Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 107 108 109 110 111 »
Autor
Téma 
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 1729

Souhlasim s praxerem, zhulovat zvířata je fakt nechutný

Viva México!

Old Post 09-04-2006 v 19:52 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1730

jo ale poslouchat jak ptačci spivaj v totalnim tichu a byt ještě totalněji skuřeny je v poho! zafarat jak nic...

Old Post 09-04-2006 v 20:02 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1731

no ted se mi stala taky dobra haluz. Jel sem se s kamosema projet autem na jeden takovy kopec, kde sme se samozrejme zmastili... a kdyz sme jeli zpatky tak nam tesne pred autem probehla pres cestu napred MYS a asi za 3s LASICKA nejspis ta lasicka sla po te mysi.... a pak ve vesnici mi do cesty vbehl pes. No mel stesti, ze sem jel jen 50 a stihl sem dobrzdit

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 09-04-2006 v 20:06 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 1732

jednou sem se zhulil a bylo to fakt dobrý

OWB to jsme my!

Old Post 10-04-2006 v 14:47 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1733

ale pokoj! ja mam zvirata moc rad na to, aby som to naozaj urobil, len ma to v tom napadlo, tak som sa postavil a vybral sa tym smerom. Len nevolajte GREENPEACE! =)

Old Post 10-04-2006 v 19:52 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1734

Tak já mám dva zážitky, se kterejma se musím "pochlubit" první je z éry časného hulení - jel jsem od z Dejvický 217 směrem na Malovanku (BTW, když se tam jede tramvají, tak další zastávka je Marijánka .-)) a chvíli jsme tím busem jeli po kolejích pro tramvaje...já jsem vytlemenej čuměl řidičovi přes rameno a najednou bus sjel z kolejí a já se málem počůral strachy....nějak jsem si zafixoval že jedu tramvají....

A druhá věc už nebyla tak veselá....přes noc jsem zůstal viset na koleji Sázava na jižáku mezi 8 a 9 patrem...pak ale někdo (snad já) ubalil brčko...a už mi to bylo jedno...

Old Post 12-04-2006 v 07:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 1735

já jsem měl zážitek že jsme se zmastili a najednou přišli zhoubovaný kámoši a žačli řvát JackAss!!!! a rozebíhali a naráželi do zdi (ale fakt brutálně) potom jeden kop druhýho do hlavy a ten zas do kolena že to vypadalo, jako kdyby měl obrácenou nohu

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 12-04-2006 v 09:04 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smokix
Nový Člen

Karma uživatele smokix - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1736

2Omnihash> JJ, ona je poslední dobou populární kdejaká píčovina, skoro mi přijde že dle hesla "čím větší píčovina, tím populárnější" (viz např. Tokio Hotel) :-(

Old Post 12-04-2006 v 12:01 PM
smokix je offline   Profil uživatele smokix   Find more posts by smokix   Foto galerie člena smokix   Click here to Send smokix a Private Message   Add smokix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1737

tak a mam dalsi zazitok. uz som sem pisal 3x. zase z rovnakeho makaku som chytil flasha, ale takeho....natiahol som vodne, vdychol asi 4. a citim, ako mi to rozprudilo krv, no v hlave a to je dost zle. Odflashoval som na stolicke a o chvilu len citim bolest a to, ze sa trasem. Ked som sa prebral, lezim na zemi a od stolicky vedu kvapky krvi az ku mne a ja citim ako mi kvapka z nosa krv a podomnou mensia mlacka krvi....neviem, co si mam o tom mysliet. Proste sa mi pustila krv, postavil som sa a jebol na zem rovno na nos, lebo ho mam opuchnuty, no zijem. a este som zistil, ze sa mi v hube roztrhlo to, co je medzi prednymi zubmi a hornou perou, ta blana...dosta haluz. chvilu som mal pocit, ze mam zlomeny nos a bol aj trochu nakrivo, no mierny opuch to teraz vyvazil, ale snazil som sa ho narovnat....proste flash

Old Post 12-04-2006 v 19:23 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1738

k tomu jackassu-nejkrutejsi je PUNK do krovi! vyberte si spravny krovi a snazte se do nej co nejlip skocit (salta, sipky... fantazizi se meze nekladou) proste prdel jak svin!

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 12-04-2006 v 19:41 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tazman007
Stálý Člen

Karma uživatele tazman007 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1739

třeba dneska sem si daval u intersparu a přes celý parkoviště což je dalka ja svina normalně ujel nějaký uklízečce vozík všichni 3 sme na to čuměly a nechapaly sme

Old Post 12-04-2006 v 19:56 PM
tazman007 je offline   Profil uživatele tazman007   Find more posts by tazman007   Foto galerie člena tazman007   Click here to Send tazman007 a Private Message   Add tazman007 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tazman007! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 1740

dnes sme si s kamosmi urobili mensi trip po okolitych dedinach, no a v jednej havaroval dedo ktory bol tak ozraty ze ani nevladal stat na nohach auto v priekope a dedo sa este hadal s fizlom lool tak sme sa v najblizsej dedine otocili a isli sme si to auto odfotit fizli medzitym uz sedeli v aute a ked sme to fotili tak na nas pozerali ze cooooo?

Old Post 12-04-2006 v 22:48 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1741

lol ... s tim dedou to musela byt prdel my sme ted jeli na jednu blizkou rozhlednu. A cestou sme na ceste potkali nezpocet druhu zvirat - mysi, zajice, hrozne moc mrtvych kocek apd a taky kachny ktere si to nejspis masirovaly z vecirku do jezera DD

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 12-04-2006 v 23:02 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konopník
Nový Člen

Karma uživatele Konopník - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1742

No tak to my sme takhle jeli v autě a najednou kolem nás proběhl mrtvej králík !!! on byl uplně nasračky eště krev z něho stříkala ale že mohl běhat šulin jeden ... no a pak skočil do křáku a chcipl !!! No je to kravina nejspiš se mi to jenom zdalo !!!

Old Post 13-04-2006 v 20:31 PM
Konopník je offline   Profil uživatele Konopník   Find more posts by Konopník   Foto galerie člena Konopník   Click here to Send Konopník a Private Message   Add Konopník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 1743

Konopník

Asi , jen zdálo

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 14-04-2006 v 09:19 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1744

Když jsem eště chodil na zádkladku, tak jsme se jednou ráno před školou brutálně zhulili - bylo to v době kdy jsem eště moc nehulil. Byli jsme zalezlí na jednom místě kde mi kámoš vyprávěl o tom přijde domu a bude tam na něj čekat novej telefon - siemens sx-1. V tý době jsem ten telefon vubec neznal a jak mi to vyprávěl, tak jsem ho vůbec nevnímal akorát se mi jakoby zdál real-time sen ve kterym bylo to že někam přijede limuzínou a bude tam na něj čekat robot, kterej se mu představí jako "SX 1". Pak jsem se z toho ňák probral a nechal jsem si vysvětlil co to vubec do mě jel...

Old Post 14-04-2006 v 09:42 AM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 107 108 109 110 111 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás