Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja nenavidim miesanie proste to neni ono ani z jedneho ani z druheho...Casto sa mi stava ze som ozraty a zapalim si dake to brcko no a potom neviem ani rozpravat nie to este chodit...e e e
Podle me chlast (doplneny mensim mnozstvi huleni) patri na nejake party, vikendove akce apod. kdezto huleni patri tam kde je na nej zrovna chut - proste odpoledne nei co delat - zavolame kamosum - dame par prdu a do vesera bude trosku veselej. Nekodazu si predstavit ze bych se sel opit, kdyz se nudim.
BTW: V posledni dobe nasel fajn zpusob jak misit chlast a huleni. Vypit pul az celou flasku broskvove vodky, pockat az me to ozere, dat 2-3 prdy, pockat az me zhuli a pak za vecer vypit jeste 5 panaku treba zlateho puskina. Tohle je muj postup, zati to vzdy dopadlo naprosto uzasne, timhle zpusobem vzdy vydrzim kalit do tri nebo do ctyr. Na silvestra jsem podobnym zpusobem vydrzel v naprosot uzasne nalade az do pul seste. To sem ale vypil 30 panaku zlateho puskina a to sem tam prolozil jednim mensim prdem a bylo to fajn:-))
negativni zkusenosti s michanim alkoholu a thc nemam.
30 panáků je kvalitních, Bohnam (bicák Led Zeppelin) zakalil po čtyřiceti a to že to teda byl nějakej kalič... respekt. já už tak po flašce odpadnu. ¨
a co se týká míchání s prdama, tak už raději ne. nedávno jsem se totálně zhroutil po asi osmi pivkách a hodně prdech, nojono, stárnu...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Myslim, že je to hrozně individuální. Někomu je zle po čutce, někomu po chlastu... Co se mě týče, není mi blbě ani po jednom a můžu to i v klídku míchat. Vlastně to dělám skoro vždycky. Už se mi dlouho nestalo, že bych se prostě jenom zlila. Mám tu kaši ráda je to rachot. Hlavně tolik neutratíte za chlast, protože kdo to míchá, vypije toho tak o třetinu míň (nebo aspoň já)........
Osobně si nedovedu představit hulení bez piva,asi je to opravdu individuální.Dam 4,5G,pak akurátního špíčka a výsledek je parádní.Pak už jenom lehce dolazuju dle chuti.Když se jen zleju je mi ráno a někdy i při tom lití zle.Když se jen zhulim,sem za chvíli těžce spací.Ale když to smícham tak je to super.
No podle mě to de Takhle. Když si člověk dá hůlo a až potom nějakej alkáč. Mám to vyzkoušený.Když sem to udělal navopak tak sem se brutálně devětkrát vyblil(a to neni moc dobrý).Ale fakt když se dá nejdřív hůlo tak to funguje a může si člověk dát třeba tisíc rakví a pohoda ale stim alkoholem to je horší neykoušel bych víc jak půlku flašky něčeho tvrdšího.Alespoň teda tak to funguje u mě a umejch kámíků.Vyskoušej te to a uvydíte.
Podle mně jsou pivka + pár brček uplně v pohodě spíš záleží na káždém jedinci co a jak snáší znám pár lidí co kalí každý den a do toho mastí spousty brk a jsou furt v přijatelnejch mezích na kašu ale taky znám pár případů co si dají 2 pivka 1 špinku a neumnějí skoro ani chodit je to asi na každým co a jak do sebe cpát ale každopádně za skušku ta jedna šavle stojí. :-) Jinak bych taky preferoval nejdřív PÁLO A PAK AŽ PIVKO čus bus.
Kdyz zhrnu svoje zkusenosti tak u me na poradi huleni a chlastu vlastne nezalezi. blbe mi neji skoro nikdy (pokud to ovsem neni uplne dosracek a to ja nerad). Osobne se mi zda trochu lepsi prvne chlastat pak hulit a pak este trochu chlastat. Je to fakt individualni - jednomu mymu kamosovy je vzdy blbe at to micha jak chce.