Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
35th day of Qvět
Tak sem zklidil jeden No name coz byl hermous a celkem dost oprcanej. už dva dny ho flushuju enzymama, zejtra a pozejtri dostane cistou vodu a pujde pod kosu. Dneska sem mu ostrihal vsechny listy a snazil se nejak znicit zbyvajici semena v palickach. myslim ze z ty kytky bude tak 3g suchyho .
Naopak po vyndani jedne kytky, sem opet zmensil prumer pletiva takze kytky sou o neco prosvetlenejsi. Btw mam podezreni ze je tam i druhej hermous Shiva, ale to si nejsem jist a kdybych sklidil i shivu, tak mi tam nic nezbyde, takze nevim co delat.
Mno mam tu aspon naky fotecky z ostrihani hermouse a nejaky ty makra pomerne na houno palic
Zdravicko, tak tu mam naky novy info o nepovedenym indooru.
Vlhkost se drzi na 48% za svetla, coz celkem ujde, ale mohla by bejt mensi
Teplota okolo 26 stupnu u zarovky, ve skrini 21-22 stupnu
No name kytku, kterou sem sklidil vcera , flushuju cistou vodou a este tak chci delat zitra a vecer sklidim. Predtim sem to este dva dny flushoval ve skrini enzymama, tak doufam ze chut za to bude stat.
Udelam nejaky fota, ikdyz temer neni ceho
37th day of Qvět
Zdarec, tak vcera sem nic nenafotil, jelikoz sem byl nejak prehulenej a k veceru dost unavenej. Jinak V cely skrini je jen jedna pekna kytky, ktera vypada ze z ni mozna bude i vic nez 5 g . Pro priiste sem maximalne poucen ze semena do skrine uz nikdy.
Btw dneska mi prislo dalsi baleni hnojiv : Plagron alga bloom + alga grow a Final solution. Jenze ja vuul uplne zapomnel na phyt-amin , kvuli kterymu sem to mozna i chtel vsechno kupovat. presne tohle se mi stalo uz kdyz sem zacinal s growingem, ze sem neco mrte chtel a pak sem objednal hafo dalsich veci a na tu nejdulezitejsi zapomnel
Jelikoz je 37 den , tak zhruba do tydne asi vyhlasim tipovacku, kde budou padat urcite ohrome velky cisla . Proste me ty hermousi serou. Pocitam s tim ze este tak do tejdne mozna do 10 dnu, se objevi naplno dalsi hermous kteryho asi taky dam pryc.
Myslite ze mam vyndat ty dve kytky, o kterych si myslim ze sou hermousi a nechat tam jen ty dve co sou na tuty samice ? Nevyhoda je ze v pletivu sou tyhle dve dobry kytky hned vedle sebe
H0J
Vlhkost se drzi na peknych 50%
Teplota pres den nejakych 26 stupnu, hold je leto fakt znat a s mejma pc vetrakama je to boj
Mam tu nejaky fota z poloprazdny skrine
Fota : 1) Asi nejlepsi a nejvetsi a neoprcana palice ve skrini týý fandim. full: https://grower.cz/forum/image.php?at...72421&size=full ( recommended )
2) Nic moc
3) Dobrá palica , full: https://grower.cz/forum/image.php?at...72423&size=full
4) dalsi
5) pohled do temer vubec nezaplneneho pletiva
Tak jedna NN kytka po 5ti dnech flushovani ( 2dny enzymy+voda, 2 dny jen voda, posledni den Final solution ( jelikoz prisel az dneska tak sem ho tam hodil no) . Hned po ufiknuti sem ji dal do varici vody, abych nemusel hulit sracky jako chlorofyl atd. Takze doufam ze kdyz uz nic tak apson ta chut bude dobra.
Mam tu nejaky fota z vrazdy
Jak je videt tak z kytky bude tak na jednoho jointa, ale nemuzu si moc stezovat, jelikoz sem toho z ni dost sklidil, ptz to bylo oprcany , takze aspon na to brcko dve no
pockej tys to dal vymáchat do vody?to sem jeste nikdy neslysel ani nevidel,a myslim ze to asi nebude moc dobry...no newim...jen se ptám protože by me to docela zajimalo...jiank přeju aby se kytky už nestávaly jen stereopohlavní ale monopohlavní a to samicedrzim palce
Koloman: hehe, tys toho ještě neslyšel, něgdo to hold praktikuje mno, dělá se to kvůli chuti, odstrani se tím chlorofyl a tím pádem má hulčo lepší chuť, nazyvaj to tady "water curing" bo tak nějak, stačí hledat
Lagutoda: hele ten bio algeen já objednavasl z netu, ale měl by se dát koupit všude ve vetších shopech co děla do zahradničení, ale řekl bych, že je to spiš problém ho sehnat....jinak tady mrkni na to dávkování...a ještě menší poznámka, Vermesfluid, Phytamin, bio-algeen, je prakticky to samý....všechny tři do sebe můžeš klido smichat, ale co sem tak pochytil, tak je to zbytečný...nejspíš provedu nějakej testik na řízkách CAL. OR.BUD od hulítka tady ten link: https://grower.cz/forum/showthread.p...ght=vermesfluid
Zdar, prani je nepostradatelny pri vareni. I kdyz po water curingu jsem videl mooc dobry vysledky, nevyhodou pro me byl konecny vzhled susiny. Ja je mam proste rad nedeformovane a pekne chlupate
Ad bioalgeen nedoporucuju lit do media, jen postrik. Prudce zasadite..
