Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejbrutálnější zážitky po hulení - II. pokračování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 161

jimiéE >
super prdel stresovat nekoho kdo si poprve zahuli super napad, tak na facku

Old Post 11-08-2007 v 14:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 162

jimiee: jak říká praxer...

Old Post 11-08-2007 v 15:05 PM
ondra123
Nový Člen

Karma uživatele ondra123 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Zdravím všechny tehle ta věc se stala minulej rok na podzim, šli jsme s kámošema přes sklizený pole kukuřice, bylo docela pěkný počasí, bezvětří, tak sme dohulili brko a pak se zvednul vítr a najednou se před náma objevil kulový blesk asi 6m od nás dělal takový cukaví pohyby, lítal ze strany na stranu a pak explodoval a jiskry se rozlítli do stran, jakmile zmizel vítr ustal a my s kámošema sme utíkali pryč jak blázni nikdy sem se víc nebál.

Ondra

Old Post 12-08-2007 v 11:05 AM
ondra123 je offline   Profil uživatele ondra123   Find more posts by ondra123   Foto galerie člena ondra123   Click here to Send ondra123 a Private Message   Add ondra123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jimiéE
Nový Člen

Karma uživatele jimiéE - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

citace:
Původní příspěvek od praxer
jimiéE >
super prdel stresovat nekoho kdo si poprve zahuli super napad, tak na facku

Ehm nebolo to po prvy krat

outdoor only guys

Old Post 12-08-2007 v 14:10 PM
jimiéE je offline   Profil uživatele jimiéE   Find more posts by jimiéE   Foto galerie člena jimiéE   Click here to Send jimiéE a Private Message   Add jimiéE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Moj najbrutalnejsi zazitok bol dnes ked sme hulili s kamaratom v aute vodne,vypadol mu sluk na spolujazdcovom ked ho nakladal a skotulal sa pod sedacku a nasiel tam pistol(asi plynova) o ktorej som nevedel ani ja ze tam nejaka je,,,pozerali sme obidvaja jak pero z gauca...cez vikend som vozil po bratislave troch blavakov a asi jeden z nich si ju tam u mna schoval a zabudol na nu alebo neviem co,ale mal som z toho poriadne haluzeto sa mi este nestalo....

what a fuck?

Old Post 12-08-2007 v 21:44 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Zkouřenejch historek mám ranec, ale teďka mne napadá zrovna tahle.

Jednou na privátku na Hradčanech jsme jaksi vypalovali a kalili a mne to přišlo málo a dostal jsem chu't na bong. Tak jsem šáhnul do batohu a vyndal svůj NIRVANA - ZoOom a náležitě jsem ho připravil.
Když jsem tak tahal dostal jsem zásek a nad něčím jsem děsně meditoval a pak se to dostavilo. Nevím jak dlouho jsem byl v tom záseku, ale když jsem se z něj dostal byl bong plnej jako nikdy (to já jsem nevěděl) a já si řek, že je načase dát si ho najednou jako vždy. Ale to byla chyba. Když jsem si ho dal zatemnilo se mi před očima a já nevěděl kde je nahoře a kde dole. Byl to děsnej stav. Kašlal jsem a tekly mi slzy. Říkal jsem si že už nechci bong ani vidět. Po chvíli mne to přešlo a já pálil vsele dál .

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 13-08-2007 v 13:50 PM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don PEDROS
Stálý Člen

