Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čekám na bráchu až vstane aby mi napsal jak se u něj holky mají.Prý se lepšej a jedna už je cajk úplně. Pokusím se tam zítra zajet na kontrolu a dodat fotografie.
Jinak velkej Jack roste jako z vody.Krásně se větví a mohutní.Alespoň něco z něj určitě bude.Známky hmyzích aktivit jsou vidět naštěstí jen minimálně.Večer jí stříknu a už by to mělo bejt dobrý.
Bez zvlhčovače tam má 40% ale natáhnul jsem jí tam drát s mokrou hadrou a těch 50% to dá.
Dnes : 4 den 12/12
Krmivo: Bloom,Grow,TopM. - 1,2,1 ml/l
Světlají ti okraje listů a některé už odemírají (hnědé fleky) asi si to přehnojil nebo je to ještě pozustatek toho peroxidu. Já vim odpovíš že jim nic neni a že si pěkně čvachtaj ani neodepisuj nemá to cenu. Poplácejte se s kámošema po zádech a nech to jak to je.
Edit: jo a máš tam svilušky
Admin pls smaž to.. nevim proč se vůbec namáhám sem byl asi rozespalej
Původní příspěvek od Vofce Světlají ti okraje listů a některé už odemírají (hnědé fleky) asi si to přehnojil nebo je to ještě pozustatek toho peroxidu. Já vim odpovíš že jim nic neni a že si pěkně čvachtaj ani neodepisuj nemá to cenu. Poplácejte se s kámošema po zádech a nech to jak to je.
Ne kámo. Odpovím:Jé,světlají mi okraje listů a některé mi odemírají. Asi jsem to přehnojil a nebo je to pozůstatek peroxidu. Ale asi to nechám jak to je...
Původní příspěvek od Vofce Světlají ti okraje listů a některé už odemírají (hnědé fleky) asi si to přehnojil nebo je to ještě pozustatek toho peroxidu. Já vim odpovíš že jim nic neni a že si pěkně čvachtaj ani neodepisuj nemá to cenu. Poplácejte se s kámošema po zádech a nech to jak to je.
P.S. - A o kterejch kytkách/kytce to píšeš?Snad né o těch klonech?
Původní příspěvek od Vofce
Admin pls smaž to.. nevim proč se vůbec namáhám sem byl asi rozespalej
Dobře, ...třeba mi chceš vážně jen poradit,ale proč to píšeš jako oznámení když jde o radu?
Oznamuješ mi,že jsem udělal tohle,neudělal tamto a tím tvůj příspěvek končí.
Mě to přijde jako oznámení toho,že něco neovládám než jako rada co bych mohl třeba vyzkoušet ...
Vím že dostaly tím stěhováním zabrat ale čekal jsem je trochu víc fit.
Navíc brácha jim zrovna moc nepomáhá.Klidně je nechal na suchu a zalil je až dnes.
Musím je co nejrychleji přestěhovat k sobě nebo to je tak línej člověk...
Naordinoval jsem 1ml/l Growu
Klony se vzchopily a začínají se hezky napřimovat.
Kokos si už trochu sednul tak jsem dosypal a zalil - Grow 1ml /l - už to tak neprotejká.
Skříň se nechává pootevřená - teplota 25-26 °C
Vlhkost 55-60% - Brácha tam sem tam pověsí mokrej ručník.
O víkendu je snad přehodíme aby se holky měly lépe.Měl jsem je vzít rovnou k sobě...
Tak jsem se včera nasral,klony jsem odvoz neodvoz naházel do igelitky a odvezl k sobě busem... Měl jsem je hodit pod sodu hned.
Na fotkách jsou trochu pomuchlaný z tašky,sem tam trochu voschlý ale jinak jsou cajk.Teď jim to vynahradím.Budou se mít jako v lázních.
Všichni jsou jistě zvědaví jak jsou na tom klony od kcb.
Chtěl jsem si dát voraz od reportu,vypiplat klony a dát sem Best fotky.Tak to ale nebude a já musím podruhé žádat o pomoc.
Nejen o zdaru a dobrém pěstu je Grower.Proto sem dám pár fotek opět skunděných klonů,abych se se všemi podělil,jak se to dělat nemá.
Od dodavatele jsem dostal čtyři luxusní a zdravé klony a udělal jsem znich žebráky.
Kvalita fotografií nebude valná.Bohužel se mi porouchala Japonská optika na mém fotoaparátu a jsem nucen střídat mobil s tabletem.
Klony zatím dýchají takže potřebuji s vaší pomocí co nejrychleji přijít na to co kurvím.
Z kokosu musely ven a nic jiného než perlit jsem tu nenašel,tak jsou v něm.Na těchto dvou fotografiích vidíte stav před přesazením.Kořeny jsou zdravé a narostlé.Po kořeňáku (RootJuice - Biobizz) dostávaly Grow 2ml/l (3 dny).Následovaly tři dny kořeňáku a do dnešního dne jsou už jen na vodě.
Nic z toho jejich stav nemění.
Přesazení:Průplach vodou cca. 20 stupňů,vymytí květináčků - perlit propláchnut odstátou vodou.
Poté dieta kořeňák a ještě poloviční dávka-zálivka jednou deně a zvlhčovač jede na minimální výkon -