indicky-konopi : hoj mam taky rizky od nej, viz muj outdoor, mam tam taky COB. tak bych byl zvedavej. Mno pokud mylis ze ten vermes je neco skoro stejnyho jako phytamin tak jaktoze je tak obrovskej rozdil cen ? Mozna kvuli znacce no .
Btw o tom water curingu sem tu nekde cetl, tak sem to zkusil . Na krasu ty palice teda urcite nebudou, ale je to vsechno pro vlastni potrebu, takźe asi aspon nebudu tolik kurvit zdravi a myslim ze ucinky zustanou stejny.
Medicineman : mno tak je fakt , ze kdyz sou palicky normalni, tak je na ne krasnej pohled. Taky se mi pri tom WC stalo, ze mi opadalo nekolik ( pomerne dost ) blizen do vody, coz by zas mohlo ubrat na ucinku. Mno nevim, oukousim a podam Smoke report a hlavne Smell report.
Tak jelikoz se mi tento grow moc nepovedl. ikdyz teda musim se pochvalit ze se mi docela povedl, ale hold me zradili ti hermousi, coz je mozna zpusobeno tim ze sem mel 4 semena, ktera sem jentak nasel ve skéru co sem koupil.
Po rozhodnuti ze je skoda na to svitit usporku, kdyz jsou venku nehorazny vedra, sem je hodil VEN. Jelikoz sou porad v pletivu tak budou krasne prosvetlene cely den. Takze myslim ze jim to zas tak neublizi, ja usetrim a muzu pomalu zacit shanet 250w nebo 400w. Muj pristi grow ( a to slibuju ) Bude korenama vzhuru, akorat jeste nevim tu wattaz, ale myslim ze 250w bude dostacujici .
Zdravicko
Tak sem tu zas po dlouhy dobe jelikoz mam ted nejaky komplikace a podam nejakej smokereport.
Tak jelikoz sem dal asi OUT model podlampu, tak ze Shivy se vyklubalo neco fialovyho, coz by mel bejt New purple power , kterej sem si puvodne objednaval, ale prisla mi jakoby Shiva. Nechapu, jak se muze stat neco takovyho ze do pytlicku od shivy mi daj NPP. nu co se da delat, tenhle model byl hermous a oprcal mi temer celou skrin. Takze sem ho este pred sklizni temer celyho vosekal. Na chut nic moc jelikoz sem ho neflushoval, zhulenost spis jako od normalni venkovky, takze NPP nic moc.
Dale uz sem mel jen NN. Noname se celkem vydaril byl lepsi nez NPP, ale i mezi NN byly celkem velky rozdily. z kytky NN kterou sem sklidil jako prvni bylo necelych 10 gramu, coz mi stacilo na koureni , nez sem sklidil dalsi. model nic moc, ale zkourilo to
dalsi NN co sem sklidil byl uz o neco lepsi, a byo z nej presne 12g bez stonku a listi.
A posledni NN, coz byla zrejme cista indika, ktery byla na kvetu 70 dni a to jeste nevypadala uplne zrale, tak byla celkem brutalni, sisky celkem tvrdy , coz sem pod 125w a s mim umem necekal. Z teto posle¨dni kytky bylo 13 gramu, ale uz celkem dobreho koureni.
Tzn dohromady i s NPP toho mohlo byt max takovych 40g. Mohlo byt o takovych 10g vic, kdyby se to neoprcalo. s touhle sklizni bych byl spokojen nebejt toho hermouse.
A jelikoz mam ty smuly malo ( hermous ve skriny, samce z rizku ) tak mi matka rozbila lampu. Kráva to vezme do ruky a samozrejme ji to spadlo. Nu coz, je to asi znameni ze musim koupit neco silnejsiho, hodne se rozhoduju mezi 250w a 400w nurturelite hps. myslim ze ta 250w by mohlo stacit.
Teste se na dalsi kolo, to uz bude koreny vzhuru :-P
Jinak vsem diky za rady a sledovani. Smějte se