Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, jenže já věřim pouze na realitu, takže ti vysvětlení který chceš bohužel nedám...moc přemýšliš nad jádrem věci, jenže vysvětlení je omnoho prostší...
Jo a to s tim vzikem světa, jak myslíš že vznikl podle tebe, když si tak suveréní...Když sám nechápeš jak funguje "život" a co je smsl života, tak nemůžeš někoho poučovat, že takto není, když sám neznáš odpověď, třeba máme pavdu oba......
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Mr. Figaro: keby bol zivot len chemia, tak mi povedz jediny dovod preco by som mal dodrziavat nejake moralne zasady a napriklad nesotit babku zo schodov?preco sa potom nezabijame navzajom jak divy,aby rozmnozovali len tie najsilnejsie geny?potom by pojem dobro a zlo bolo len dalsia fantazmagoria ktora len tak z nicoho nic "zaiskrila" v tej chemickej tovarni zvanej mozog.preco sa nesukame barzkde na ulici,ale mam rozne predsudky?tych otazok je take mnozstvo,ze nema zmysel hladat odpovede,treba zivot zit s otvorenymi ocami a odpovede prichadzaju same.no nic,nechce sa mi to tu rozpisovat,lebo by to bolo na x knih a myslim si ze kazdy ma ist svojou cestou a to co ma vediet sa v pravy cas dozvie,dovtedy mu to moze aj rovno pod nosom lezat a neuvidi to
Původní příspěvek od CAESAR Mr. Figaro: keby bol zivot len chemia, tak mi povedz jediny dovod preco by som mal dodrziavat nejake moralne zasady a napriklad nesotit babku zo schodov?preco sa potom nezabijame navzajom jak divy,aby rozmnozovali len tie najsilnejsie geny?potom by pojem dobro a zlo bolo len dalsia fantazmagoria ktora len tak z nicoho nic "zaiskrila" v tej chemickej tovarni zvanej mozog.preco sa nesukame barzkde na ulici,ale mam rozne predsudky?
Rád ti odpovim na všechno......
Život je jen chemie, ve smyslu že všechno je hmotné a na nehmotné věci-bůh,posmrtný život atd...na ty nevěřim a je dost Nepravděpodobné že bych někdy i věřil, protože můj mozek je pořád zdravý. Vše je jen na nás jak si to vytvořímě...Těch důvodů je víc, např. nechceš jít do vězení, nebo nechceš aby si o tobě lidi řikaly:"to je ten co schodil paní novákovou ze schodů", nikdo nechce mít problémy, ta si je vědomě nebo dobrovolně nedělá(kromě zločinců, ježe ti za to také vždycky nemohou)...Jak už sem řikal všechny umělé věci sou vyrobeny díky lidské inteligenci, která se postupem času zvětšovala a to jak třeba Stůl, nebo Politika či Morální zásady, prostě vše v čem žiješ(samozdřejmě kromě přírody)...
Smrt bude pro mě vždy jen konec,.... samozdřejmě bylo by pěkné aby byl posmrtný život, jenže prostě to pro mě neni realita, takže na to bohužel věřit nebudu....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Život je jen chemie, ve smyslu že všechno je hmotné a na nehmotné věci-bůh,posmrtný život atd...na ty nevěřim a je dost Nepravděpodobné že bych někdy i věřil, protože můj mozek je pořád zdravý. Vše je jen na nás jak si to vytvořímě...Těch důvodů je víc, např. nechceš jít do vězení, nebo nechceš aby si o tobě lidi řikaly:"to je ten co schodil paní novákovou ze schodů", nikdo nechce mít problémy, ta si je vědomě nebo dobrovolně nedělá(kromě zločinců, ježe ti za to také vždycky nemohou)...Jak už sem řikal všechny umělé věci sou vyrobeny díky lidské inteligenci, která se postupem času zvětšovala a to jak třeba Stůl, nebo Politika či Morální zásady, prostě vše v čem žiješ(samozdřejmě kromě přírody)...
Smrt bude pro mě vždy jen konec,.... samozdřejmě bylo by pěkné aby byl posmrtný život, jenže prostě to pro mě neni realita, takže na to bohužel věřit nebudu....
Inak,ani sa Ti nedivím,ja som bol rovnaký a preto sa nepokúsim Ťa o niečom presviedčať,viem,že pomocou argumentov,písaného slova apod. aj tak svoje presvedčenie nezmeníš