Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak zítra se dozvíte, kolik toho nakonec je..... tipy jsou opravdu rozmanité...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
spotřeba el. energie : fáze 18/6 270 kWh
fáze 12/12 510 kWh
VÝNOS: 1,025 g/Watt tudíž 410 gramů celkové hmotnosti materiálu
Popravdě by to mohlo být i lepší,ale co, chybama se i system učí takže díky všem za podporu a bal bla bla........ hlavně pak SAMovi a Eso Rommerovi
Jinak vítězem tipovačky se stává BigStickyBud s tipem 408 gramů ( pokud chce nějakou cenu, nechť se mi ozve na PM )
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
stejnak sis to vymyslel ale néé kdepa, věřim ti a přeju ať se tou marihuánou ukouříš xmrti..
gudlak do dalších pokusů..
Q
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
to Kwjetoň: díky za upřímnost doufám, že další grow bude lepší, můj cíl je 1,3 g/W
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jasný, já a Sciurus sme totiž profi tipaři, schválně jsi to nafotil ve vysokym kýbli, aby to vypadalo že toho je málo...
no příště budu vědět, že matrixx je starej obložák a intrikán, kterej patří do mučírny...
doufám že ti zaskočí hašový vlákno v krku..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
to libang: bohužel.... ale abys neřek, že jsem necita K+ pro tebe.... a 3. místo
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdarec, "bohužel":-)( jsem byl na dovolenné během tvé soutěže a pak jeste nez sem se dostal ke kompu.... moc ti gratuluji ke žním. teď když jsem tu tak sem akorat naštván že jsem tu skutečně nebyl, páč když jsme to pročítal tak jsem si vzpoměl že na začátku máš výnos "1,025 g/Watt" at tak jsem si to jen tak pro blbost vynásobil *400... a co mi vyšlo... číslo ke kterému jsem se dočetl o chvíly později: :-))))))))))))))))))))))))) no co smula ve hře, štestí......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE