Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Proste treba okolo policka poriadne "nacurat"alebo na nejaku staru handru vyliat nejake wc cistice avivaz a pod. uviazat niekde blizko o strom.Mne to pomaha
Jak píšu vejš,používal jsem ten Vanisch,maj ho v zahrádkářskejch potřebách i v OBI,stojí cca 80kc.
Na slimáky je to fakt dábel 100% úspěšnost.A nejni to chemka !!
Malinký modrý granule,který nasypeš okolo a hotovo.
Vanish bohuzel je chemka. Navic ucinna jen na slimaky. Je to pozerovej jed. Proti srnkam nefunguje...jedine, ze by je desil smrad rozkladajicich se slimejsu.
Znova propominam...k malejm kytkam ostnatou tycku, k velkejm ostnatej drat. Samozrejme vse tak, aby to zvire nezranilo, jen tim bodlacim odpudilo chtivou tlamu. Funguje mi to a je to pomerne diskretni.
U velkejch kytek lze i natrit stonky vapnem. Delal jsem to ale jen jednou, takze neni smerodatny, ze se mi s kytkama nic nestalo - nerad bych nekomu touhle radou popravil kytku citlivou na vapno! Ale i to mi zafungovalo...je to ovsem min diskretni, nez skoro neviditelny bodliny. Bilej stonek prece jenom ponekud "sviti".
Postav si políčko vedľa elektrárne, natiahni si odtiaľ čierny prívod, naser kábel vysokého napätia do rastlinky a máš pokoj. Nedotkne sa ho ani gestapo
Hele tak já proti zvěři bojuju na šumavě plotem- ten to jistí... Několikrát už mi prasata roprasily pole a všechno bylo v pr.. proti slimákům a těmhle parchantům dejte kolem pole popel z kotle- funguje to nebo kuch.sůl... Zdar Pepan
na srnky a podobny okusovace listu by mohl fungovat sprej proti okusovani predmetu psy - je to prej horke a je v tom pepr, a pro rostliny je to pry neskodne, dneska sem tim poprve postrikal kyti, takze uvidime . . . a ve zverimexu to stoji par korun . . .
tohle me nastesti na balkone moc netankuje, idyz vam to nezavidim, taky bych se rval. Jediny co tak trochu jsou blby musky, co mi oziraj listky. Kamos rikal,.. vylouhuj vajgly a dej jim to tam, ale ja bych tohle deckam do zil nepustil.... je to OK nebo nejaka lepsi rada?