Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ted se mi stala taky dobra haluz. Jel sem se s kamosema projet autem na jeden takovy kopec, kde sme se samozrejme zmastili... a kdyz sme jeli zpatky tak nam tesne pred autem probehla pres cestu napred MYS a asi za 3s LASICKA nejspis ta lasicka sla po te mysi.... a pak ve vesnici mi do cesty vbehl pes. No mel stesti, ze sem jel jen 50 a stihl sem dobrzdit
ale pokoj! ja mam zvirata moc rad na to, aby som to naozaj urobil, len ma to v tom napadlo, tak som sa postavil a vybral sa tym smerom. Len nevolajte GREENPEACE! =)
Tak já mám dva zážitky, se kterejma se musím "pochlubit" první je z éry časného hulení - jel jsem od z Dejvický 217 směrem na Malovanku (BTW, když se tam jede tramvají, tak další zastávka je Marijánka .-)) a chvíli jsme tím busem jeli po kolejích pro tramvaje...já jsem vytlemenej čuměl řidičovi přes rameno a najednou bus sjel z kolejí a já se málem počůral strachy....nějak jsem si zafixoval že jedu tramvají....
A druhá věc už nebyla tak veselá....přes noc jsem zůstal viset na koleji Sázava na jižáku mezi 8 a 9 patrem...pak ale někdo (snad já) ubalil brčko...a už mi to bylo jedno...
já jsem měl zážitek že jsme se zmastili a najednou přišli zhoubovaný kámoši a žačli řvát JackAss!!!! a rozebíhali a naráželi do zdi (ale fakt brutálně) potom jeden kop druhýho do hlavy a ten zas do kolena že to vypadalo, jako kdyby měl obrácenou nohu
2Omnihash> JJ, ona je poslední dobou populární kdejaká píčovina, skoro mi přijde že dle hesla "čím větší píčovina, tím populárnější" (viz např. Tokio Hotel) :-(
tak a mam dalsi zazitok. uz som sem pisal 3x. zase z rovnakeho makaku som chytil flasha, ale takeho....natiahol som vodne, vdychol asi 4. a citim, ako mi to rozprudilo krv, no v hlave a to je dost zle. Odflashoval som na stolicke a o chvilu len citim bolest a to, ze sa trasem. Ked som sa prebral, lezim na zemi a od stolicky vedu kvapky krvi az ku mne a ja citim ako mi kvapka z nosa krv a podomnou mensia mlacka krvi....neviem, co si mam o tom mysliet. Proste sa mi pustila krv, postavil som sa a jebol na zem rovno na nos, lebo ho mam opuchnuty, no zijem. a este som zistil, ze sa mi v hube roztrhlo to, co je medzi prednymi zubmi a hornou perou, ta blana...dosta haluz. chvilu som mal pocit, ze mam zlomeny nos a bol aj trochu nakrivo, no mierny opuch to teraz vyvazil, ale snazil som sa ho narovnat....proste flash
k tomu jackassu-nejkrutejsi je PUNK do krovi! vyberte si spravny krovi a snazte se do nej co nejlip skocit (salta, sipky... fantazizi se meze nekladou) proste prdel jak svin!
třeba dneska sem si daval u intersparu a přes celý parkoviště což je dalka ja svina normalně ujel nějaký uklízečce vozík všichni 3 sme na to čuměly a nechapaly sme
dnes sme si s kamosmi urobili mensi trip po okolitych dedinach, no a v jednej havaroval dedo ktory bol tak ozraty ze ani nevladal stat na nohach auto v priekope a dedo sa este hadal s fizlom lool tak sme sa v najblizsej dedine otocili a isli sme si to auto odfotit fizli medzitym uz sedeli v aute a ked sme to fotili tak na nas pozerali ze cooooo?
lol ... s tim dedou to musela byt prdel my sme ted jeli na jednu blizkou rozhlednu. A cestou sme na ceste potkali nezpocet druhu zvirat - mysi, zajice, hrozne moc mrtvych kocek apd a taky kachny ktere si to nejspis masirovaly z vecirku do jezera DD
No tak to my sme takhle jeli v autě a najednou kolem nás proběhl mrtvej králík !!! on byl uplně nasračky eště krev z něho stříkala ale že mohl běhat šulin jeden ... no a pak skočil do křáku a chcipl !!! No je to kravina nejspiš se mi to jenom zdalo !!!
Když jsem eště chodil na zádkladku, tak jsme se jednou ráno před školou brutálně zhulili - bylo to v době kdy jsem eště moc nehulil. Byli jsme zalezlí na jednom místě kde mi kámoš vyprávěl o tom přijde domu a bude tam na něj čekat novej telefon - siemens sx-1. V tý době jsem ten telefon vubec neznal a jak mi to vyprávěl, tak jsem ho vůbec nevnímal akorát se mi jakoby zdál real-time sen ve kterym bylo to že někam přijede limuzínou a bude tam na něj čekat robot, kterej se mu představí jako "SX 1". Pak jsem se z toho ňák probral a nechal jsem si vysvětlil co to vubec do mě jel...