Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatial planujem len rezy lebo stale pojdem len scrog je to krasny styl pestovania
ale druhy grow by som chcel Santa Maria a ak nebudu rezy budem muset siahnut na seeds
matko291: taky by mi jich bylo smutno skosit.... vím, že po dobu pěstění si k nim vytvoříš určitý vztah, skoro jako k vlastním dětem...!
po celou tu dobu co se o ně staráš, to je snad jasný, když o ně pečuješ a hlídáš je,aby se jim nic nestalo a najednou je máš pokosit.....
na jednu stranu seš rád že máš co na špeka a nadruhou je ti jich líto...
krásne zdravé raslinky len sa mi zdá že sú tam na spodku aj také tie maličké šišky ktoré nemajú poriadne svetla a zbytočné berú živiny velkým tak ja by som ti poradil ich ostihať
Zdravim vsetkych Growers
Tak mame tu 6.tyzden kvetu na 12/12 holkam sa dari dobre ale aj tak sa mi zda ze su na taky vek dost male sisky.Objednal som novu vybojku od Phillipsu 250W MASTER SON-T PIA PLUS a skusim urobit taky mensi tak ako the keptn. vymenil v 42.dni vybojku za novu a riadne sa mu to este nafuklo
Zdvihol som davky hnojek
-ALGA BLUME dostavaju spolu z PK 13-14 a to v pomere na L
6ml/8ml
-Enzymi sli na 3ml/L
-Grow/blom excalator tiez na 3ml+8ml PK13-14 na liter
Teplota: pocas noci 16°-19°
pocas dna 26°-29°
fotky nie su take ako ostatne moj fotak mi odisiel OLYMPUS tak som musel siahnut po nahrade PENTAX Optio50 a fotky z toho fotaku sa mi vo farbe vobec nepacia tak som spravil vecsinu bez farby a v pondelok budem mat doma moj tak hodim nove fotos.Cus matko
No 400W na 250W balast nebude robiť dobrotu,jediné,čo z toho môžeš použiť je štartér,ten sa robieva vo veľkých rozmedziach(napr. 150-600W).
Možno by to svietilo aj na tom 250W balaste,ale určite nie ako 400W,takže to by nemalo zmysel,ak by to dávalo rovnako svetla ako 250W výbojka
tak presne ako hovoria kolegovia novy balast musim kupovat ale znam tu u nas nejakym poulicnych opravarom osvetlenia po meste tak som im uz spomenul tak sa na tom pracuje staci mi ja uz pouzivany bude aspon lacnejsii