Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno zazitky, tie su mnohe , tak citajte: Raz chalani kalili na luke, zapadalo slnko a jeden chalanisko zaspal. Chalani ho zobudili a typek pozera na zapadujuce slnko. ,,kolko je hodin?" sest, odpovedal mu niekto a on zacal panikarit- ,, sest hodin rano, chalani my sme boli celu noc vonku, ja musim ist od skoly a este som sa ani neucil. JA MUSIM IST DOMOV, ved ja som ani celu noc nebol doma!" chudak typek bol velmi stastny ked zistil ze slnko nevychadza ale zapada. AK chcete nieco brutalnejsie tak citajte dalej:
Jeden kamarad celkom dost spity a zkaleny sa chcel vecer v lese vysrat. cupol si ,stiahol gate ,pohodka kym nezacal stikutat. Chcel to zastavit tym ze zadrzal dych. Avsak z nedostatku kyslika v mozgu dostal flasha a zacal sa kotulat s holou ritou dole kopcom cez kriky. Este ze minul tie hovná.
A este taka lightova prihoda. Isiel som raz autobusom zkaleny jak cicina. ten autobus bol uplne napraskany. ja som sedel a vedla mna stal nejaky stary clovek. Kamaradka mi hovori nech ho pustim. po dlhom prehovaranim som sa zrazu postavil ze ho pustim. pozeram staremu priamo do oci, on mne, cely autobus zrazu pozera na mna. ja som ale nedokazal povedat nech si sadne, a dedek tam len stal a cumel na mna, takisto ako cely autobus. tak som si odkaslal a sadol som si (asi po pol minute co som tam stal jak magor.)co si asi myslel stary....
Nam v pondeli na koleji dosly ciga, taxme misto toho zacali balit speky a po ctvrte mrkvi jsme hrali sachy... Ja jsem dal kamosovi sach-mat jeho vlastnim konem a on mne zachvilku prekvapil, kdyz s damou vykrouzil jednim tahem takovy mazany oblouk kolem sachovnice-4 policka vpred, 2 sikmo vpravo a 1 kolmo vpravo a tim jsem prisel o strelce Proste divocina
no hej teraz ma napadlo, ak si chcete uzit zabavu a na nieco sa kvlaitne namotat, zahrajte si palickovu(tm).Ked ste v lese kazdy si najdite nejaku palicu tvaru hokejky , alebo aby aspon mala zahnuty dolny konec.VYtvorte dva tími. Uloha hracov ja vlastne len v tom ze maju svojimi palicami strielat na hracov druheho tímu male palicky, drievka a vsetko mozne co najdu na zemi. Kvalitna zabava, nepekne urazy. doporucujem
Je to presne 12 dni co jsem jel do Liberce na intr. Pred autobusem jsem si skamosem dal tak normalniho speka. Pri nastupu do autobusu sem si rikal: ,, kurva zase musim stat, jeste ze nejsem tak zhulenej," ale opak byl pravdou..... po 15 minutach stani me najeli mrdy do hlavy, nejdrive jsem pocitoval brneni v koncich prstu a potom me pripadalo, jak kdyz bych byl uzavren v krabicce ze ktery neni uniku..... Nemohl jsem se sousteredit na to, abych se kouknul z oken, jen jsem se prehupoval ze strany na stranu...... Okna se me zdaly nepruhledna a pak to prislo..... postupne se me zacalu zatmivat pred ocima, videl jsem tmavje a zdalo se mi ze je cimdal tim veci tma..... pral jsem si at to skonci, ale furt to nechtelo prestat a cim dal tim vic se to navysovalo..... byl jsem uplne bezmocny a zacal jsem uvazovat nad tim co budu delat a co se semnou stane..... kazdou chvili sem myslel ze ondlim (to se me po huleni uz jednou stalo) a pak prislo to nejhorsi uplne se me zatmelo a nic jsem nevidel...... nechtel jsem na sobe dat neco znat, ale fakt to neslo...... v panice sem rekl nejakymu chlapoj co sedel hned vedle me (na kteryho jsem ani nedohlid) jestli by me nemohl pustit sednout ,ze se me trozku udelalo spatne (Na tom jak sem podal tu otazku me v tu chvili neseslo).... jeste ze me pustil..... asi po 15 minutach sedeni sem zas postupne zacal videt...... a pak si vsimnu ze ten chlap co me pustil nebyl chlap ale zenska...... MALA HALUZ......
Tohle byl fakt muj nejbrutalnejsi zazitek po huleni a uz nikdy nechci bejt v podobny situaci ani nikomu bych to nepral......
