Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmmm taký čašník to tiež nema zlé ked je sfajčený,,,možem potvrdit podla vlastnej skúsenosti,,,najvacsia haluz je ale ked na vas 10 ludi naraz krici a chcu si vsetci naraz objednat,,,tak to je potom na mna moc aj ked som triezvy
ad huleni v prci .. rek bych dobry kdyz to ma clovek tak trochu vychozeny .. vhodny modylek v primerenej kvantite a pak zalezi co clovek dela. sedet u poce a premejslet celkme jde. veci kolem min rusej. neco manualniho delat taky jde. zabavnejsi. vlastne nevim co nejde .. .. vidim samy pozitiva ..
ohledne rizeni, chce to s mirou ale vim spolehlive ze jezdim bezpecnejc. pomalejc. maloco vytoci a pod. nikdy problem. studie na tom tezko neco zmeni. na rozdil od dvou piv ...
Ja som sa v robote odpálil iba raz,prvý krát v živote som húlil,to bola brigáda,kde sa tačili regionálne denníky(pre celú Bratislavu), a ja som v ten večer boly vypatý ako istič,proste uplne som mal na haku,ako to ukladám,šéf mi 15 minút hovoril čo mám robit,ja som nemal ani ponatia načo tam som,no hroza,nakoniec som sa z toho nejak dostal.Hulit sa dá dobre niekde na stavbe,kde sa nerobi vo vyškax,je to tam dobrý oživovač rána miesto kávy
v práci hulim bezproblému pracuji jako servisní technik a co se týče řízení pod vlivem tak jezdím po městě cca 30-40km/h vím mužu nekomu neco udělat ale pořád lepší než vyžrat 8-10 piv a sednout zavolant.Po chlastu je slověk víc vyhecovanějsí kdežto THC jak je známo tlumící(sorry za překlepy jsem zmaštěný)
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
To já bohužel při mém typu brigády (rozvážím chlast tranzitem) raděj moc nehulím...jednou sem si dal a při couvání na rampu sem jedním kolem spadl z rampy, a po tom, co mě šéf zpucoval, tak už nikdy víc..
tak to je přesný, já si zhulenej tu jízdu v autě dokonale užívám, člověk jede pěkně dle předpisů (jinak se zdá jízda hrozně rychlá :bandit a v práci se to dá - pracuju jako operátor na lince a tam to nikdo nepozná, zák. je daleko a když se člověk nezačne tlemit během hovoru, je to v pohodě....
citace:
Původní příspěvek od mettatron ad huleni v prci .. rek bych dobry kdyz to ma clovek tak trochu vychozeny .. vhodny modylek v primerenej kvantite a pak zalezi co clovek dela. sedet u poce a premejslet celkme jde. veci kolem min rusej. neco manualniho delat taky jde. zabavnejsi. vlastne nevim co nejde .. .. vidim samy pozitiva ..
ohledne rizeni, chce to s mirou ale vim spolehlive ze jezdim bezpecnejc. pomalejc. maloco vytoci a pod. nikdy problem. studie na tom tezko neco zmeni. na rozdil od dvou piv ...
já si zase poránku pěkně dopřeji páva dva tri i... do pohody
dám si jak do školy tak na praxu.(proč ne)
na praxi (automechanik 2ročnik) licu po servise a neco furt dělám su skouřenej bavi mě to tam povolovat matičky a nášupařit tam.
ale zase se to nesmi přehnat to se mi pak moc nechce.
ale to je jasny že
No tak já fachčím rukama na CNC stroji, ohýbáme plechy do různých tvarů a protože to umím už dávno nazpaměť a často vlastně radím ostatním fachmanům, tak to mám v klidu. Baví mě to
Nedávno jsme dali s kámošem prda ve 3 ráno na noční a to se pak dělalo :-D Práce utíkala, za chvíli ping. půl šesté a už jsme pomalu šli domů. Jen je občas pojeb, že tam třeba dojde dělnas (jako všichni u nás jsou v klidu, je tam prdel ..u nás je samej pohodář) co nehulí, tak se dívat ze zbaňaných očí do jeho a schýzovat co si tak o mě myslí, když jsem v rauši :-D
Hulit v práci jedině, když dopředu vím, že práce je v klidu, nemusím moc přemýšlet a jet stereotypně nějakou pohodku a vůbec práci nevnímat, třeba nahodit mp3 + sluchadla a svištět jak drak
To spíš dáme po práci prda a jdeme se projít a třeba dívat na hvězdy a tak. Lahváč do batohu a .... inu
Původní příspěvek od wodarek ja v praci hulim jako krava.delam ve skladu je nas tam tak 10 a ztoho tak 7huli takze kazdej prinese na dzero aby bylo v praci veselo heheheh
tomu se říká pracovní morálka
je fajn si zahulit v práci ale ještě víc je fajn počkat si
JJ, už to tu je rozebraný poměrně jasně, někdo má takovou práci kterou zvládá i se zavřenýma očima, a klíďo si může toho joshe dát + když se k tomu přidá banda spolupracovníků na stejný vlně, neni asi moc co řešit...Jiný lidi však mají takovou práci v který si to dovolit nemůžou - reprezentativní funkce, pracovní schůzky, nebezpečný prostředí - výšky atp., organizačně náročný práce...je fakt spousta pozic, který to jednoduše nedovolují, pač potom ten výkon, soustředěnost, efektivita jde do háje, sic může přijít třeba kreativita, ale pokud něco objevnýho vymyslíte, něco vám do toho skočí a vy pak na to zapomenete, tak je i kreativita na prd.
