Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rano jsem vymenil komplet zalivku. Byla to sichta jeste pred praci ale zvladl sem to. EC jsem namichal zhruba 1,48, PH 5,8, teplota byla kolem 20 stupnu. Rano sem taky musel nasadit yoya a jeste po ceste do prace zajit dalsi prikoupit. Cela prava strana se kymaci smerem ven ze stanu. Tu zadni nejhure vychylenou jsem jiz zafixoval a tri vrsky zase stoji jako stozary. Na zbyle dve kytky mam v batohu 9 joj. Myslim ze tohle kolo skonci totalne secko prispedleny ke stropu. Jeidny kousky co drzej jsou ty na ktere sem nedal kolinko a nevyhnul je na stranu... D kazdopadne je to krasny masakr a vubec mi to nevadi. Jen doufam ze to lamani neni priznak taky toho vapniku
jinak diky frynku za povidani je tam hodne dobreho infa, ale nesouhlasim s tim ze by clovek mel menit celou nadrz za 5 dni a podobny casy. V pohode staci 21-28 dni a nic nehrozi. To myslim vazne. Tady byla chyba ze sem to proste moc naredil a tim to rozhodil. Vlastne si to i sam napsal ze to byla nejhorsi varianta..
Psal jsem ze pokud pravidelne dolivas muzes klidne 10-14 dni... 5 dni jsem myslel pokud vubec nic nedolijes...je to samozrejmne +-....je tam spousta promenejch jako treba velikost rezervoaru...jak jsou kytky velky...kolik denne sezerou atd atd...zadnej konkretni vzorec ba to neexistuje.. jedine dobry oko a selskej rozum...
Hola nemohl sem vam to nevyfotit 12 yoyo na palice v akci! A to jich jest emusim aspon z 10 kupit. Bo jeste lezi trosku stred a ty na levo se asi casem taky zacnou bortit k zemi. Taky se brutalne zmenila vune z citronu to preslo do onoho proslaveneho naftackeho smradu to je rygol neuveritelny.
Ten naftoidní smrad se objeví u každýho modelu když seš na hranici přehnojení řek bych že to je i trochu na listech vidět ..ale jako nemusí to být tím máš to super flushne se to a bude to pohoda.
Ano planuji 14 dni vodu, jelikoz je dneska 44 tak je to uz za 16 dni. Dolivat nyni budu uz jen 1.3ky. Mel sem asi poslechnout pana sveholima a nechodit ani nad 1.3, ale tenkrat me to prislo tak nejak hrozne malo
14 dni v hydru je zbytecne moc na flushing... kytka zacne zbytecne brzo stradat...idealni je postupne od cca patyho tydne snizovat EC...az se 3 dny pred koncem dostanes jen na cistou vodu.. kor u LEDek se deficit hnojek projevi mnohem rychleji..od 35. dne snizis kazdy 3-4 dny Ec o 0,1 a krasne ti to vyjde... vsechno se musi hezky plynule a postupne at to rostliny moc nestresuje...velky zmeny jsou vzdy nezadouci... opet se muueme vratit k tvemu dni kdy ti vystrelilo EC...byl to zlomovy den od kdy se uz postupne melo snizovat EC...Zastavil se rust korenu a klesla spotreba dusiku...EC vystrelilo...
Zmena vune je naprosto normalni...dela to kazda genetika...rozhodne na to nema zadnej vliv prehnojeni...tak jak ke konci se zveda mnoustvi thc a barva pryskyrice tak i vune se meni..
Diesel by měl dostát svému jménu to je jasná věc ale přehnojení a vubec druh použitého hnojiva chuť i vůni ovlivňuje jinak by organické bio pěstování v hlíně nemělo žádný smysl ten rozdíl pozná snad uplně každý. Většina lidí pro které je chuť duležitý faktor skončí u hlíny. Tim nechci říct že by na hydru bylo něco špatného.
Ano idealni to je. A asi to tak i udelam a ec budu pomalu snizovat, nicmene 14 dni vody dostanou i tak. Mi nevadi ze tam bude o par gecek mene, ale ta chut. Ja proste po minulem kole to povazuju za svuj pestitelsky standart. Stejne jako ze je na konci vyskubnu oberu velky listy a i skorenama povesim. Neni to mozna nejlepsi priklad ale kdyz kulturisti jdou na zavody taky se trapej aby se jim vyrysovaly svaly a vypadali tak pred komisi lepe. Tohle je podobny na chut.
Add chut) ano je to tak a nema cenu o tom moc hovorit, bio je proste lepsi, nevyhoda je ale proste to rucni zalivani. Treba se jednou hecnu a zkusim zase v kokosu jednu rundicku. Jestli to nkdy udelam tak to bude s nejaou odrudou jako je tahle proste trosku neco specialniho . Jelikoz v tom kokosu si muzu zalivat kazdou kytku zvlast, pro experiemtn lze zkusit jendu zalivat mineralem co to bude delat ale to je hudba budoucnosti. Bo priste jedu WH to urcite wilma a pak najare se uvidi.