2 SoLeeR : fuuuu tak to musela byt strasna hlauzzz... este ked som chodil na strednu, tak sme zvykli tiez sfajcit speka pred busom.a raz v piatok sme to nako prehnali...s kamosom sme nastupili do busu a on asi po 10 minutach jazdy, ze vidi svoju mati,jak nanho ukazuje prstom.(jeho mati robila na protidrogovom) ) po chvili sa potykoval a kazdy nanho cumel...dost na P
...ozaj a raz som takto hulil sam pred nastupom na bus. musel som tiez stat.pocuval som discman.pohoda....zrazu mi vypadlo sluchadlo z ucha...kym som sa zorientoval,ze co sa deje preslo asi 5 minut a ked som si xel dat sluchatko naspat do ucha,tak sa ten spagat....nooo jak sa to rozdeluje medzi dvoma sluchatkami...ta Y zachytila starej ciganke,co sedela vedla mna o nos a jak som ho tahal zdvihol som jej hlavu... celu cestu (asi 20 min) som sa dusil smiechom a tiekli mi slzy....mal som dost....
ano a este taka haluzzz...kamos ma viezol autom zo skoly a dal som si 2 prasky cez fajku,ze na pohodu...asi som podcenil kvalitu,lebo som mal problem uvedomit sa vysadil ma pred cakarnou,kde ma mala cakat kocka...vosiel som dnu do malej cakarne plnej ludi a kocky nikde...hovorim si,asi je vnutry...sadol som si medzi tych ludi...vsetci cumeli na mna...nevedel som co mam robit,tak som vytiahol telefon,ze sa budem hrat...vtom ku mne pribehol maly chalan a zacal ma tahat za mikynu,ze nech ho naucim robit na phone....cela cakaren kukala na mna a pocuvala ako sa snazim vysvetlit tomu malemu spratkovi co a jak funguje....asi po stvr hodine som prisiel na to,ze sedim v zlej cakarni...mne sa to ale zdalo jak vecnost....ciiii boha!
SoLeeR: Stalo se mi to same v tramvaji. Dali jsme s typkem brko a jeli na hokej. Na treti zastavce jsem musel vystoupit, uplne bily a poslepu. Stal jsem asi 20min opreny u zastavky, v zime, spoceny s rozepnutou bundou a behem 5 min se mi vratil castecne zrak. Pak jsem nastoupil na tramvaj opacnym smerem a doma si nakonec vychutnal zravku
Takovy podobny zazitek mam jeste jeden a zjistil jsem, ze mam nizky tlak.
joo tak nášupek s omdlením mám taky jeden za sebou....:-//
jko fakt tohle nikomu nepřeju...
Letos o prázdinách jsem byla s jedním kámem na Sázavafestu...pěkně prohulený 4 dny a noci..) akorát to na moje tělo bylo dost vyčerpávající...a třetí den...kdy sme už po několikáté zahulili,sme se zadním vchodem dostali do jednoho stanu,kde bylo nejvíc narváno a hrála tam nějaká punková kapelka...kámoš se prodral do středu a já zůstala hned na kraji u repráku...
napřed jsem si to nejvíc užívala...ale pak...sem najednou místo ostrých a jasných postav viděla jen černo žlutej prostor..a nějaký obrysy těch lidí a věcí...tak se otočím a že teda pudu zpátky tím zadním vchodem na vzduch...no a tam si mě odchytne nějaká pořadatelka a říká NO ALE TY MÁŠ NA RUCE ČERNEJ PÁSEK...TUDMA MŮŽEŠ JENOM S ORANŽOVÝM...TAM JE ŠATNA...no a já vypálená než abych se hádala tk se otočím a stijím u toho repráku a modlím se ať už je konec....no ale nešlo to vydržet...tak sem to zkusila znova..pořadatelka na mě zas vytahuje teorii s festivalovýma náramkama..ale myslím že už na mě poznala že je mi blbě....tak mě vede ven...
no jenom co jsem viděla to slunce venku...tak prostě..sem omdlela...a pak sem se probrala jenom jak ležím na zemi...v hubě písek..nade mnou nějakej dredař HEJ SEŠ V KLIDU?? tak mě tam zvedají...dají mi vodu atd ...a posadili mě do té šatny.. no největší nášup ale byl...že kámo nic celou dobu netušil a užíval si vevnitř hudbu...pak mi volal a já ať si pro mě přijde....no a on přijde..a vidí mě jak sedím tam kdesi na lavce a vedle se převlíká Waldemar Matuška.. ....vystupoval tam jako WALDA and BAND....)) no nášupek ..když sem ho viděla tak sem si myslela že sem se v tom omdlení přenesla na jinej fest nebo co
ej no nic...nějak jsem tu svoji story rozepsala...))) mějte se...
neco k tomu zatmivani pred ocima...takhle nadevno v patek vecer hulime u nas na balkone v sestem patre; rodice byli na nejakem vecirku ci co. byli sme tri a kourily sme pekne velkeho a macateho speka. tak po osmi slukach mi doslo ze su fakt kotel zhuleny. brko horelo fakt pomalu a sluku pribyvalo:-) a pak se to stalo: proste sem cumel ven z balkonu an cinzaky a tak, kotel vypaleny kdyz v tom se mi pohled jakoby rozdelil na takove ctverecky, nektere z nich byli cerne. no a tech cernych proste zacalo pribyvat a ruzne se rozplizavali, pohled se mi ztmavoval, az sem proste videl uplnou tmu. celou dobu sem proste stal a "dival sem se" jak ztracim zrak. kamosi do me tlacily co mi je a ze vypadam blbe apod. ja sem furt odpovidal, ze v pohode. pak sem jednomu rekl at donese piti - napil sem se a udelalo se mi blbe od zaludku tak sem si proste sedl na prdel dal hlavu do dlani a zhluboka dychal(jak to delal kdyz to obcas prezenu s chlastem:-)) po par minutach se mi udelalo dobre, zrak se mi vratil a vse bylo ok. navic sem pak byl este docela dost zkoureny cili to nebylo zas tak zly ale vickrat nic podobnyho nazit nechci, je to hnus...
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
Jednoduchou pomocí při náhlém poklesu tlaku je lehnout si na zem a nohy dát nahoru. Rovněž všechny pozice v obrácené poloze (například svíčka) zvyšují krevní tlak.
včera že po škole zajdeme s kámoškou na sklo... dojdem na naše místečko a co nevidím dva týpci nabíjejí "mobilní kýbl" a zvou nás na prásky rozjelo se to dobře, i když sme pálili katr z paliček tak dobrý, a pak že ještě jednou nabiju sklo... tak si podpaluju sirkou, tahám a že sirku zahodím... co se stalo si budu pamatovat nadlouho: sirka vyskočila, udělala několik otoček a ještě hořící se mi připekla na spodní ret. než mi došlo co se kurva děje tak už jsem měl dobrý puchýř... pak sme se asi 10min řezali jak blázni, jak jinak a obdarovali mě semínkama do noname sbírky, fakt v pohodě típci
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
na učnáku jsem tenkrát byla a dostala jsem od někoho podružnou ganju fakt nic moc a tak jsem z toho unalila hovado špeka ale bylo to hnusný ani jsme to s kámoškou nedohulili ale mě zas bylo líto to vyhodit tak jsem zbytek schovala do pytlíčku a doma do šuplete který jsem zamkla a zapomněla na to a pak ztratila ten klíč.
asi po čtvrt roce jsem klíč našla a tak jsem začala prozkoumávat co za poklady tam je a našla toho špeka takže nadšení, bylo toho docela málo tak jsem si řekla at máme před školou a ubalila z toho dvě minibrčka miniaturní.
před školou jsem zlanařila holky, celkem jsme byly 4 a za rohem to vyhulili, a začalo to.
byly jsme dvě v jedný třídě a dvě ve druhý, mazec jaxfiň, smály jsme se že na nás všichni čuměli opravdu se zájmem, měli jsme písmomalířství a my nebyly schopny udělat milimetrovou čárku rovně, chvíli jsem se smála tak, že jsem seděla u toho pracovního stolu na zemi, objímala jeho nohu a mistrová nade mnou jsi v pořádku? ještě větší výbuch smíchu, viděla jsem fialový trojúhelníčky no přála bych každýmu to zažít.
pak přišla z vedlejší učebny jedna z těch spoluhulkyň a říká hele pro terku - tu další .. jede sanitka.
po asi desetiminutovym záchvatu smíchu a řehotu jsem se probraly, zeptaly se co jí je, že prej omdlela, šly jsme se na ní podívat, už seděla celá zelená a usmívala se že prej ok. dokroři řekli že má slabý tlak. jak jinak :-)
další den jsem vytáhla to druhý brčko, zase jsme byly 4 holky, terku nahradila jiná jinak ta samá sestava. no do školy jsem dorazily jen 3, ta čtvrtá nám po brku povídá hele je mi nějak šoufl tak mi že ať se nají skočily jsme pro rohlík ona ho tak žvejká a že prej je to děsně suchý tak dobrovolnice z řad nehuliček jí nakonec doprovodila domůl.
sancha:
Tak tohle to znam, pekne ulezela tavicka je vostra, to nebyla plisen A pokud jo, tak sem s plisni! Tyhle stavy sem zazil taky, nejlepsi je, kdyz se fsichni divej, proc se smejes a pak se zacnou ptat i profesori Takovy udiveny vyrazy... z toho clovek dostane dalsi vytlem. Jinak docela dobrej pribeh potvrzujici, ze zrani neni na skodu
Sem takhle jednou stal u kina a kourim singla no a vo kolo me projde parta lidi a zastavi se kouknou na me a dou ke me ja se na ne podivam jako co chtej... Pak se kouknu poradne a vidim ze to sou skini Rikam si ted sem v pici me zabijou... Mame totiz ve meste takovy netolerantni pici dosli ke me a jak videli ze mam v ruce brko okamzite sem ji mel... Snazil jsem se branit ale zmlatte si 6 skinu... No a pak koukam de za nima kamos taky skin a jebe do nich at me nechaj bejt ze se ho zastavam ve skole tak me teda nechali sem si oddych jak svina... Tak se tam chvili dohadovali a nakonec me nechali se slovy ze si me najdou jindy proste haluz...