Karma uživatele Don PEDROS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Moje dva nejvíc haluz zážitky se staly oba tenhle víkend. První v sobotu na Výravě před koncertem Vypsaný fiXy ( )
- to jsem vyšel ven z areálu na brčko a když jsem se vracel a dával ke kontrole ruku ( mají tam razítka viditelný jen pod UV) tak jsem to razítko neviděl. Čekal jsem co ti kluci u vchodu udělaj, ale oni se jen zeptali proč nejdu dál. Normálně bych šel ale jak jsem byl nahulenej tak jsem se s nima začal dohadovat proč mě pouštěj bez razítka . Oni mi ale tvrdili že tam to razítko mám. Vyvrcholilo to v hádku, která skončila tím že jsem si vyfotil pod UVčkem ruku (s tím že to pošlu jejich šéfovi), uvolnil cestu asi 15 lidem co za mnou čekali a šel jsem pařit. Ráno prohlížím fotky a narazim na tu s tou rukou a to razítko tam fakt je Docela dobrá schíza z toho.
No a ta druhá best haluz se stala den na to v něděli. Seděli jsme večer, vydatně jsme hulili -došli papírky tak jsme sáhli po vodnici, pak došli uhlíky a nikdo neměl fáju ani nic jinýho. Šel jsem do lednice (nevim proč zrovna tam) hledat svoji fáju a zrak mi ulpěl na mrkvi, udělal jsem tedy fáju z mrkve a v hulení se pokračovalo. Z něčeho jsem pak chytil brutální výtlem a od toho okamžiku jsem měl asi hodinový deja vu. Prostě jsem přesně věděl co kdo kdy řekne, udělá apod.

Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.

Old Post 13-08-2007 v 17:48 PM
Don PEDROS je offline   Profil uživatele Don PEDROS   Find more posts by Don PEDROS   Foto galerie člena Don PEDROS   Click here to Send Don PEDROS a Private Message   Add Don PEDROS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

me se nedavnio stalo to ze sem sedel spalenej s kamosem na navicce a kouk,ali jsme na panorama a najednou sem vykrik ze tamle dou 2 lidi se psem...jenze prej tam nidko nesel..tak jsme se sli kousek projit a najednou asi po pul hodince tam vysli upůlne odjinud 2 lidi se psem...

DEN/NOC

Old Post 14-08-2007 v 09:31 AM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD25
Stálý Člen

Karma uživatele LSD25 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

sme si sedeli v parku na trávičke, pohulovali jointa a v tom sme videli prichádzat policajné auto, akurát sme dohulili ked pri nás zastalo, a bum kontrola občianskych, všetci mali až na jedného ale pohoda, potom sa pýta či niečo nemáme pri sebe, zborovo sme povedali že nie a každému sa pozrel do očí, to mu stačilo asi, tak nás začal prehladávat, ale kým prehladával jedného tak druhý si to lepše schovali, tak všetko dobre dopadlo

Old Post 15-08-2007 v 07:42 AM
LSD25 je offline   Profil uživatele LSD25   Find more posts by LSD25   Foto galerie člena LSD25   Click here to Send LSD25 a Private Message   Add LSD25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raskar
Nový Člen

Karma uživatele Raskar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Já mám docela dost zážitků s hulením.Jedou sme s kámošem jeli na kolech večer takovou neosvětlenou ulicí a najednou sme oba měli uplně stejný halušky,pžeběhla nám přez cestu bílá husa a valila jak sviňa .
Nebo když jsem jednou s kámošema hulil v lese tak jsem tak koukal do blba a najendou jsem perifernim viděnim viděl takovou tu větnamskou boudu z rákosu hnedka jsem se tam koukl a bouda nikde pak jsem viděl ještě asi 3 stavby,ale když sem se koukl na ně přímo tak tam nebyli.
Luxusní zážitek taky byl když jsme s kámošem jeli busem do vedlejšího města a po cestě sme se bavili o tom že sme rockový hvězdy a že valíma na turné do holandska.Když jsme dojeli na místo tak jsme vystoupili a první koho sme potkali byli nějací cizinci,kteří tam něco kvákali,kámoš na mě jen ku*va my sme fakt v Holandsku a pak sme se asi 20min tlemili.
No a nejlepší můj zážitek s hulením byl když jsem hulil uplně poprvý,to jsem přišel o panictví

Old Post 23-08-2007 v 00:47 AM
Raskar je offline   Profil uživatele Raskar   Find more posts by Raskar   Foto galerie člena Raskar   Click here to Send Raskar a Private Message   Add Raskar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bulm
Stálý Člen

