Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máte nekdo zkušenosti s Dutch dragonem,Blubery,White Widow,Super skunk a AMS?????
Mám je venku-Pat a Mat OUT O9
jsou luxusní ale nevím jestli dojedou a jestli si někdo nepamatujete kdy vám to začlo zhruba kvést...Moc díky je to můj první OUT
já měl white widow x papayu od jednoho člena. z nirvany 4 roky starý byly origo semínka který se zkřížily...pheno ww kvetlo na začátku září až, kvůli špatnému počasí nedokvetly a chytly plísen asi po 5-6ti tejdnech...jinak stavbou celkem fajn, když sem zaštípl byl dobrej keřík prostě indiky...vdova mívá malý ale tvrdý pálky který dávaj ... co se týče blueberry tu jsem měl indoor. original od dje shorta. dělá dobrý palice - takový oštěpy. vůně a chut je velice velice dobrá jenže mě to moc nezhulovalo takže BB já osobně akorát na křížení kvůli chuti
to už nějak nevim heled . klíčivost dobrá a u některých pohlaví neznám...ale i kdyby mě vyklíčilo deset samic ty bys mohl mít várku kde vyklíčí tři samci a jedna holka třeba...
ludia co ako to zatial vyzera moze byt aby orange bud mal dobu kvetu 90 dni mne sa to zda akosi hrozne dlho alebo je to podmienkami pls odpiste na moje
ja sem byl v predchozich letech moc spokojenej s Papayou moc pekny fialovy kytky koncem zari krasne zraly na venek luxus letos jedu samy rizky co sou spise na In a mozna to ani nedojede
KC? Nic moc, měl sem letos KC36 a z deseti semen, osm vyklíčilo (díky mojí blbosti), ale těch zbylých osm byli všechno samci. Jo, když má někdo štěstí...
KC36 mám zrovna v květináči ... start a až do poloviny květu to vypadalo a vonělo dobře... paldy malý a řídký (s kvalitní péčí)...takže jejich popis very good yielder vůbec nesedí
uvidíme jak to bude s kvalitou (max dva týdny do sklizně těžko říct chlupy mi zhnědly už dřív, ale i když se nafouknou tak to bude furt nic moc)
Cau, taky mam jedno KC36, je to z rezu, vymenou za jiny rizek a je to rychlovka, kyticka mala, dlouho bez pece, ma si jen 30cm a na kazdy vetvy ma peknou tvrdou palici, spodky taky hezky, a jeste sem ji opylil, takze vypada jeste tvrdsim dojmem.
Ja mam s Early misty zlu skusenost...
Vybral som si rastlinu kvoli nizsiemu vzrastu, v reale to boli ale priam skriatkovia (a to aj napriek stimulovaniu rastu hnojenim). Z 20 semien mi vyslo 16 samcov... (???) Samozrejme na vlastnej blbosti som sa ale poucil, ze nie vsetko lacne, musi byt zarucene dobre.. preto http://www.amsterdammarijuanaseedbank.com/ neodporucam
Já si nemůžu vynachválit Lebanese- tak za tři tejdny už sklízim, výnosově to vypadá hodně dobře, palice krásně orosený, tvrdý jako kámen a navrch to má krásnou červenou barvu (teda alespon jedno pheno) http://grower.cz/forum/image.php?at...27674&size=full
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Já si nemůžu vynachválit Lebanese- tak za tři tejdny už sklízim, výnosově to vypadá hodně dobře, palice krásně orosený, tvrdý jako kámen a navrch to má krásnou červenou barvu (teda alespon jedno pheno) http://grower.cz/forum/image.php?at...27674&size=full
vypadá jako OB, co jsem měl vloni i letos. počítej,že ti to ztmavne normál do hněda rychlostí blesku. v této fázi je kytka nádherná
z letosnich doporucuju:
rakosnickuv cross Lowryder2xDiesel Ryder, i jeho F2 ode me.
Euforia (dutch passion)- klon od lukyna (brzo nakvejta)
Purple Widow (dutch passion) - klon od franty (brzo nakvejta, kvete rychle, sklizen vidim tak mozna uz 20. zari)
Khola (dutch passion) - klon od franty ( relativne brzo nakvejta, kvete rychle, sklizen vidim tak mozna uz 30. zari)
Sweet Tooh 3 a Sweet Mendobog - oboje klony od nejvyssi hlavy Hlavy - docela brzo nakvejtaj
Hash Plant (seminka od nevim koho) - brzo nakvejta a sklizen vidim tak konec zari. pozor slysel jsem ze se na groweru obejvuje nekolik phenotypu. Letos jsem si to nakrizil nechtene s LR2xDR takze prosti rok mozna dokvetu jeste driv
Ingemar's punch - doma mi zacal kvest asi dva dny po slunovratu a venku ho jedu a dokvete mi tak kolem 20 zari
SES - pod timto nazvem se skryva rakosnickovo tajemstvi - sativa dokvejtajici prvni tyden v zari!!!
Budha's Sister a jeji krizenci ode me - kvalita od roku 2006 ;-)
Black domina - kvalita od Tayemadetoxe od r2007
z let minulych co si tak pamatuju (jel sem uz vic jak 40 modelu):
GWSxWR - cross od Romaala
Hindu Kush - rizek od franty
Durban Poison - rizek od nevimuzkoho
z toho co SILNE NEDOPORUCUJU jet venku:
Shiva Shanti II (sensi seeds; nedokvetla), G13xSkunk (MR.NICE, nedokvetl), ChronicxPPP (aeromani cross, nevhodne do nasich podminek), Nectar C99xNL (Nectar seeds, strasne pomalu nakvejta, sklizen vidim nejdriv na konci rijna), Kali mist x PPP (aeromani cross, doma dokvetl az v druhy pulce prosince )
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Jack Flash - začal nakvétat 14 září
Aurora B - začala nakvétat 10 září
Critical Mass - nedokvetl
G13 x Matanuska - dokvétá hrozně pozdě začátkem listopadu
Shit - nakvétá venku začátkem září
Royal Orange - nezačal ještě kvést
doporučuji
Papaya a její Crossy
PPP - Nirvana
Super Skunk - Nirvana
Orange Bud - DP
Erdbeer a jeho Crossy