Já osobně do práce, ba v práci nehulim pač bych to prostě nedal z několika důvodů. V týmu nikdo nehulí ( lidi o generaci starší), nesoustředěnost, zapomínání, pomalost, mluvit v cizím jazyce když sem vyndanej mi taky moc nejde - to si vzpomenout na nějaký banální slovíčko je někdy naprosto nemožný atd. atp....
Opravdu si radši počkam, něco v práci přes ten den udělám a pak se jen s dobrým svědomím můžu těšit na to odpoledne a večer, až si v klidu toho jontíka zapálím
pic and peace
tak ja som brigadoval na stavbe a hned druhy den rano ma majstri poslali pre kybel a urezanu falsu viete si predstavit potom jak som miesal betom v miesacke preoste nadhera
alebo som zhuleny natieral take velke plechove dvere a po pol hodine prisiel kamarat ktory tam robil so mnou ze by som mohol uz zacat natierat aj druhe miest som totiz pol hodinu natieral to iste miesto
Zdarec. Pracujem ako kulisar . V praci sme taka particka co hulime a je to pohodka. Najme pred predstavenim dojst na premenu do dejstva alebo este lepsie su niektore premeny ked treba bit vciernom a pocas predstavenia ist na javisko a zobrat nenapadne daco odtial prec alebo tam naopak daco doniest To si totalne uzivam tu atmosferu
Porozpraval by som aj dajaku prihodu no nenapada ma momentalne mam hlavu plnu dacoho ineho
Jak to vypadá, když se v práci zhulí váš kolega!?...
Pracuji v jedné květinářské firmě, zabývající se aranžováním, sázením a údržbou rostlin. Jednou jsem byl v práci, ještě trošičku nakouřenej , a musel jsem zjistit, jaké zboží nakoupil můj kolega.
Tak jsem mu zavolal a náš rozhovor vypadal takto...:
Já: "Ahoj, prosimtě, jaké barvy mají ty kytky, co jsi koupil pro ty restauračky?"
Kolega...už po hlase jednoznačně zkouřenej: "Jo, těch mám 18!"
Já: "Co!? Ale jakou mají barvu!?"
Kolega "Jo tak těch mám 32, snad to nebude moc."
Já: "Ale jakou mají barvu?"
Kolega: "A ještě jsem vzal žluté, ale ty mám jen 4, aby se na to podívali, jestli se jim budou líbit."
Já: "Jo a jaké máš ještě barvy krom té žluté?"
Kolega: "No bílou a růžovou."
Já: "No vidíš! Tak tohle chci celou dobu slyšet!"
Kolega: "Dyť jsem ti to taky celou dobu říkal!"
Já: "Co to meleš? Tys mi tu akorát vysvětloval, že jich máš 18 a 32."
Kolega: "Jo! A ještě mám 4 žluté!"
Já: "Doufám, že zas neřídíš zhulený firemní auto!?"
Kolega: "Ty ses asi posral? Si myslíš, že bych ty kytky tahal tramvají!?"
Já: "No tak hlavně pohni, tě potřebuju za půl hoďky na krámě!"
Kolega: "Ty vole, za půl hoďky!? Tak rychle tam nebudu! Víš jak je Praha ucpaná!? Tak hodinu a půl...nejmíň!"
Já: "Cože!? Kam až jsi pro ty kytky jel?"
Kolega: "Do Tulipy. Ale tak ještě se chci stavit na hamburgera!"
Já: "Proboha, hlvaně s těma kytkama přijeď!"
Kolega: "Neboj... Ty vole musím končit, fízli!"...a položiol mi to.
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...