Assasin
Stálý Člen
|
Takze prikladam 7 den kvetu pod 70w sodikem......rastlinky nam rastu nie az tak moc ako som predpokladal ale ono sa to este len rorbehne,ale moc tomu uz nedavam pretoze odroda El-nino je v dospelosti vysoka max 60cm,no a mazar to sam neviem, ale tensa tak isto netaha moc do vysky.Je to len plus.
A co o El-Nino pekna rastlinka silny kmen velke a hrube listy,dobre sa rozrasta do sirky ,dobra na See of Green..vrele odporucam.Ja som objednal od green house seeds 5 feminizacov tri som dojebal pretoze som ich zasadil cisto do cocosu od Bio Bizz a nevydzali to a tak isto aj jeden Mazar,ten na lavo dole ten sa mi podarilo zachranit,a vydite co teraz z neho je......Myslim si ze plagorn je jednotka na trhu v ohlade substratov,tak ak chce niekto zacat so sadbou objednajte si plagorn substart,ja som osobne vyskusal po 1 krat
. Grow mix -ma dostatok hnojiv na tri tyzdne ale je mozne u neho zahnojovat uz v prvom tyzdni.
. Royalyty mix -vynikajuca zemina ktora obsahuje dostatok zivin na zdravy rast rastliny staci zalievat len vodou ,vysoky obsach biohumusu.
. Bat mix -toto chcem vyskusat ja na dalsi grow....Neni treba ziadne hnojivo,ak tak tak zacat velmi opatrne,s malimy davkami.Obsahuje biohumus a taktiez netopirie guano.
.Light mix-najmenej predhnojena varianta substratu od plagorn,je dobre pre pestovatelov ktory maju radi hnojenie podla vlastneho uvazenia,pri chemickych hnojkach vsak treba potom dost flushovat no a ty ktori maju radi prirodu od bioo bizz,maju postaranu kvalitku...
Cocos to uz poznate asi vsetci ale podla mna,a mojho odporucania by som ho miesal z jednym tychto substratov ja osobne soom zvolil z grow mixom 1ku1,cocos prevzdusnuje,a ze vraj v nom vyrastu tvrde palice-UVIDIME.
tu si mozte pozriet El-Ňino video ako to asi vypada,http://www.greenhouseseeds.nl/shop/...roduct_id=25...
Tak a prikladam nejake tie foto mojho growu....
|
GRES IS BEST
Naposledy upravil Assasin 31-03-2009 v 07:23 AM
|