Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera sem otevřel Box a kytka ležela jak strom zasaženej bleskem.Postavil jsem jí,podložil a prohlédl.Krom toho,že byla pomuchlaná je v pořádku.Ještě že je v kokosu a prakticky nic se nevysypalo.Značně ni to ušetřilo práci s úklidem.Dnes jí musím udělat nějakou tu údržbu a znovu stabilizovat nebo se brzy rozláme...
Tak tu mám ten svůj stromek. Asi nějak o vejkendu/možná v tejdnu začnu proplachovat.
Vlhkost 40%,teplota odpoledne při zaplé lampě 27,9 - to se dá.Cooltube je dobrá investice.
Pryskyřice 50 na 50 a vůně - prostě Mazar
Mám jí zadrátovanou a přivázanou k boxu.Už se neudrží a jinak neustále padá.Parádně houstne holka,a to jsem si myslel že bude vzhledem k výšce a komplikacím s ní řídká.
Tou jsem připevnil bambus ke květináči,ke kterému jsem přivázal kytku.Připevňuji ho z venku,abych neporušil kořeny.
Těch větví je tam sedm.Není to vidět protože se vždycky nějaká maskuje za ostatní