Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny tehle ta věc se stala minulej rok na podzim, šli jsme s kámošema přes sklizený pole kukuřice, bylo docela pěkný počasí, bezvětří, tak sme dohulili brko a pak se zvednul vítr a najednou se před náma objevil kulový blesk asi 6m od nás dělal takový cukaví pohyby, lítal ze strany na stranu a pak explodoval a jiskry se rozlítli do stran, jakmile zmizel vítr ustal a my s kámošema sme utíkali pryč jak blázni nikdy sem se víc nebál.
Moj najbrutalnejsi zazitok bol dnes ked sme hulili s kamaratom v aute vodne,vypadol mu sluk na spolujazdcovom ked ho nakladal a skotulal sa pod sedacku a nasiel tam pistol(asi plynova) o ktorej som nevedel ani ja ze tam nejaka je,,,pozerali sme obidvaja jak pero z gauca...cez vikend som vozil po bratislave troch blavakov a asi jeden z nich si ju tam u mna schoval a zabudol na nu alebo neviem co,ale mal som z toho poriadne haluzeto sa mi este nestalo....
Zkouřenejch historek mám ranec, ale teďka mne napadá zrovna tahle.
Jednou na privátku na Hradčanech jsme jaksi vypalovali a kalili a mne to přišlo málo a dostal jsem chu't na bong. Tak jsem šáhnul do batohu a vyndal svůj NIRVANA - ZoOom a náležitě jsem ho připravil.
Když jsem tak tahal dostal jsem zásek a nad něčím jsem děsně meditoval a pak se to dostavilo. Nevím jak dlouho jsem byl v tom záseku, ale když jsem se z něj dostal byl bong plnej jako nikdy (to já jsem nevěděl) a já si řek, že je načase dát si ho najednou jako vždy. Ale to byla chyba. Když jsem si ho dal zatemnilo se mi před očima a já nevěděl kde je nahoře a kde dole. Byl to děsnej stav. Kašlal jsem a tekly mi slzy. Říkal jsem si že už nechci bong ani vidět. Po chvíli mne to přešlo a já pálil vsele dál .
Moje dva nejvíc haluz zážitky se staly oba tenhle víkend. První v sobotu na Výravě před koncertem Vypsaný fiXy ( )
- to jsem vyšel ven z areálu na brčko a když jsem se vracel a dával ke kontrole ruku ( mají tam razítka viditelný jen pod UV) tak jsem to razítko neviděl. Čekal jsem co ti kluci u vchodu udělaj, ale oni se jen zeptali proč nejdu dál. Normálně bych šel ale jak jsem byl nahulenej tak jsem se s nima začal dohadovat proč mě pouštěj bez razítka . Oni mi ale tvrdili že tam to razítko mám. Vyvrcholilo to v hádku, která skončila tím že jsem si vyfotil pod UVčkem ruku (s tím že to pošlu jejich šéfovi), uvolnil cestu asi 15 lidem co za mnou čekali a šel jsem pařit. Ráno prohlížím fotky a narazim na tu s tou rukou a to razítko tam fakt je Docela dobrá schíza z toho.
No a ta druhá best haluz se stala den na to v něděli. Seděli jsme večer, vydatně jsme hulili -došli papírky tak jsme sáhli po vodnici, pak došli uhlíky a nikdo neměl fáju ani nic jinýho. Šel jsem do lednice (nevim proč zrovna tam) hledat svoji fáju a zrak mi ulpěl na mrkvi, udělal jsem tedy fáju z mrkve a v hulení se pokračovalo. Z něčeho jsem pak chytil brutální výtlem a od toho okamžiku jsem měl asi hodinový deja vu. Prostě jsem přesně věděl co kdo kdy řekne, udělá apod.
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
me se nedavnio stalo to ze sem sedel spalenej s kamosem na navicce a kouk,ali jsme na panorama a najednou sem vykrik ze tamle dou 2 lidi se psem...jenze prej tam nidko nesel..tak jsme se sli kousek projit a najednou asi po pul hodince tam vysli upůlne odjinud 2 lidi se psem...
sme si sedeli v parku na trávičke, pohulovali jointa a v tom sme videli prichádzat policajné auto, akurát sme dohulili ked pri nás zastalo, a bum kontrola občianskych, všetci mali až na jedného ale pohoda, potom sa pýta či niečo nemáme pri sebe, zborovo sme povedali že nie a každému sa pozrel do očí, to mu stačilo asi, tak nás začal prehladávat, ale kým prehladával jedného tak druhý si to lepše schovali, tak všetko dobre dopadlo
Já mám docela dost zážitků s hulením.Jedou sme s kámošem jeli na kolech večer takovou neosvětlenou ulicí a najednou sme oba měli uplně stejný halušky,pžeběhla nám přez cestu bílá husa a valila jak sviňa .
Nebo když jsem jednou s kámošema hulil v lese tak jsem tak koukal do blba a najendou jsem perifernim viděnim viděl takovou tu větnamskou boudu z rákosu hnedka jsem se tam koukl a bouda nikde pak jsem viděl ještě asi 3 stavby,ale když sem se koukl na ně přímo tak tam nebyli.
Luxusní zážitek taky byl když jsme s kámošem jeli busem do vedlejšího města a po cestě sme se bavili o tom že sme rockový hvězdy a že valíma na turné do holandska.Když jsme dojeli na místo tak jsme vystoupili a první koho sme potkali byli nějací cizinci,kteří tam něco kvákali,kámoš na mě jen ku*va my sme fakt v Holandsku a pak sme se asi 20min tlemili.
No a nejlepší můj zážitek s hulením byl když jsem hulil uplně poprvý,to jsem přišel o panictví
tak 4 roky zpatky kdyz sem teprv zacinal hulit tak sme jely s par kamosema ke spoluzakovy na jednu akci. samozrejme sme neco popily a ze dem na brko tak sem si rekl sak proc ne. sedli sme na lavku a rozpalili brcko. obeslo kolo dal sem si jednoho prdika pak druheho tretiho.. a pak ze se pudem nekam mrknout, tak sme vysli a ja sem najednou chytil schyzu ze se mi strasne rozbusilo srdce a citil sem uplne cukani v oku pak cukani ustalo a ja si mislel ze mi nekde praskla naka zilka nebo neco tak a ze mi tece krev z oka :pp fakt psycho stav porad sem si zmolil oko a dival se na prsty jestli nejsou od krve.. jednu dobu kdyz sem byl uz uplne vystraseny tak sem chtel jit do hospody kolem ktere sme prochazely a zavolat si zachranku pac sem si myslel ze umiram.
janda: něco podobnýho v drsnější podobě jsem slyšel od kámoše - přišel domů na prach a chtělo se mu blejt. v bytě tma, tak šel k záchodu, zmáčk vypínač, vyblil se, zavřel dveře a zase zmáčk vypínač. No a ráno mu otec povídá: "ty vole, v noci sedim na záchodě, najednou někdo příde, zhasne mi, pobleje mě a zase rozsvítí"
Vcera jsem sedel u hrbitova a dojeli tam bengaci zastavii tak 5 metru ode me vypli motor a staly tam. To jsem nejak skousl mel jsem jen sakl s nejakym zbyteckem papirky sirky, ale pak dojelo civilni auto vylezl z neho typek a mel v ruce kufrik. Neco tam s nima resil. Docela jsem schizoval ze v tom ma koks nebo nejake prachy, ze jim do dojel predal a pak me oddelaji aby nebyli svedci. Byl jsem komplet skleneny vubec jsem se nekontroloval myslim ze jim bylo jasne ze jsem zhuleny. Sem tam sebou asi parkrat i cukl (citil jsem tu kulku v cele=). Jsem myslel ze mi rupnou nervy a zdrhnu.
neslapatpotrave . Ja taky tak někdy shizoval. to je ta nejhorši věc v tom stavu, Ja posledně viděl z dálky benga a hned schovaval sakl do boty kdyby mě nahodou prohledavaly. Kamoš i jak mě viděl jak stresuju tak se svijeli :-D
Hah to jsem taky kdysi udelal. Ono je to vetsinou spis na skodu stresovsat. Kamosi sli cela parta nahuleni a proti nim sli 2 obchuzkari. Tak kamosi hned zabocili do ulicky a benga za nema, tak se jim chvilu vyhybali a pak uz jenom "hosi stujte" a uz je sacovali. Ale nakonec prej v pohode.
Nedávno se mi stala dobrá haluz. Seděli sme po brku u baru v hospodě řikám si klídek vubec mě to nerozbilo mužu normálně fungovat tak sem se začal bavit s kamošem ale asi po 5 minutách sem se podíval a myslel sem si že mi hráblo vedle mě nikdo nebyl. Druhej den mi řikal že odcházel hned po špekovi a do hospy už se mnou ani nešel