajn, hlavně bazalka je tam fakt dobrá a voňavá
dnešní noc proběhl postřik tak jsem zvědav jak to zabere na ty mšice
no popravdě ani nevim proč to pěstuju já chili totiž nejím
ale asi neodolám a vyzkouším, možná to nechám usušit a pak z toho udělám chili koření
a nebo to budu dávat jako žert kamarádům ať vyzkouší mojí sladkou papričku
jj já rád pěstuju všechny kytičky co mám rostliny mě fascinují
diky za k+ vždy potěší
sewasky brasko, akurat mi dnes dosli semca od teba, diki moc, poslem ti este cisto mix habaner: choco, red savina, orange a tiez fatalii.. a zase to nieje az taky narez ako som cakal, teda kupovane habanera orange ma sklamali, cakal som viac, zozral som jednu na posedenie.. ale tie co mam ja na mojich stromoch vyzeraju lepsie, tak som zvedavy ci aj palivost bude ina..
Jako druhý tu máme Nephrolepis exaltata
tuto rostlinu mám dvakrát, na to že mi před půl rokem shodila snad všechny listi a vypadala že umře, tak niní se jim daří dobře, ta větší byla pod plug and grow 125w, když jsem jí tam dal poprvé tak měla cca 5 malích výhonků s listama. ta druhá (méně bohatá) byla ve sklenéčku uprostřed, měla méně světla tak je chudší
další je Spathiphyllum neboli lopatkovec
sem tam jí pouštím písěŇ Swingin' Spathiphyllums z alba Plantasia
za moji péči se mi odvděčila krásným a ojedinělím květem