Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PH jsem měřil, ale je pravda, že jsem měl PH metr půjčený a prý nakalibrovaný byl. Taky to bylo v úplných začátcích a dělal jsem hodně věcí špatně. Rozhodně bych tady nerad šířil nějaký bludy, takže JE TO POUZE MÁ zkušenost. Mohlo to hnojivo být taky špatně skladovaný, nebo starý já fakt nevím, možností je dost. Tenkrát jsem se pro něho rozhod taky na základě dobrých recenzím takže,
beru zpět, že je to hnojivem Plagron, v příspěvku výše jsem naspal BLBOST.
Zdravím milí kolegovia.
Bol som lenivý pridať up, ani sa mi nechcelo veľmi písať o neúspechu. Skončilo to tak, že som rastlinku sekol predčasne asi pred dvoma týždňami. Všetky listy boli žlté, zoschíňala, bál som sa. 5 dní sa paličky sušili v skrini, teraz sú v sklenenej nádobe. Bolo toho 31g, dosť som spotreboval počas pestovania a sušenia. Nejaká ilustrácia.
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
V stane sa babám darí výborne. Teplota a vlhkosť sa tam udržujú absolútne krásne. V noci 18 cez deň do 24, vlhkosť cca 45%
Sú momentálne v 7. dni kvetu.
Už s začali naťahovať, rastie to neuveriteľnou rýchlosťou, každý deň ohýbam pod sieť, chcem skúsiť dať ešte jednu sieť za nejaký čas, keď prerastú túto.
Fénix povstal z popola!!!
Konecne uz som sa zlakol ze si hodil flintu do zita..inak mas aspon potuchy v com mohla mat ta predosla problem? Kvalita tych 30tich gramov je aka?aj si koštoval?
Myslím si, že sa prejavili všetky moje chyby z procesu na konci. Hlavne si myslím, že somk ju prepállil teplom aj svetlom. Mohlo to byť preliate? V stane teraz držím lampu 30-35 cm nad vrchmi. a teplotu bez problémov držím max do 24 stupňov.
Kvalita nieje bohviečo, ratlina nebola preplachovaná vôbec. Škriabe to trochu, ale dosť sa to zlepšilo za ten čas, čo sú tie šišky v sklenici. Šišky voňajú totálne citrusovo, dym hovorím troška škriabe, keď si natiahnem poriadne, tak aj kuckám. Zhuluje to... treba si dať proste viac
To je jedno na prvýkrát som spokojný že sa mi podarilo aspň niečo. Chutí to lebo som si to vypestoval sám Ďakujem všetkým. ktorí prispievali a radili mi, ďakujem chlapci.
Nemyslim ze by to bolo preliate..listy vyzeraju inak.a myslim ze vies ako ich polivat..nemal si predsa v podmiske vytecene kvantum vody?ja zalievam postupne a koncim ked do podmisky vytecie par kvapiek
30. deň od prepnutia, všetko ide zhruba ako má, objavujú sa nejaké bledšie fľaky na listoch. Polievam iba alga bloom a green sensation podľa tabuľky, ph 6,5 ec 2,20.
Fotky