Karma uživatele bulm - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

tak 4 roky zpatky kdyz sem teprv zacinal hulit tak sme jely s par kamosema ke spoluzakovy na jednu akci. samozrejme sme neco popily a ze dem na brko tak sem si rekl sak proc ne. sedli sme na lavku a rozpalili brcko. obeslo kolo dal sem si jednoho prdika pak druheho tretiho.. a pak ze se pudem nekam mrknout, tak sme vysli a ja sem najednou chytil schyzu ze se mi strasne rozbusilo srdce a citil sem uplne cukani v oku pak cukani ustalo a ja si mislel ze mi nekde praskla naka zilka nebo neco tak a ze mi tece krev z oka :pp fakt psycho stav porad sem si zmolil oko a dival se na prsty jestli nejsou od krve.. jednu dobu kdyz sem byl uz uplne vystraseny tak sem chtel jit do hospody kolem ktere sme prochazely a zavolat si zachranku pac sem si myslel ze umiram.

Old Post 23-08-2007 v 15:25 PM
bulm je offline   Profil uživatele bulm   Find more posts by bulm   Foto galerie člena bulm   Click here to Send bulm a Private Message   Add bulm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 172

janda: něco podobnýho v drsnější podobě jsem slyšel od kámoše - přišel domů na prach a chtělo se mu blejt. v bytě tma, tak šel k záchodu, zmáčk vypínač, vyblil se, zavřel dveře a zase zmáčk vypínač. No a ráno mu otec povídá: "ty vole, v noci sedim na záchodě, najednou někdo příde, zhasne mi, pobleje mě a zase rozsvítí"

Old Post 23-08-2007 v 16:29 PM
neslapatpotrave
Stálý Člen

Karma uživatele neslapatpotrave - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Vcera jsem sedel u hrbitova a dojeli tam bengaci zastavii tak 5 metru ode me vypli motor a staly tam. To jsem nejak skousl mel jsem jen sakl s nejakym zbyteckem papirky sirky, ale pak dojelo civilni auto vylezl z neho typek a mel v ruce kufrik. Neco tam s nima resil. Docela jsem schizoval ze v tom ma koks nebo nejake prachy, ze jim do dojel predal a pak me oddelaji aby nebyli svedci. Byl jsem komplet skleneny vubec jsem se nekontroloval myslim ze jim bylo jasne ze jsem zhuleny. Sem tam sebou asi parkrat i cukl (citil jsem tu kulku v cele=). Jsem myslel ze mi rupnou nervy a zdrhnu.

Old Post 26-08-2007 v 21:31 PM
neslapatpotrave je offline   Profil uživatele neslapatpotrave   Find more posts by neslapatpotrave   Foto galerie člena neslapatpotrave   Click here to Send neslapatpotrave a Private Message   Add neslapatpotrave to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 174

neslapatpotrave . Ja taky tak někdy shizoval. to je ta nejhorši věc v tom stavu, Ja posledně viděl z dálky benga a hned schovaval sakl do boty kdyby mě nahodou prohledavaly. Kamoš i jak mě viděl jak stresuju tak se svijeli :-D

Old Post 27-08-2007 v 00:45 AM
neslapatpotrave
Stálý Člen

Karma uživatele neslapatpotrave - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Hah to jsem taky kdysi udelal. Ono je to vetsinou spis na skodu stresovsat. Kamosi sli cela parta nahuleni a proti nim sli 2 obchuzkari. Tak kamosi hned zabocili do ulicky a benga za nema, tak se jim chvilu vyhybali a pak uz jenom "hosi stujte" a uz je sacovali. Ale nakonec prej v pohode.

Old Post 27-08-2007 v 11:41 AM
neslapatpotrave je offline   Profil uživatele neslapatpotrave   Find more posts by neslapatpotrave   Foto galerie člena neslapatpotrave   Click here to Send neslapatpotrave a Private Message   Add neslapatpotrave to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

Nedávno se mi stala dobrá haluz. Seděli sme po brku u baru v hospodě řikám si klídek vubec mě to nerozbilo mužu normálně fungovat tak sem se začal bavit s kamošem ale asi po 5 minutách sem se podíval a myslel sem si že mi hráblo vedle mě nikdo nebyl. Druhej den mi řikal že odcházel hned po špekovi a do hospy už se mnou ani nešel

Old Post 27-08-2007 v 21:26 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás