Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

recol: tohle je zcela normální, tělo má tendence násobit si příjemný stavy

Old Post 09-12-2004 v 09:28 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

to ramon:vzhuru do bezvedomi strizlivy nas nedostanou....

Old Post 09-12-2004 v 09:42 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Ja nenavidim miesanie proste to neni ono ani z jedneho ani z druheho...Casto sa mi stava ze som ozraty a zapalim si dake to brcko no a potom neviem ani rozpravat nie to este chodit...e e e

Old Post 09-12-2004 v 09:52 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 148

Dela_N: teš se na silvetstra...MUHAHAHAHAHAHA
all: MUHAHAHAHAHAHAHA -ml-

Old Post 09-12-2004 v 10:09 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

to ramon:hlavne musime neco splasit.....Muhahaha

Old Post 09-12-2004 v 10:15 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Podle me chlast (doplneny mensim mnozstvi huleni) patri na nejake party, vikendove akce apod. kdezto huleni patri tam kde je na nej zrovna chut - proste odpoledne nei co delat - zavolame kamosum - dame par prdu a do vesera bude trosku veselej. Nekodazu si predstavit ze bych se sel opit, kdyz se nudim.
BTW: V posledni dobe nasel fajn zpusob jak misit chlast a huleni. Vypit pul az celou flasku broskvove vodky, pockat az me to ozere, dat 2-3 prdy, pockat az me zhuli a pak za vecer vypit jeste 5 panaku treba zlateho puskina. Tohle je muj postup, zati to vzdy dopadlo naprosto uzasne, timhle zpusobem vzdy vydrzim kalit do tri nebo do ctyr. Na silvestra jsem podobnym zpusobem vydrzel v naprosot uzasne nalade az do pul seste. To sem ale vypil 30 panaku zlateho puskina a to sem tam prolozil jednim mensim prdem a bylo to fajn:-))
negativni zkusenosti s michanim alkoholu a thc nemam.

Old Post 02-01-2005 v 13:41 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

30 panáků je kvalitních, Bohnam (bicák Led Zeppelin) zakalil po čtyřiceti a to že to teda byl nějakej kalič... respekt. já už tak po flašce odpadnu. ¨
a co se týká míchání s prdama, tak už raději ne. nedávno jsem se totálně zhroutil po asi osmi pivkách a hodně prdech, nojono, stárnu...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 02-01-2005 v 21:44 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Ganja only!!!!Z miesanim mam same neprijemne zazitky a snazim sa tomu vyhybat ale ne vzdy to ide

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 04-01-2005 v 10:58 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red-eye
Nový Člen

Karma uživatele Red-eye - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Myslim, že je to hrozně individuální. Někomu je zle po čutce, někomu po chlastu... Co se mě týče, není mi blbě ani po jednom a můžu to i v klídku míchat. Vlastně to dělám skoro vždycky. Už se mi dlouho nestalo, že bych se prostě jenom zlila. Mám tu kaši ráda je to rachot. Hlavně tolik neutratíte za chlast, protože kdo to míchá, vypije toho tak o třetinu míň (nebo aspoň já)........

Old Post 04-01-2005 v 11:13 AM
Red-eye je offline   Profil uživatele Red-eye   Find more posts by Red-eye   Foto galerie člena Red-eye   Click here to Send Red-eye a Private Message   Add Red-eye to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pinky
Stálý Člen

Karma uživatele Pinky - 63% PěstitelskáKarma uživatele Pinky - 63% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 154

Osobně si nedovedu představit hulení bez piva,asi je to opravdu individuální.Dam 4,5G,pak akurátního špíčka a výsledek je parádní.Pak už jenom lehce dolazuju dle chuti.Když se jen zleju je mi ráno a někdy i při tom lití zle.Když se jen zhulim,sem za chvíli těžce spací.Ale když to smícham tak je to super.

Old Post 04-01-2005 v 12:56 PM
Pinky je offline   Profil uživatele Pinky   Find more posts by Pinky   Foto galerie člena Pinky   Click here to Send Pinky a Private Message   Add Pinky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mino
Nový Člen

Karma uživatele mino - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

ja keď sa napijem poprípade opijem a potom si zahúlim je to celkom sranda.ale viac preferujem konopí ako alkohol,ale miešať to je celkom sranda.

Old Post 04-01-2005 v 12:56 PM
mino je offline   Profil uživatele mino   Find more posts by mino   Foto galerie člena mino   Click here to Send mino a Private Message   Add mino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

U nás se kalí i hulí ve velkým, ale ja jsem zastáncem par dobrých špeků než 10 piv... ale stejně se vždy zkaším

Old Post 04-01-2005 v 19:41 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

No podle mě to de Takhle. Když si člověk dá hůlo a až potom nějakej alkáč. Mám to vyzkoušený.Když sem to udělal navopak tak sem se brutálně devětkrát vyblil(a to neni moc dobrý).Ale fakt když se dá nejdřív hůlo tak to funguje a může si člověk dát třeba tisíc rakví a pohoda ale stim alkoholem to je horší neykoušel bych víc jak půlku flašky něčeho tvrdšího.Alespoň teda tak to funguje u mě a umejch kámíků.Vyskoušej te to a uvydíte.

Old Post 05-01-2005 v 12:32 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ahoy
Stálý Člen

Karma uživatele Ahoy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Já bych to řekl uplně přesně jako MR FIGARO.Taky jsem to zkoušel v pořadí HULO a CHLAST je to lepší než navopak.

piss on peace

Old Post 05-01-2005 v 12:48 PM
Ahoy je offline   Profil uživatele Ahoy   Find more posts by Ahoy   Foto galerie člena Ahoy   Click here to Send Ahoy a Private Message   Add Ahoy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
El Zhul
Nový Člen

Karma uživatele El Zhul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Podle mně jsou pivka + pár brček uplně v pohodě spíš záleží na káždém jedinci co a jak snáší znám pár lidí co kalí každý den a do toho mastí spousty brk a jsou furt v přijatelnejch mezích na kašu ale taky znám pár případů co si dají 2 pivka 1 špinku a neumnějí skoro ani chodit je to asi na každým co a jak do sebe cpát ale každopádně za skušku ta jedna šavle stojí. :-) Jinak bych taky preferoval nejdřív PÁLO A PAK AŽ PIVKO čus bus.

Old Post 05-01-2005 v 13:49 PM
El Zhul je offline   Profil uživatele El Zhul   Find more posts by El Zhul   Foto galerie člena El Zhul   Click here to Send El Zhul a Private Message   Add El Zhul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Kdyz zhrnu svoje zkusenosti tak u me na poradi huleni a chlastu vlastne nezalezi. blbe mi neji skoro nikdy (pokud to ovsem neni uplne dosracek a to ja nerad). Osobne se mi zda trochu lepsi prvne chlastat pak hulit a pak este trochu chlastat. Je to fakt individualni - jednomu mymu kamosovy je vzdy blbe at to micha jak chce.

Old Post 06-01-2005 v 17:18 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás